Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to jest na rozzadzenie krwi. Niektorzy biora leki ale nie wiem po co? Ja tak w ogole mam innezdanie na ten temat. Bo leki zapobiegaja w jakims tam stopniu temu wszystkiemu.Po miesiacu robi sie badania holtera aby stwierdzic czy jest juz wszystko dobrze.Mysle ze bez lekow najlepiej robic ablavje bo wtedy jak sie nie bierze lekow przed ablacja pojawia sie wiecej skurczy gdzie jest wieksza mozliwosc na calkowite wytaalenie ich,Natomiast juz z lekami serce dziala inaczej jest bardziej uspokojone. I trudniej jest wtedy z ablacja trzeba w tedy wywolywac dodatkowe skurcze prowokowac serce.Ja jzu nalykalam sie tych tabletek przez 3 lata i to mi wystarczy powiedzialam lekarzowi ze nie wierze zeby nie bylo innego wyjscia niz tylko leki-przeciez jestem mloda a te tabletki wkoncu zepsuja mi watrobe przez to wszystko.I tak sie uparlam ze mnie wlasnie umowil z lekarzem z W-wy i po pierwszej z nim rozmowie kwalifikowalam sie na ablacje-bylam bardzo zadowolona
Klaudio ja też się szczerze zmartwiłam że tak zle się czujesz,szkoda mi Ciebie bardzo,dziewczyny mają rację,mam nadzieje że dobrą decyzję podjęłaś z tym czekaniem do jutra.W razie jak będziesz się bardzo zle czuła to powiadom pogotowie.Lepiej nie czekac az będzie całkiem zle.Pozdrawiam Cię i informuj nas o swoim samopoczuciu,żebyśmy się nie martwiły. Dziewczyny a jak u Was?
Na serducho nie wiem vzy by cos pomoglo. To sa swierze rany i wszystko musi w srodku sie zagoic- w sumie do tego tez trzeba czasu.Czuc jeszcze czasami takie pieczenie-ale lekarze mowia ze to minie.Krysiu nie martw sie skarbie bo ja sie martwie ze sie tak martwicie o mnie i ze psuje wam humor.
Aga dzisiaj nic nie napisała.Co u Ciebie? Pogódka też ale ona była w dobrej formie to jest usprawiedliwiona. A ja dzisiaj miałam niskie tętno jak nigdy 66 ,ale zaczęłam zażywać nerwogran/takie paskudztwo/ tylko koty za tym przepadaja bo tam jest m.i.waleriana a to działa na nich jak narkotyk.
Klaudio kochana-zrozum,ze lekarze przez tyle lat się uczą po to żeby nieść pomoc.To oni na pewno lepiej wiedzą czy lepsze dla naszego zdrowia jest przyjmowanie leków czy też nie. Wybacz, z całym szacunkiem ,masz prawo mieć swoje zdanie ,ale to swoje zdanie powinnaś przekonsultować z lekarzem.