Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Iwonko dobrze że jesteś z nami i takie jest moje zdanie,nie zmienie go więc nie jesteś sama.Pisz proszę bo jakoś nam tu weselej się zrobiło odkąd jesteś. Sama piszesz że życie w Ciebie wstąpiło,to dobrze więc się nie przejmuj niczym.Bardzo doceniamy to że z nami piszesz i to najważniejsze,Pogódka ma rację,posłuchaj nas.. Iwonko 2 witaj,miło słyszeć że ktoś broni drugiego człowieka.Jeśli masz ochotę dołącz do nas będzie nam bardzo miło. Dziwczyny mój synek nadal mocno chory,na zastrzykach tragedia,wiadomo jak to dziecko.Gorączka utrzymuje się na 38,5,ale mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Pozdrawiam Was wszystkich i nadal czekam kiedy reszta napisze.Całuski.
Jesteście kochane...fakt ucieczka to nie wyjście,ja ostatnio na wszystkie negatywne rzeczy wpadam w smutek i uciekam.Dawniej było tak jak pisze Pogódka walczyłam zawsze z różnymi sytuacjami,teraz uciekam w smutki...tak być nie powinno,może z Waszą pomocą wrócę do formy.W końcu to Pogódka ma niełatwe święta,a ja myslę o sobie.. Aguniu dzięki, tak jak pisze Pogódka trzeba zaczekać na działanie zastrzyków. Witam Iwonkę2 dzięki, w takich chwilach ważne jest dla mnie wsparcie.Kładę się spać,a jutro postaram się być już w dobrej formie.Dobranoc wszystkim
Gość Pogódka
no , w końcu miła wiadomośc, napewno jutro będziesz w lepszej formie, dzisiaj troszkę cię zdołowali, ale to nie ten wątek, zapewniam, dobrze, że nie uciekasz, i bardzo miło mnie tym zaskoczyłas, widzisz, jednak masz w sobie wole walki, z czego bardzo się cieszę, iwonko2 miło nam bardzo powitac cię w naszym , myslę, że,,swojskim,,gronie, wpadaj tu często, pisz, jak ci zle i dziel się z nami tym, co dobre nikt nigdy nie powinien byc sam, ale czasami i pomilczec trzeba pozdrawiam co się dzieje z Wiki i Himeną??? dawno się nie odzywały!!!
WQitajcie- zgadzam się z Pogódką i Iwoną 2 ,m reszta też ma rację co do faktu jaki się zdarzył , Iwonko jeśli ktoś tak blisko Ciewbie mieszka to niech przyjdzie i pocałuje Cię w d..ę! nie przejmuj się takimi kudzmi bo to są dla mnie świnie! Nie zwracaj uwagi na coś takiego, to COS nie jest wartę Twojego zdrowia. Tu na tym forum nie będzie oczerniania my na to nie pozwolmy! Nie będziemy zwracać uwagi na take teksty, wię wypchaj sięWiolu czy jak tam ci na imię i wynoś się do swojego ogródka!!!!!!!!!! my nie jesteśmy zaintresowani aferami i NIKOMU nie pozwolimy oczerniać drugą osobę. Pozdrawiam potem się odezwę.
zYCZę WSZYSTKIM WESOłYCH SWIąT, smacznego jajka, mniej stresów pociechy z dzieci,mokrego śmigusa,wesołych myśli, smacznego mazórka i wesołego mężulka. U mnie wszystko ok jestem w trakcie gotowania, leki mi się skończyły, ale jak na razie daje sobie radę po św. pójdę do lekarza i poproszę coś na sen bo ze spaniem jet kiepsko. Bardzo martwię się o Wiki, a reszta naszych to chyba jest zajęta przygotowaniem do świąt?! Pozdrawiam.
Witajcie!jestem dzis bardzo zmęczona zarówno pracą jak i po wczorajszych płaczach ale już spokojna.Dzięki dziewczyny za wsparcie z Wami się nie poddam,Himeno musi mi się udzielić Twój wojowniczy nastrój :) Aguniu jak z dzieckiem? Pogódko jak się trzymasz przed świętami? obiecałam że nie będziesz sama i jestem:) Co z resztą? Wiki,Magda? iwonko2 miło,że do nas dołączysz... Aga ! mam nadzieje ,że dziś będzie lepiej. Klaudii też dawno nie było..
Gość Pogódka
a witaj iwonko! wczoraj się trochę wkurzyłam i dzisiaj już lepiej, myślę, że każdy dzień nie może przynosic radości, tak po prostu nie ma i tyle, samopoczucie u mnie dobre jak narazie, jeszcze kończę sprzątac i na 13 do pracy
Gość Małgosia1990
Kochane chciałabym wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych:) Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie patrzy chorągiewką buja, i beczy cichutko Wesołego Alleluja!
Pogody, słońca, radości, W niedzielę dużo gości, W poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, Świąt wesołych, oraz zdrowych! Tego życzę Wam wszystkich z całego serduszka!!!! Wesołych Świąt!!!
Kochani!! Synek nadal chory,kaszle i gorączka trochę mniejsza.Mąż też się rozłożył i mnie chyba coś bierze z tego wszystkiego.Ale nie poddaję się i sprzątam uparcie. Dziękuję wszystkim za życzenia i Wam również przesłałam wierszyk. Odpocznijcie sobie w te Święta,niech nie będzie smutku i trosk. Całuski dla Was Wszystkich !!!! I żółciutkiego kurczaczka :))))
Już wszystko skończone,ostatni placek się piecze i wczuwam się w nastrój świąteczny o co nie trudno czytając Wasze życzenia :) Aguniu doprawdy wszystko na raz przed świętami żebyś Ty się całkiem nie zaraziła... Iwonko fajnie że piszesz:) Pogódka w pracy,a co z resztą ?
Witajcie kochani: zycze Wam wszystkim zdrowych, pogodnych i wesolych swiat Wielkanocnych, duzo miłosci i pogody ducha oraz Mokrego Poniedzialku. Sloneczka moje jade w piatek na druga ablacje-ciesze sie bardzo! Teraz jestem w Lublinie u znajomych. Jeszzce raz wszystkiego Dobrego! (tylko sie nie objadajcie:)
Witam Was w ten świąteczny dzień. Ja Wam mija pierwszy dzień Świąt? My w domku,chorujemy,synek trochę lepiej,mąż za to gorzej się czuje a ja jakoś też nie bardzo.Ale damy radę. Pogoda oczywiście mało świąteczna,no ale coż miejmy nadzieję że niedługo będzie lepiej. Pozdrawaim Was serdecznie i życzę miłego świętowania.Napiszcie jak u Was.
Witam!- prawie połowa świąt za nami, pogoda nawet nie była taka zła. Byłam z mężem na wsi u znajomych i teraz już jestem i bardzo dobrze,bo nie lubię być długo poza domem, tym bardziej ze jestem bez leków trochę mi ciężko ale muszę sobie poradzić, mam straszną telepawicę. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Witajcie! pierwszy dzień świąt zbliża się do końca , nawet miło u mnie przebiegł.Już na obiedzie była teściowa,teraz pojechała ale było przyjemnie.Jestem tylko bardzo zmęczona,rano miałam spore napięcie ,ale juz przeszło.Aguniu widzę że u Was w domu mała epidemia,pewnie przez tą szaloną pogodę. Himeno u mnie właśnie rano była telepawica teraz jest ok. Pogódko jak tam u Ciebie w te inne święta niż do tej pory...mam nadzieję ,że nie jest Ci smutno... Uściski dla wszystkich :)
Gość Pogódka
wiesz co, wczoraj myślałam iwonko, że oby do świąt i wszystko będzie dobrze, ale dzisiaj...smutno, potem już lepiej, ale byłam z rodziną, z synem potem na spacerze, i wiesz co jestem już w domku i tu mi najlepiej! teraz czuje się dobrze jutro idę do mojej przyjaciółki, to już w ogóle będzie super, mam nadzieję pozdrawiam MY MAMY ŚWIĘTA A ONE???