Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie! tak ladnie bylam wymalowana- i sie cala rozmazalam jak przeczytalam posty Prozaka, poplakałam się ze śmiechu. Pogódko szkoda Twojej suczki była taka słodka, nie martw się jej nikt krzywdy nie zrobi.Pozdrawiam wszystkich- idę się od nowa wymalować.
Gość Małgosia1990
prozak co żeś znowu narozrabiał, że twierdzisz, iż jesteś szmaciarzem?? Pogódko to super że mnie też zabierzecie:D *hopsa z radości* mekanyk ja przez pewien okres też miałam uczucie kluchy w gardle, wtedy piłam dużo ciepłych płynów i jakoś przechodziło.
Witajcie! U mnie nastrój optymistyczny,zdrowie dopisuje więc czegoż chcieć więcej :) Mekenyk trudno tak od razu stwierdzić czy to nerwica,ale rzeczywiście mogą być takie objawy,szczególnie lęk.Zazwyczaj jednak najpierw idzie się do lekarza ,robi badania żeby wykluczyć inne choroby.Możesz ewentualnie zażyć Validol ,lek ziołowy w zasadzie na nerwice serca,ale też ogólnie uspokaja...jak nie pomoże to z pewnością nie zaszkodzi. Pogódko wiem,że Ci teraz niełatwo,ale trzymaj się ,mam nadzieję ,ze wkrótce się polepszy. Małgosiu no to chyba oczywiste ,że Cię zabierzemy:)) Niestety jest zmiana planów...będę o tydzień pózniej...do licha oby się już nic nie zmieniło,tak na to czekam.. Irszka ,a Ty co tak zamilkłaś? Olu Ty też... Prozak ,a cóż to za samokrytyka...:) Problemy nerwicy nie są Ci obce więc może odrobinę inne podejście do nowych osób ,które nie znają Twojego ...specyficznego poczucia humoru...