Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie dziewczynki. Ale miło widzieć że Was tyle pisze,dziękuje że martwicie się o mnie.Ale jeśli chodzi o moje bóle głowy to z tym to długa historia,bo ja mam je często. Dzisiaj boli cały dzień,ale nie jest to ból migrenowy.Rozróżniam te bóle,bo migrenowe też miewam często,a mam je straszne,bo przed bólem zawsze pojawia się *aura* takie błyski w oku i prawie wtedy nic nie widzę,a potem straszny ból przeważnie jednj połówki głowy.Lepiej nie wspominać... Ale ja mam taki dzisiaj dzień poprostu,może pogoda wpływa na to,bo zmienia się ciągle. Niedawno wróciłam z psychoterapii i to jeszcze nasiliło ból,bo rozmowy te jednak są emocjonujące i bardzo to wszystko przeżywam. Ale co tam mój ból głowy,kiedy Wy macie takie bóle kręgosłupa,to dopiero cierpicie,albo Klaudia którą serce boli...Bardzo Wam współczuję. Witam na forum Kobietkę,zapraszam do pisania z nami. Na Nieśmiałą musimy poczekać do poniedziałku jak będzie w pracy. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i przepraszam za moją niedyspozycję.Mimo złego samopoczucia jestem z Wami całym sercem..
Ty Klaudio Buddę a ja miałam taki czas , że ciągle licytowałam na allegro Aniołki,które latem zamieszkują w ogrodzie na wsi.Obecnie przerzuciłam się na obrazy ,no i chyba trochę przesadzam.Dzisiaj zakończyły się dwie aukcje i znowu dwa obrazy udało mi się za stosunkowo niską sumkę....
Jak bylam mala zawsze przebieralam sie za czarownicy i tak sobie myslalam ze jak bede starsza to bede maiala domek a kuchnia bdedzie najlepsza bo na polce beda staly rozne zasuszone rosliny, z ktorych bede cos kombinowala, mieszala mowila zaklecie i pozniej bede to dawala komus kto jest chory i bedzie to pomagac.Smieszne no nie?ale zawsze mialam taka fantazje.ale czarownica zawsze chcialam byc taka dobra czarownica..hihi:)
Himeno! nawet nie wiesz jak miło mi było przeczytać to co napisałaś ... Klaudio ja chodziłam na jogę ,potem ćwiczyłam w domu,ostatnio coś się rozleniwiłam tylko że to jest hathajoga a więc różne ćwiczenia niektóre dość skomplikowane które działają świetnie na poszczególne części ciała.Medytacja też jest tylko juz dla bardziej zawansowanych,może się w końcu zmobilizuje i będę znowu ćwiczyć,są też ćwiczenia na lęki i stres.A co do czarownic..też mnie kiedyś pociągały ,nawet jak gram na kurniku dodałam do nicku cyfry666 choć to może bardziej diablica.. Pogódka pisała ,że będzie miała mniej czasu więc chyba wszystko jest w porządku
Dopóki nie jest jeszcze za późno,chcę wszystkim bez najmniejszego wyjątku bardzo mocno podziękować za wspólnie spędzoną sobotę. Uwielbiam przebywać wśród życzliwych osób. Nie wiem jak to ująć w słowach,to może napiszę tak; Pogódko,Himeno,Aguniu,Klaudio,Krysiu,Iwonko,Agusiu-jesteście po prostu Wspaniałe. Miejmy tylko nadzieję i wiarę że u Wiki wszystko w porządku ,bo jak najbardziej tak samo zaliczam Ją do grona Wspaniałych Kobiet. Spokojnej nocy wszystkim a chorym powrotu do zdrowia życzę.
Wpadłam w wir pracy.A teraz przyszłam ze spacerku.Tak dużo dzisiaj napisałyście ,jest co czytać.Bylam na działce.Wyszła już sałata i rzodkiewka.Wszystko takie zielone i żywe.Kwitną jeszcze żonkile ale za kilka dni rozkwitną tulipany.Mam takie czerwone a troszkę pózniej żółte.A najbardziej podobają mi się malwy.Takie wysokie i różnokolorowe .Ale one kwitną w środku lata.A jeszcze moje ulubione piwonie.takie wdzięczne kwiaty wieloroczne ,zawsze kwitną.To tak na dobranoc Wam opisałam moje kwiaty abyście miały kolorowe sny.Pozdrawiam wszystkich, do jutra.
Ja juz tez będę się żegnać,Izabello dołączam do Ciebie:) dla mnie to też był miły dzień , a forum takie bliskie.. Małgosiu miło Cię widzieć ,co tak rzadko zaglądasz? Klaudio jutro obys czuła się juz dobrze...zresztą wszystkie z nas..jutro znowu nowy dzień, pewnie równie miły :)