Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!Nie wiem co mam pisac.Czytam Was nabiezaco i ciesze sie ze radzicie sobie jakos.Himeno kregoslup jest uciazliwy,chyba nie ma takiej osoby ktora by nie miala z nim problemu,tylko jedni maja mniejsze inni wieksze.My nalezymy do tych co maja wieksze.Pewnie sa roznego typu cwiczenia,rozciagania leki zabiegi itd i fajnie jak to pomaga nawet w malym stopniu,gorzej jak nie pomaga co wtedy? Jestescie prawie w komplecie wiec sie nie martwie,tylko o Pogodke bo sie nie odzywa i Wiki.
Klaudio-do końca nie jestem przekonana.Wyobraziłam w przyszłości nasze spotkanie w realu i nie wiem ,czy nie było by bardziej fascynujące ,właśnie w takim momencie urzeczywistnić nasze wyobraźnie o nas. Cały czas mam w pamięci to co wydarzyło się na sąsiednim forum tak nie dawno.Może za krótko jestem z Wami,może boję się żeby to ciepło ogrzewające każdą z nas z osobna nie znalazło jakiegoś ujścia.Moje spotkania z Wami są dla mnie terapią i .........nie wiem może .....
Może znowu coś *zawinęłam*nie tak ,ale całkowicie jestem za, tak jak wcześniej już pisałam. Moje rozważania dotyczyły tylko i wyłącznie wymiany fotografii.. i tylko też wyłącznie dlatego bo skojarzyło mi się z sąsiednim forum ,to znaczy źle się skojarzyło. A tak na prawdę to nie mam absolutnie nic przeciwko...
Widzę że u nas ruch,ale fajnie:)Izabello muszę przyznać że pisanie na tej stronie to dla mnie swego rodzaju terapia...myslałamże juz nigdy nie bedę pisać publicznie bo się bałam żeby znowu coś się nie wydarzyło,a dużo czasu potrzebowałam żeby wrócic do równowagi.Jednak najważniejsze jest dalej próbować i to dotyczy chyba wszystkiego...nie zrażać się niepowodzeniami,tylko dalej mieć nadzieję.Ja u Was czuję się spokojna i odprężona.Klaudio jeśli chodzi o zdjęcia nie mam nic przeciwko,choć dla mnie zazwyczaj też jest to trochę skomplikowane,ale juz parę razy sobie poradziłam:)
Klaudio muszę przyznać ,że bez wzgledu na to jak się czujesz prawie zawsze widać u Ciebie optymizm i to jest świetne:) Humor mam dalej świetny,przed chwilą goniłam z kwiatkami bo pogoda tak się pogorszyła że wniosłam je do domu.Mąż się ze mnie śmieje ,że teraz będę z nimi gonić tam i z powrotem:)Jeśli chodzi o kręgosłup to ja jeszcze mam ćwiczenia pomocne przy bólu z jogi...ale to trzeba pokazać,trudno opisać...