Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
Napiszę tak, dobranoc, bo widzę, że już wszyscy palulu, a ja sobie siedzę, cisza w domku i spokój, cudownie, odstresowuje się, jest super wszystkim do jutra, życzę miłej nocki kurczę, a gdzie M się podziewa, był, zawitał, a potem jak wąż, wypełzł! no szkoda pozdrawiam
Powiem Wam szczerze- wczoraj jak nałe dziecko grałam na komputerze w kulki do 2-ej w nicy tak się uśmiałam ze mniw brzuch boli naprawdę tojest dobrtv relaks i wciąga przerraszam Was wszystkie a wszczególnośći Pogódkę bo się pewniw do mnie dobijała, ale naprawdę poczułam się dużo lepiej
Witam Was w niedzielny poranek.Nie mogłam nijak wejść wczoraj w intrnet i pogadać z Wami.Po pierwsze Pogódce dziękuję za słowa o facetach.Przywołałaś mnie do porządku nie tylko do walki z chorobą,ale ównież w relacjach z mężem alkoholikiem,o czym pouczałam Himenkę.Naprawdę wielkie dzięki.Czsem zacznie mi się coś wynikać spod kontroli,wtedy dobrze , jeśli znajdzie się taka osoba, jak Ty,która *wywali* prosto z mostu.Przyjazń to mówienie sobie prawdy,nawet jeśli może okazać się trochę bolesna. Połykam litery.Sory. Himenko,to na pewno jesteś Ty?To ten kilka dni temu smutas?Nawet nie wiesz, jak ucieszyła mnie Twoja gra w kulki,a Twój śmiech jeszcze bardziej.Pisząc to ,uśmiecham się do Ciebie. Wiecie co,niepokoi mnie nieobecność violuni na forum.Jeszcze niedawno pojawiała się codziennie,a tu naraz bez pożegnania znika. Ciekawi mnie,czy Pogódka z Klaudią pogadały sobie na gg. Agunia,otwórz oczy słońce już wstało. Jutro muszę iść do rodzinnego.Nie ma co zwlekać z tymi stawami.Noc była koszmarna.Najbardziej bolało mnie biodro.Kiedy wstałam,nie mogłam się poruszać.Teraz jest trochę lepiej.rozchodziłam się i wzięłam proszek przeciwbólowy. Moze któraś z Was zna jakiś sposób babci na bolące stawy.Chętnie bym skorzzystała.Nie każcie mi trzeć chrzanu.Ten sposób odpada. Pa. na razie.
Wiki już wstałam jak najbardziej ponoć na takie bóle stawów dobra jest maść końska i kwas mówczany czy jakoś tak,to też pomaga na bóle korzonkowe.Tak słyszałam,ale może trochę nazwę tego mrówczanego pomyliła.Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dobrego dzionka :)