Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w niedzielny poranek- wczoraj musiałam nieoczekiwanie przerwać ,przepraszam, ale jak on wpadł to była lekka burza. Podobała mi się ta sobota tak jeszcze nie było na naszym forum-było super. Jest jeszcze bardzo wcześnie,za oknem szaro i nie ma słoneczka, ale zapowiadali słoneczny dzień- zobaczymy jak będzie, napewno będę na forum zaglądać choć muszę iść tam na nowe mieszkanie trochę popracować, życzę wszystkim miłego dnia.
Witajcie... Umnie troszke w nocy padalo.Teraz troszke sie zachmurzylo ale wyglada na to ze dobra pogoda wroci....Okna oczywiscie na cala noc pootwierane-jest mi strasznie goraco. Mam nadzieje ze dzisiaj tez sie wszystkie rozpiszemy tak jak wczoraj i bezdie bardzo milo.Milej Niedzieli.....
Dzień dobry- u mnie w końcu słonko nieśmiało zza chmur wygląda,7 stopni za oknem. W nocy bardzo dziwnie się czułam , często sie budziłam,całą noc puszczałam muzykę, dzięki temu miałam wrażenie ,że nie jestem sama. Teraz powoli się budzę i zacznę szykować się do kościółka. Klaudio! jak się czujesz? Jeżeli jesteś to proszę odpisz....
Ciesze sie ze u Was sloneczko przywitalo....Izabello dzisiaj widze ze tez jestes w dobrym nastroju-swietnie.Himeno jak tam kregoslup Twoj? Pogodka niec nie napisala.... Ciekawe co z Wiki sie dzije?Krysiu widze ze u Ciebie tez dobra pogoda.Iwonko a u Ciebie jak apogoda?pewnie tez cieplutko.. Aguni dzisiaj tez nie bylo na forum pewnie pozniej sie odezwie....Dzisiaj jest juz troszke lepiej ale w nocy nie moglam zasnac okno otworzylam mimo wiatru ale mi bylo duszno wiec musialam miec otwarte okna przez noc.serducho mi ciagle dokucza dalej...
Witajcie w ten śliczny dzionek :)słonko pięknie świeci tylko wiatr zimny...nie wiem czy od nowa gonic z tymi kwiatkami z powrotem na balkon...:) Niesamowite ! spałam do 10 ,żeby się całkiem rozbudzic wypiłam tak mocną kawę ,że teraz co chwile mam jakieś fale gorąca co oczywiście nie wpływa na mój humor,który dalej dopisuje.Klaudio miałam nadzieję,że dzis lepiej będzie z Twoim serduszkiem...Himeno ,a Ty nie szalej tylko pamiętaj o kręgosłupie :)Aguniu jak dzis głowa?Aga mam nadzieję,że nastrój lepszy..Pogódko brakuje Ciebie napisz choć kilka słów czy wszystko dobrze...Pozdrowienia dla wszystkich i miłej niedzieli :))
Witajcie dziewczyny. Mnie na szczęscie głowa przestała boleć,rano wstałam rześka,pogoda niestety dzisiaj nie ciekawa.Od rana zimno i wiatr wieje.Ja miałam już gości dzisiaj ciocia z wujkiem nas odwiedzili. Himenko tylko się nie przemęczaj,uważaj na kręgosłup. Klaudio przykre że serce nadal boli,cierpisz bidulko.. Izabello szkoda że czułaś się samotna,ale zawsze jak taki moment przyjdzie pomyśl o nas,że my jesteśmy z Tobą. Iwonko to się wyspałaś dzisiaj,to bardzo dobrze czasem trzeba sobie poleniuchować.Oby Twoje kwiatki nie zmarzły od zimna. Aguś a jak Ty dzisiaj się czujesz? Krysiu a Ty może więcej napiszesz,malutko z rana naskrobałaś. Pozdrawiam Was wszystkich bez wyjątku.
Nie wiem co mam zrobic ze soba....ciagle laze po domu polozyc sie nie poloze bo nawet nie chce.Czuje sie masakrycznie czuje ze nie mam sily na nic nawet zeby pisac na klawiaturze.rece takie ciezki jakby drentwe serducho mnie caly czas boli zwariuje zaraz!!!Czuje sie taka bezsilna,nie mam nawet ochoty rozmawiac przez tel. z ludzmi. nic!Ciagle kreci mi sie w glowie jestem taka oslabiona.......(nie poznaje sama siebie).Dobrze ze Wy macie dobre humory i w ogole doby dzien- to najwazniejsze.Trzymajcie sie skarbenka...
Byłam na długim spacerku,pogoda do tego odpowiednia:)Aguniu fajnie,że Cię już nie boli głowa,Ty wstałaś rześka , a ja...jestem śpiąca..za długo chyba spałam:)Ciekawe o której zasnę,a rano wczesna pobudka bo syn jedzie na wycieczkę,żeby tylko pogoda była choć w miarę,bez deszczu.Staram się go spakować,ale cos nie mogę się skoncentrować,pewnie czegoś zapomne:)
Klaudio! Dopiero po wpisie Iwonki ukazał się Twój post. Uważam,że powinnaś telefonicznie połączyć się z oddziałem kardiologicznym najbliższym Twojej miejscowości i porozmawiać o Twoim samopoczuciu z lekarzem. Może jeszcze dzisiaj powinnaś się znaleźć pod opieką lekarską??!!!
Teraz dopiero mam dostęp do kompa. Klaudio jak tak zle się czujesz to nie ma co czekać .Tak jak pisze Izabella zadzwoń do tego swojego lekarza i zapytaj co masz zrobić. A czy stosujesz sie do jego zaleceń ,czy bierzesz jakieś leki? I czy mozesz liczyc na pomoc rodziców ? Klaudio napisz co sie dzieje. Coś nie wchodza od razu posty dopiero po następnym napisanym wyskakuje.