Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
iwonko! siła (nie złego), dobrego, na jednego, mnie no na nas dwie, trzymaj się, ostrzyj pazurki do walki z choróbskiem!!! babo, nie poddajemy się!!!siła kobiet ma byc!!! 3-LETNI KAUKAZ DO UŚPIENIA BO JEGO PANI ZMARŁA I NIE MA DOMU!
Pogódko ! często to ja się ostatnio nie śmieję,ale roześmiałam się na głos jak przeczytałam o pazurkach do walki...hi,hi Jasne,nie dam się ,ale z jednym przegrywam...ze spaniem :) jestem taka śpiąca że idę juz spać,miłego wieczoru dla wszystkich
Dzisiaj jest już lepiej. słoneczko wychodzi od czasu do czasu- wczraj pisałam, ze będzie lepiej i Jest. Cieszę się że Aga jest z nami , pisz jak najwięcej. Pozdrawiam wszystkich. A Wiki jAK NIE było tak nie ma do dziś, co się dzieje?
Paskudna iwona :)) pisze.....dziś czuję się dobrze!Himena ma rację może to przez to że słonko świeci od razu chce się żyć.Zaraz się biore za mycie drzwi,jutro na cały dzień jadę do rodziców coś im pomóc.Magdaleno cieszę się że u Ciebie dobrze,o Pogódkę to nie spytam bo sądząc z wojowniczego nastroju u niej wszystko ok:) Pamiętam jak jeszcze na innym forum Wiki nie pisała , potem się okazało że zle się czuła...czy wszystko u Ciebie dobrze? Magdaleno nie bój się psychiatry to człowiek który dobrze rozumie nerwice i fajnie się u kogoś takiego wygadać.Aga pewnie sprząta jak ją znam :)
Witam wszystkich. Dzisiaj pogoda to jakaś dziwna raz słońce świeci,raz śnieg sypie.No ale w marcu jak w garncu. Hehe.. Himenko cieszę się że u Ciebie lepiej i tak ma być,widzisz jak świat się zmienił gdy samopoczucie lepsze. Magdalenko,gdzie Ty się podziewałaś,dobrze że narazie puściło choróbsko,trzymaj się nadal w dobrym nastroju oby nie wróciło.Głowa do góry. A psychiatra nie taki straszny,nie bój się. Iwonko u mnie pogoda niestety nie pozwala na mycie okien i robienie większych porządków,ale Ty się nie przepracuj :)Najważniejsze że dobrze się czujesz. Aguś a jak Ty dzisiaj się czujesz? Iwonka pisze że sprzątasz,może jeszcze odpocznij trochę.Pozdrawiam Cię i napisz jak u Ciebie. Wszystkich pozdrawiam mocno i nie zapominam o osobach które się nie odezwały,nadal czekamy na Wiki,Jacka i innych.
Co to nadal nikogo nie ma? Ludzie co z Wami! Mój synek coś nie bardzo się czuje,ma gorączkę,katar i kaszle,pewnie czeka mnie ciężka noc,bo będę czuwała nad nim,chyba że spadnie gorączka.No ale zobaczę jak będzie.Pozdrawiam i napiszcie coś,bo pusto tutaj dzisiaj.
Witajcie!U mnie dzis bez zmian.Ciezko mi sie przestswic na codziennosc a do tego jeszcze swieta.Glupiee mysli mi w glowie.Cos gorzej tez ze wzrokiem,bede musiala wybrac sie do okulisty po swietach,bo byc moze to od lekow.Wczoraj dowiedzialam sie tez ze 21 kwietnia jade do zakopca na ta operacje kregoslupa.To narazie tyle.Napiszcie co u Was?Buziaki dla wszystkich.
Witam. Aguś dobrze że napisałaś.Pewnie że trudno się wraca do codzienności,po szpitalu to normalne.Co do wzroku to ja też miałam takie jakby gorsze widzenie i zamazany obraz czasem falujący.Myślę że to od leków,jeszcze czasem tak mam,ale biorę jeszcze pół tabletki Sedamu i pewnie dlatego te objawy się utrzymują.Ale do okulisty warto się wybrać,ja sama chyba też pojdę,bo mam częste zapalenia spojówek.A jakie masz dawki leków teraz i ile tak musisz brać? Pozdrawiam Cię serdecznie.
Życzę Wszystkim radosnych, zdrowych , mile spędzonych Świąt Wielkanocnych.A dla Agi ,dużo wiary.wytrwałości i aby wszystko poukładało się pozytywnie, .A te głupiutkie myśli ,żeby sobie poszły ,daleko i nigdy nie wróciły.Trzymaj się.
Witajcie! jestem wreszcie:) od rana byłam u rodziców pomagałam w porządkach,bardzo zmęczona,ale zadowolona bo w dwóch mieszkaniach czyściutko.Trochę się zmartwiłam mama bardzo zle wygląda...cukrzyca,po operacjach kręgosłupa,astma,uszkodzenie splotu nerwowego barków....więc możecie sobie wyobrazić...do tego zdecydowanie nerwicowe reakcje,przestraszona,napięta.Ciężko patrzyc na rodziców schorowanych i gwałtownie się starzejących,ale takie życie.Zdążyłam zaglądnąć do siostry , a konkretnie jej syna ,który przyjechał w odwiedziny z żoną i synkiem półrocznym, i wiecie! cały kawałek szłam sama,zagladałam do sklepów i czułam się na luzie,ale fajne uczucie! Zaczynam wierzyć że na wesele chrześniaka będę się całkiem dobrze czuła:) jutro napiszę bo zaraz padam do łóżka,pozdrowienia dla wszystkich! Aguś do Zakopanego mam blisko więc odwiedziny murowane:) Małgosiu 1990 ale miło Cię widzieć to mówię ja jedna z Twoich ulubionych cioci :)ale wiele to nie napisałaś...:)
Witajcie! Pózna godzina ,a ja pierwsza...no,no chyba wszyscy zajęci przygotowaniami do świąt.Ja właśnie wróciłam ze sklepu, miałam dziwne uderzenia gorąca jak stałam w kolejce,ale wytrwałam,za chwilę ide po drugą partię.Do zrobienia w domu też coś jest więc nudzić się nie będę..Jaki dar mają te dzieci że mnie nie ma jeden dzień w domu , a tu zaraz bałagan... Aguniu jak noc, z synkiem lepiej? Pogódka bez zmian widzę jeśli chodzi o humor,fajnie:) Aguś u mnie są problemy z kolei z pamięcią i myślę że to na wskutek leków. Jeden! musisz zacząć od wizyty u lekarza i zrobic badania. Himeno,a Ty jak dziś ? Uściski dla wszystkich
Witam. Jestem trochę pozno ale dopiero wróciłam od lekarza.Niestety rano gorączka nadal się utrzymywała no i musiałam pojechać.Wieczorem miał ponad 39 stopni i martwiłam się o niego bardzo.Doktor kazała podawać syrop przeciwgorączkowy i od kaszlu,narazie bez antybiotyku ale jeśli będzie się dusił w nocy to mam jutro znowu jechać.Zobaczymy. Witaj Jeden nie przepraszaj możesz pisać kiedy chcesz,zgadzam się z Iwonką że trzeba pojść do lekarza,żeby się upewnić co to jest.Pozdrawiam Cię,może napisz coś więcej o swoich objawach. Iwonko witam Cię serdecznie,jak widzisz z synkiem tak sobie.Przez jego chorobę w domu nic nie robię bo ciągle z nim siedzę i nie mam ochoty na porządki,pogody nie ma fajnej i weny też brakuje.Ale co tam pobieżnie ogarnę dom i tyle. Iwonko takie uderzenia gorąca ja też miewam i nie jest to przyjemne,trzymaj się. Aguś a co u Ciebie? Pogódko,Himenko, Wiki i reszta co z Wami?