Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś wyjątkowo wcześnie idę spać,ale do Was zajrzałam jeszcze:) U mnie pogoda prześliczna była , mam nadzieję,że jutro tez będzie ciepło...Zdrowie to mi dopisuje mam nadzieję,że się Wam udzieli. Na razie nie mam obaw , a jedynie się cieszę na tańce..bardzo lubię tańczyć...nie poznaję siebie, taka jestem radosna.Aga wyjechała na 3 dni do swojego domku obok Rabki z mężem i teściem. Małgosiu! nie smuć mi się ! Pogódko...naprawdę się martwie...daj znać co się dzieje.... Himeno dla Ciebie wiem,że ciężkie dni, w takich sytuacjach niestety tylko czas pomaga.. Pozdrowienia dla wszystkich,odzywajcie się
Gość Pogódka
witam wszystkich, dziękuję za zainteresowanie, rzeczywiście, przez ostatnie dni znowu mam ciężki okres, jest mi zle, robię jakieś głupoty, wszystko nie tak, ale mam nadzieję, że przejdzie w końcu i moje życie dojdzie do równowagi w końcu pozdrawiam
Witam! Dzisiaj pogoda zapowada sie niezle,chociaż już się trochę chmurzy.Mam nadzieję ze będzie fajnie.Wszystkim życzę miłej soboty i udanego wekendu. Małgosiu jak u Ciebie dzisiaj nastrój?Mam nadzieję że będzie lepiej,trzymaj się. Pogódko wiem że u Ciebie trudny teraz czas,pozwól losowi rowikłać tą sytuację i zobaczysz jak sytuacja się rozwinie.Potrzeba trochę czasu abyś to sobie wszystko poukładała. Pozdrawiam wszystkich.
Witajcie! byłam dzisiaj w nocy po towar w Warszawie i jestem rozdykotana, już by było po nas mój mąż zasnoł za kierownicą na mój wrzask zachamował parę centymetrów od balustrady, krew mnie zalewa bo wie żę mamy jechać to siedzi do póżna i ogłąda telewizję. Jednak ja myślę, że on ma cukrzycę bo to nie był pierwszy raz, ale do lekarza nie ma zamiaru iść. Jeszcze jedno zaczynają umierać młodzi ludzie w okól mnie, w ciągu miesiąca dwie osoby i to mnie gnębi. Wczoraj była u mnie Pogódka i znowu mi pomogła ta dziewczyna ma serce ze złóta!!!!!!!! Trochę mnie jeszcze trzęsie ale to mniędzy innymi dlatego że nie mam leków, ale już nie długo bo mam wizytę 2.04. -wytrzymam. Pozdrawiam wszystkich. W I K I O D E Z W I J S I E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie! Pogódko jak dobrze,że się odezwałaś , czułam ,że nie jest dobrze...zawsze lepiej wtedy pogadać na forum czy na gg...trzymaj się , nawet nie wiesz jak dużo w sobie masz siły,dasz radę. Himeno nie dziwię się ,że jesteś roztrzęsiona,dobrze,że tak tylko się to skończyło...Pisałaś o śmierci...ja z kolei idę na wesele...tak to wszystko toczy się w życiu na zmianę.. U mnie dalej nastrój dobry, u Agi nawet też///co prawda leje deszcz,ale w końcu się nie rozpuszczę :) Małgosiu mam nadzieje ,że już przeszedł smutek... Agunia i Krysia mam nadzieję,że wracacie do zdrowia:) Wiki, reszta odzywajcie się ... Pozdrowienia dla wszystkich :) za godzinkę już wychodzę
Witaj Himenko. Ale dzisiaj przeżyłaś chwile grozy,dobrze że nic się nie stało,ale to wystarczyło żeby się porządnie wystraszyć.Szczerze współczuję śmierci Twoich znajomych,czasem tak się składa że pogrzeb za pogrzebem.Trzymaj się. Iwonko życzę Ci udanej imprezy,naprawdę jesteś dzielna że odważnie idziesz,ale baw się dobrze i zrelaksuj na weselu.Mam nadzieję że impreza będzie udana. My juz powoli zdrowiejemy,synek już całkiem zdrowy,mnie trochę gardło boli i ucho no i katar nadal,ale już jest lepiej.Mąż na antybiotyku więc też już jest poprawa,ojciec również dochodzi do siebie.Ale bardziej psychicznie jestem zmęczona tymi chorobami całej rodziny,bo leków wszystkim trzeba dopilnować i podać o właściwym czasie.Ale ważne że jest lepiej. Małgosiu jak u Ciebie dzisiaj? Napisz jak się czujesz. Na resztę nadal czekam.
Witam Wszystkich! jak się macie? Dzisiaj moje samopoczucie jest nie złe , a jak u Was? Coś nie widać naszych panów. Wiki nadal nie ma! mam nadzieje, że jej się komputer zepsół i nic złego z nią się nie dzieje. Co u Was , jak ze zdrowiem? Pozdrawiam.
Witajcie ! u mnie wszystko dobrze,bawiłam się do 3,30 bez żadnego napięcia,nawet wzięłam udział w konkursie kankana jak mnie wybrali...wszyscy się patrzyli,a ja żadnego lęki, cud , prawda?Jedyne co gorzej to sen , o 7 już wstałam ,nie mogłam spać..może za dużo wrażeń jak na mnie.Pogoda prześliczna, siedziałam na balkonie w południe w krótkim rękawku i marzę o tym żeby móc niedługo posadzić tam kwiaty..Przy takiej pogodzie już chyba zdrowiejecie... Himeno fajnie,że nastrój lepszy, Małgosiu a u Ciebie lepiej? Pogódko , ten proces pewnie za złą opiekę nad zwierzętami? Stanowczo u nas prawo za łagodnie traktuje tych ,którzy się znęcają nad bezbronnymi zwierzętami... Pozdrowienia dla wszystkich, odzywajcie się ...
Witam. U mnie pogoda dzisiaj dopisała,słońce, cieplutko.Zdrówko też lepiej,aby tak dalej to handra zimowa minie.Niedziela więc miło spędzona. Iwonko tak sie cieszę że wesele było udane i dobrze się czułaś.Jestem dumna z Ciebie że bez stresów wytrwałaś.Pozdrawiam Cię serdecznie. Himenko Ty też tak trzymaj się w dobrym samopoczuciu. Małgosiu mam nadzieję że dzisiaj troszkę lepiej u Ciebie,ostatnio może trochę nie było dobrze. Pogódko za wiele to Ty nie napisałaś...Co u Ciebie,coś ostatnio nie możemy się spotkać. Pozdrowionka dla wszystkich.
Gość Pogódka
witam, nie jadę na proces, jestem wściekła, choroba mnie powaliła, prycham, dycham, i w ogóle okropnie, głowa mi pęka, ale zaczęłam w końcu jeśc, i nie zwracam dzisiaj to dużo pozdrawiam wszystkich bardzo, bardzo serdecznie NIECH NASZE PRAWO W KOŃCU PRAWEM BĘDZIE DLA BEZBRONNYCH!
Witajcie! Poniedziałek, nie lubię ale świeci słoneczko i to mnie cieszy, bo pogoda ma duży wpływ na mnie - jest ok. Pozdrawiam, piszcie ! i co się dzieje z resztą? Pogódko zdrowiej bo jesteś potrzebna nie tylko mnie!!! A Wiki jak nie było, tak nie ma.
Witajcie! U mnie wszystko dobrze,jedynie bolą mnie wszystkie mięśnie, ale w końcu nic dziwnego po takiej gimnastyce :)Piękny dzień słonko świeci aż miło więc i humor dopisuje..już trochę porobiłam ,ugotowałam obiad , zakupy zrobione.Jak to dobrze pisać wreszcie ,że jest dobrze... Pogódko to Ciebie na całego wzięło,wracaj szybko do zdrowia! Himeno też nie lubię poniedziałków , ale dziś tak jest cieplutko i słonecznie ,że energia mnie rozpiera. Aguniu to Ty juz chyba całkiem zdrowa,wreszcie :) Co u reszty? Małgosiu , a jak u Ciebie? pozdrawiam wszystkich
Witajcie. Ja już w domku jestem,ale słoneczko dzisiaj i ciepło jest.Nareszcie...chyba wiosna :) Iwonko dobrze że jesteś w formie,cieszę się że się wybawiłaś na weselu,dobrze Ci to zrobiło.Ja już zdrowa w końcu. Pogódko za to Ty chyba rozłożona na całego,napisz chociaż jak się dzisiaj czujesz. Himenko a jak tam u Ciebie,na działce pewnie już wiosnę widać. Reszta napiszcie coś.Pozdrawiam Was serdecznie.
Witajcie moje Skrbeńki.Wrocilam juz z W-wy ze szpitala. Wypisali mi zwolnienie na miesiac!!!!!jak ja wytrzymam tyle.....! Oczywiscie mam sie nie przemeczac nie dzwigac itd. Co u Was sie dzialo przez ten czas nawet nie mialam czasu zeby poczytac posty.Ale juz sie ciesze ze jestem w domciu. Wszystko mnie boli jeszcze okropnie sie czuje-ale to minie za jakis czas. Pozdrawiam Was wszystkich mocno sciskam i przysylam buziaki......
Witaj Klaudio!! Jak dobrze że jesteś w domku.Mam nadzieję że wkrótce wrócisz do formy i oby tym razem ablacja się powiodła.Życzę Ci zdrówka z całego serca i odpoczywaj. Krysiu Ciebie również witam,co tam u Ciebie słychać,piszesz niewiele,a o sobie prawie wcale,jak Twoje zdrówko?Pozdrawiam serdecznie.