Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Aguniu ja jestem ito już od dłuższego czas ale tylko siedzę i patrzę w ekran ,zastanawiam się co mam napisać,bo mam tyle myśli w głowie że sama nie wiwm od czego zacząć, chyba jeszcze nie jestem gotowa na pisanie tego co bym chciała coś jest nie tak z komputerem bogubi literki i robi jakieś dziwne odstępy c
Witaj Himenko jeśli nie wiesz co napisać to napisz to co Ci serce podpowiada,a jesli nie jesteś gotowa to napisz kiedy będziesz mogła.Po prostu bądz tu z nami ale czasem daj znać że jesteś żebysmy się nie martwili.Pozdrawiam Cię gorąco.
Gość izabella
A jednak myliłam się -był lęk i strach ale czy trochę lżejszy jak wczoraj-Pogódko prosze napisz.To że u mnie akurat dzisiaj było miło a i samopoczucie nie najgorsze jest związane z dobrą wiadomością(nie będę na razie operowana) a co dalej- zobaczymy za pól roku.Muszę przyznać,że poczułam ulgę i trochę jaśniej spoglądam i w troche innych barwach widzę....
Gość Pogódka
napiszę tak lżej mi było niż wczoraj, chociaż około godziny 16 - tej miałam takie lęki, że nie mogłam wytrzymac, ale musiałam, straszne, myślałam, że już coś się z sercem dzieje, biło bardzo głośno, szybko, i zle n ale dalej tak jest i dzięki Bogu żyję straszne , nie życzę, chociaż macie pewnie to samo pozdrawiam
Gość izabella
Powiem jeszcze tak:dziwnie ale ten świat jest tak stworzony,że to co było i Ci ludzie ,którzy odeszli już nigdy nie powróci a my musimy nauczyć się z tym żyć.Jest to dla mnie bardzo trudne.Przepraszam, że tak ogólnie ale nie mogę i nie umiem inaczej...