Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

jadę już zaraz do pracy, ale mi sie nie chce, kurcze az mi żal was zostawiac. potem ma siostra przyjechac i 17 psychoterapia, muszę się z pracy zerwac, chyba dzisiaj mi się dłużej zejdzie, jak mąż odszedł to miałam tak ze dwa dni lęki, ale jakoś przetrwałam , mam nadzieję, że do leków nie będę musiała wracac
Witaj M.,zaglądaj do nas kiedy tylko będziesz mógł,miło nam bardzo że piszesz z nami,pozdrawiam serdecznie. Aga nie dziękuj to dobrze że sobie to wyjaśniłyśmy,wszystkim nam to leżało na sercu,bo nie lubie się kłócić.Dla mnie też to wiele znaczy,zaglądaj do nas jeśli będziesz miała ochotę.
Z tańców wróciłam juz po czterech godzinach.Zabawa była w jakimś zajeżdzie,pół godziny drogi ode mnie.W tamtą stronę jeschało mi się niezle,ale spowrotem...lepiej nie mówić.Ciemno,wiatr,deszcz,wrażenie,ze drzewa na nas *nachodzą*.Horror.Szczęście.ze juz jestem w domu.Pozdrawiam.Do jutra.
Wiki, tyle napisałaś, walcz, proszę , bo tak trzeba szczerze coś ci napiszę...żebym jam teraz ze soba ni9e walczyłą, nie wiem,,,nawet co napisac bez wiedzy lekarza odstawiłam leki(nawet do niego nie idę , bo mnie ochrzani), i walczę,. i jeszcze taki cios, mąż mnie zostawił, myślicie, że ja bez uczuc jestem , cierpię naprawdę, ale sie nie poddam Wiki trzy głębokie wdechy i wydech, bardziej luzny, i ręce machaj nimi, jakbyś coś strząchiwała, w razie ataku pozdrawiam
Witajcie z samego rana,Wiki kochana wiem że wieczorem było potworne wiatrzysko,że aż strach.Trzymaj się dzisiaj już chyba lepsza pogoda. Pogódko Ty chyba wczoraj nie mogłaś zasnąć,no cóż wiem że nie masz lekko,cierpisz w duszy a wieczory są niedowytrzymania.Ale trzymaj się jakoś razem to przetrwamy. Dzisiaj już tak nie wieje na szczęscie,może dzien będzie lepszy,bo wczoraj to taki sobie.Pozdrawiam Was dziewczyny,piszcie.
Witaj Wiki, Aguniu nie wiem jaka dzisiaj pogoda, bo dopiero wstałam , głowa mnie boli tak mnie wczoraj wywiało, nie chce mi się z domu wyłazic a dzisiaj jeszcze do pracy wczoraj pojechałam na psychoterapię, a zapomniałam, że zmiania się miejsce , gdzie ten pan przyjmuje w żaden sposób nie mogłam sobie przypomniec nowego adfresu, znalezc telefonu, kurczę głupio mi , bo on czekał na mnie i tyle, muszę jutro zadzwonic i go przeprosic, ciekawe czy numer znajdę, jak nie to wezmę od psychiatry, bo to ona mi podała. pozdrawiam M - gdzie się znowu podziałeś?
witam was Ewo! ja też nie czuję się rozumiana, mam wielu znajomych, paru przyjaciół, ale w środku jestem bardzo samotna, mam ciężki charakterek!żart jestem ciepła i wrażliwa, chociaż osobowośc w miarę silna (tak mi się wydaje) możesz do nas dołączyc, ba...serdecznie cię witamy Klaudio witam również, życzę zdrówka nerwuskom i ...mniej nerwów
Ostatnio jak bylam w szpitalu odpoczelam sobie ppsychicznie od wszystkich nikt nie przychodzil mnie odwiedzac poniewaz bylam w szpitalu w innym miescie. Ale za to poznalam wiele osob w szpitalu i sie z nimi bardzo zaprzyjaznilam. caly czas jestem z nimi w kontakcie. nawet dobrze ze bylam z dala od znajomych przyjaciol - odpoczelam, przemyslam sobie pare spraw na spokojnie . i sie nie denerwowalam
Witam Was dziewczyny.Nie czuję sie dobrze.Zasnęłam dopiero o 5,po to żeby zaraz się obudzić.Przyśniło mi się ,że mama umiera na moich rękach.Nie poszłam nawet do koscioła.Dobrze,że wiatr trochę zmalał. Ewo 27,czujesz sie podobnie jak my.Większośc osób z naszego otoczenia nie rozumie co tak naprawdę przeżywamy. Pogódko,Aguniu nasze forum niebawem zniknie.Chyba to zauważyłyscie?
wiesz, nie tworzyłam go po to, żeby tutaj się szczycic tym, że jest od groma ludzi. Ja tu będę Agunia napewno też i będziemy się wspierac, to mi Wiki wystarczy, jeszcze bym chciała, żebyś ty z nami została, przecież jak będziemy tu we trzy nawet to ono będzie i tyle, Ewa dołączyła, Klaudia, M pozdrawiam