Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich .ja bylam na tym brt jak to nazywacie czyli biorezonans normalny ..iiiiii tam rownie dobrze moglabym sie oblozyc kapusta /a ponoc na bolace kolano pomaga/ale nie chce nikogo znichecac.kazdy reaguje inaczej jednak palenia po tym nie rzucaja ,kregoslup dlej boli cos to marne jest .zdecydownie lepiej dzial na mnie wyplata /dopamina mi skacze od razu /wiecie jak to jest najsilniej dziala efekt placebo ,taka prawda .ale na chwile a my musimy na stale wystabilizowac te nasze leniwe przysadki..... ..pogodko jak juz masz cos na plus to i reszta pojdzie do przodu wiesz najgorzej ruszyc .prace znajdziesz ,moze w pazdzierniku juz sie cos ruszy na rynku pracy .ponoc to najlepszy okres .
Witaj [poetko! Ja bardzo Ci dziękuję, za dobre słowo, ale niestety do pazdziernika nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu.... Muszę robić na bierząco opłaty, więc nie ma takiej opcji, tzn.opcja jest tylko mam nadzieję, że mnie nie dotyczy:PPP Pozdrawiam
Witajcie! dawno tu nie zaglądałam ale widzę wszystko na miejscu;)u MNIE jakoś leci,mam takie pytanie czy miewacie nie raz takie stany jakbyście mieli usnąć na stojąco?ja mam tak drugi dzień chodzę nie przytomna i spać mi się chce i to okropnie,same oczy się zamykają,ciśnienie niskie nie wiem czy to od tej pogody czy to to cholerstwo o sobie przypomina;(
Małgosiu! Jon chodzi już do nowej szkoły, ma tam kolegów:)))Nie jest zle, dzisiaj był sam na podwórku i chłopcy sami go zaczepili, żeby grał z nimi, cieszę się bardzo:))) Marciocha! Takie zmęczeiie może być objawem nerwicy, ale nie musi...Ciśnienie jak sama wiesz, ma bardzo duży wpływ
czesć czy mogę sie do was przyłączyć, szukałam coś co jest mi bliskiego na forum a chodzi mi o nerwice ,ja nie wiem ile mam tą nerwicę, ale jest mi z nia bardzo ciezko utrudnia mi coraz bardziej życie .Nie wiem co bedzie ze mną ,mam ogromne wsparcie męża ale choroba chyba mnie pokonuje co robic , co robic..... czy tez tak wam ciężko?
Małgosiu! Wielkie dzięki:)) Gorda!!! Witaj serdecznie:))) Czytając Twój post tak myślę,ile osób chciałoby mieć wsparcie swojej rodziny, która niestety często nie rozumie problemu o bagatelizuje go. Myślę, że każda z osób, które tu przychodzą przechodziła ciężkie chwile i bywały dni kiedy było strasznie ciężko, tak niestety w tej chorobie jest. Nie wiem, czy korzystasz z pomocy specjalisty i czy się leczysz, i dlaczego jest Ci ciężko??//Nie wspomagasz się farmakologicznie, czy też leki nie dają spodziewanego efektu? Miło mi jednak bardzo, że zechciałas odwiedzić nasz wątek pozdrawiam