Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
Małgosia, myślałby kto, że Ty taka strachliwa Ja jestem na odpoczynku, ale niestety jutro już wracam do domu:((( Iwonko!! Prosze o jakiś wpis Ewa 65... Co się dzieje? Himena??? Jestem ciekawa jak wasze samopoczucie, mam nadzieję, że teraz jak pogoda dopisuje, to i samopoczucie lepsze:))) Pozdrawiam
Jestem,jestem...u mnie bez zmian od rana napięcie,wspomagam się afobamem i potem jest dobrze.Ale dawno nie śmiałam się tak serdecznie jak po poscie prozaka:)Nie telep się tylko przyjeżdżaj :) Jakkolwiek się będę czuła jadę bo rezygnacja byłaby dla mnie potworną klęską,a do tego nie mogę dopuścić.Pogódko wiem,że wyjazd jest przykry,ale wkrótce się spotkamy i tez będzie miło...Małgosiu,Himeno,Ewo planujemy spotkanko w poniedziałek :)
Gość piekny prozak
wiem steskniliscie sie ale bez podlizywania mam zle dni chyba albo schodze do wagonu sypialnego cos czuje ze mi serce nie daje rady po zmeczeniu caly sie czese i wymiotowac mi sie chce i drzenie rak mam tak w srodku latam wogole czy to nerwicaa czy jak bo juz sam nie wiem
Od 7 lat nie jem praktycznie nic ... poza jogurtami, lodami, czekolada i tylko na sniadanie Nie jestem w stanie zjesc nic o innej konsystencji, boje sie ze sie udusze, zmuszanie sie - konczylo sie szpitalem, dusznosciami, wenflonem i generalnie bardzo nieprzyjemnie Mam juz dosyc, chce jesc jak wszyscy Juz mnóstwo specjalistów sie mna zajmowało, próbowano leczyc mnie z wymyslonej przez paru specjalistów anoreksji, badał mnie foniatra i nie tylko ... I znikad pomocy ... Czy to nerwica ?
myslalem ze nie bylem zosliwy ale dzis siedze w aucie i jechala na poboczu a jechala dziewczyna konn kolomnie a ja krzyklem wioo i na klakson i konia ponioslo laska spadla i zlamala kciukami ale zawiozlem ja na pogtowie to mi dopiero bylo glupio ja gosia tez za toba ale tu widze nikogo nie ma a ja odstawilem leki na 3 tygodnie moze to od tego nie wiem mala mi wybacz ze cie zdenerowoalem