Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość violunia36
Witam wszystkich obecnych. Poczytałam wasze posty i widze ze.... JACEK- chce cos zeby mu pomogło bardzo mi go zal bo przechodzi ten najgorszy moment tej choroby ale my ci Jacku nie powiemy co pomaga to musi lekarz próbowac. Ty musisz byc silny i to przetrzymac a to naprawde sie da!!! AGUNIA-jak ci dobrze ze wychodzisz z tego dranstwa ja wczoraj miałam wizyte u neurologa jak juz wiesz to zazywam LORAFEN 2.5Mmg na dobe ale to trwa juz 3 lata dzis pierwszy dzien jestem na dawce mniejszej 2mg tak ma byc przez tydzien pózniej mam schodzic nizej nie wiem czy mi sie to uda AHA do tego mam nowy lek COAXIL jeden raz dziennie przez tydzien a potem dwa razy dziennie. KLAUDIA- PO ZABIEGU WRÓCI W LEPSZEJ FORMIE-czego ci z całego serca zycze. POGÓDKO-co tak krótki twój post nic sie u ciebie nie dzieje ? Pewnie nie masz ochoty pisac. POZDRAWIAM ..
Witaj Violu! Jeszcze pewnie tak całkiem to mi nie odpuści ta choroba,bo jest podstępna,zobaczę jak zniose odstawianie tego Sedamu.Mam przez jakis czas brać pól tabletki rano i potem już calkiem koniec brania leków.No mam nadzieję ze to przetrzymam. Jeśli chodzi o Coaxil to ja go brałam i jestem zadowolona z leczenia tym lekiem. Bo jest łagodny,nie uzależnia i nie skutków ubocznych a poza tym jest łagodny dla wątroby.To lek najnowszej generacji,przynajmnie dla mnie był dobry.Mam nadzieję że Tobie też podpasuje.Pozdrawiam Cię serdecznie.
Witajcie! Miłego dnia Wam życzę.Wiki byłam wczoraj na Ursynowie.Zrobiono mi wszystkie badania i jak na razie raczek sobie śpi, ale czekam na wyniki markerów, mam nadzieje,że będą dobre. Teraz kolejny etap- psychiatra muszę iść bo nawet pani profesor zauważyła ,że ze mną jest coś nie tak kazała mi natychiast się leczyć u psychiatry, nie ma na co czekać-to są jej słowa , ona mnie nie widziała tylko trzy miesiące ale tylko popatrzyła na mnie i już wiedziała, ze mam nerwicę, nawet przy pobieraniu krwi pielęgniarka powiedziała ,że jak się nie uspokoje to mi krwi nie pobierze , starałam się jak mogłam no i się udało. Teraz czekam na Pogódkę bo mi obiecała,że mi załatwi wizytę u swojego psychiatry, to nie będę musiała czekać, nie chcę być nachalna poczekam (ja nic nie mogę sama załatwić, maM JAKąś BLOKADę WEWNęTRZNą) Z moim mężem bez zmian,uczę się mu nie wierzyć w obiecanki , ale to jest bardzo trudne, do szpitala na kardiologię pójdę dopiero po wizycie u psychiatry. Wczorj przyjechałam wykończona tym czkaniem w klinice i już nie miałam siły na pisania do Was ,dziwię się tylko dlaczego Pogódka nie zadzwoniła do mnie i nie zapytała jak poszłó na Ursynowie-pewnie zapomniała, a przecież ona ma też dużo problemów . Ja wieczorami nie mogę z Wami pisać bo mój mąz siedzi na komputerze. Nie wiem dlaczego ja nie mogę spać nawet jak wezmę proszki to i tak nie zasnę, wiercę się całą noc i nic ze spania ,nie będę WAs zanudzać bo i tak już za dużo napisałaM. wSZYSTKICH POZDRAWIAM !
Witam z rana. U mnie pogoda do kitu,pada deszcz jest pochmurno i ogólnie nieciekawie.Ja wczoraj już nie wzięłam nocnej dawki leku,rano normalnie wstałam i spalam dobrze.Narazie jest ok,mam nadzieję że tak będzie nadal,trzeba nauczyć się żyć bez leków,bo psychiczne uzależnienie jest straszne. Himenko w końcu się odezwałaś.Dobrze że badania narazie dobrze oby tak dalej. Trzymam kciuki że markery wyjdą dobre.Co do psychiatry to dobrze że pójdziesz,lepiej się poczujesz i doktor dobierze Ci odpowiednie leki. Będziesz spokojniejsza.A na kardiologię też nie zwlekaj.Trzymaj się kochana,pozdrawiam Cię mocno.
Oczywiście cała resztę również pozdrawiam i życzę dobrego dnia.Ja dzisiaj może jeszcze zajrzę,po poludniu mam psychoterapię,więc nie będzie mnie.Dopiero poznym wieczorem się odezwe.Mam jeszcze dzisiaj urodziny u wujka,ale nie wiem czy pojadę,zalezy jak będe się czuła.Jakoś mi się nie widzi w tłum jechać,bo rodzinka będzie i będą wypytywali,nie lubię tego.No ale cóż,zobaczy się.Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.
Gość violunia36
Jacku- jesli ten lek zazywasz juz tak długo i zadnej poprawy to zle go masz dobrany. Kto ci go przepisuje?? prosze cie odpisz. Jesli nie jest to wielka tajemnica to w jakim jestes wieku. Gdzie wy dzis wszyscy jestescie ??????????????? A moze EMMA was tak wystraszyła u mnie spokojnie wiatr nie wieje tylko deszcz pada. Za to samopoczucie u mnie dobre chumor dopisywał cały dzien naprawde super. PISZCIE COS BO NIE MA CO CZYTAC!!!!!!!!!!!
Gość Pogódka
witaj Klaudio! i Wy wszyscy przyjaciele pewnie już nikogo nie ma, ale ja dzisiaj byłam w sprawie pracy , jutro mam dowiesc CV i zobaczymy, jak to będzie a zalezy mi, a dzisiaj niestety długo pracowałam , i potem piszę kolezance pracę kontrolną z historii jak dawno się nie uczyłam, ale historię lubie i w poniedziałek jadę na lotnisko po kolegę, ale trochę mam pietra , bo po Warszawie jeszcze nie jezdziłam