Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość violunia36
Czesc. Dziewczyny dołącze do waszego grona . Do tej pory byłam na forum NERWICA LEKOWA cos mi tam nie odpowiadało moze za duze grono nie umiałam sie tam znalezc. WIKI POGÓDKO JUZ WAS POZNAŁAM. Unmie nerwica sie nadal utrzymuje ale staram sie z nia walczyc. nie dam sie jej. Dzis cały dzien cierpie z powodu bólu kregosłupa jak nie jedno to drugie.Bede do was zagladala codziennie wieczorem bo wtedy mam wolny kom. pozdrawiam was.
witam was violuniu 36, dziękuję, że do nas dołączyłąś, po to właśnie powstało to forum, też się przez aferę ze mną w udziale z tamtąd wyniosłam, ale było minęło i koniec dobrze, że niektórzy zrozumieli. walcz z nerwicą ja też walczę i wiesz co odkąd zaczęłam walczyc to dopadają mnie same problemy, muszę się sprawdzac na co dzień, ale najwyrazniej tak trzeba i tyle nie chcę wracac do leków, ale jak nie wytrzymam będę musiała jeśeli chodzi o ból to nerwica ma różne objawy, normalnie mnie jak drugim razem dopadła, to nie chciałam wierzyc, że bóle nóg np.też są od nerwicy, ale tak jest, niestety pozdrawiam cię violuniu, miło, że jesteś z nami
Witajcie!!! Jak miło Was powitać,bo widzę że są nowe osóbki.Bardzo się cieszę że tu jesteście.Violuniu witaj wsród nas,Klaudio,Ewo 27. Wiki,Pogódko oczywiście również witam. U mnie śnieg wali jest tak biało jak w raju,cudnie świat wygląda,pewnie jutro się stopi ale ważne że dzisiaj jest pięknie.A co u Was dziewczyny słychać?
Witaj Krysiu,no ja to na biegunie północnym :) na Podlasiu i stąd tyle sniegu,ale to w ciągu dwóch godzin napadało tyle śniegu ale pewnie jutro bedzie się topić,bo na plusie jest,taki chwilowy atak zimy,ale aż przyjemnie się zrobiło jak ten szary świat śnieg przysypał.Wczoraj taka wichura straszna była,gwizdało całą noc aż domy w posadach się trzęsły,a dzisiaj niespodzianka w postaci śniegu. Ale pogoda płata figle.A co tam Krysiu u Ciebie słychać jak samopoczucie?
Witaj Viso mp!! Na tym forum są i młodsze panie i starsze,ale czy to ważne w jakim wieku? Ważne że z problemami takimi jak każdy z nas ma.Możesz pisać z nami o czym tylko chcesz jeśli potrzebujesz pomocy i wsparcia napewno je otrzymasz,po to jest to forum aby się wspierac.A więc witaj u nas i pisz jesli będziesz miała ochotę,pozdrawiam serdecznie i zapraszam do pisania :)
aha i chyba Wiki, doświadczona kobieta też chyba nie jest nastolatką( Wiki nie obraz się, proszę), ja tam też młoda nie jestem znajdziesz to wsparcie Viso mp, zapewwniam a jak nikogo nie będzie? to go zciągniemy dla Ciebie! trzeba się wspierac, no nie? gdzie ten nasz M?
no ludzie, co Wy, tak przy niedzieli nie piszecie? znowu dzisiaj mam doła..kocham nie kocham, sama nie wiem, wiecie? raz sobie mówię nie chcę już....dosyc, a za drugim razem, szkoda, bo mogło byc dobrze, ale czy mogło bez uczuc???jak to mój mąż powiedział, przecież cię nie kocham...i trudno...szkoda tylko tych 10 lat kurna pogódka oprzytomniej, znowu bzdury piszesz
Pogódko wcale nie bzdury,jesteś samotna i musisz sama pokonywać trudności,ciężko będzie ale dajesz radę.No fakt że szkoda tych lat które razem spędziliście,bo to jednak szmat czasu,a uczucie tak szybko nie wygasa.Nie martw się jak będziemy pisać będzie Ci łatwiej.Pozdrawiam,trzymaj się ciepło.