Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Jak u Was samopoczucie? Musze Wam napisac, że ja znowu walczę...niestety.. Mam stany napięcia i lęku, pocą mi się ręcę i w ogóle taki ogólny niepokuj mnie dopada..... Jednak ,yślę cały czas, że to chwilowe , nie mogę sobie pozwolic na żadne załamania, chociaż wim, że czasami nie wszystko jest od Nas zależne No nic, uciekam do pracy,...dzisiaj siódmy dzień:))))
Ja odstawiłem fajki, kawę, alkohol też prawie. pomaga, bo przynajmniej nie mam wyrzutów i zmniejsza się spektum chorób,które mogę sobie wymyślić. Trzymajcie się. Ja walczę dopiero trzy miesiące i już mi lepiej idzie. Zaczynam się przyzwyczajać. bóle nie znikają tak łatwo, ale lęki pojawiają się dużo rzadziej. Nie biorę leków poza persenem i relanium w najgorszych chwilach. Dużo sportu i dużo sexu, tego trzeba i kogoś z kim można bez przeszkód porozmawiać na ten temat.
U mnie po chwilowym gorszym samopoczuciu od kilku dni jest ok,bez napięć i myśli,że wszystko wraca.Oczywiście większość czasu to porządki,ale znajduję też czas na opalanie i jestem już brązowa:) Pogódko u mnie przeszło to i u ciebie będzie ok...za ponad miesiąc będę u Ciebie więc musimy się czuć świetnie i tylko się bawić...zapomnieć o troskach. Jl mądre słowa :) Irszka po świętach zaplanujmy spotkanie :) Prozak zawsze dobrze jest się na czymś wyżyć choćby na komarze ;)
Buhahahahah Haahahahhaah Prozak! Dobry jesteś, ależ mnie rozbawiłeś, śmiałam się chyba z pół godziny... Wiem, ze wraca Prozak, sama o tym pisałam, że da się zaleczyc, ale wraca w stresowych sytuacjach, czasami też bez przyczyny... Ale takie napady, uczą nas walczyc z Tą chorobą jednak.. Miłego dnia
Mam nadzieję, że macie rację, że wróci Ja się tylko boję, żeby jej nikt ie męcył., ona była taka do ludzi ufna A wręcz bał sie, e ktoś moze na nią nakrzyczec, cała się trzęsła...... ja już co będzie, nie chcę, żeby ją ktoś skrzywdził tego się boję..... Ona u nas spała pod kołdrą, uwielbiąła nas, kochała I prozqak dzięki, e umiesz okazac współczucie dzięki, wiem, to tylko zwierze ale u mnie to nasze życie, i nasz domator:(( sorki za żale
ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT!!! __**_** _**___** _**___**________*** * _**___**_______**__ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*#o ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o «¦» -- «•*•» --- «•*•» -- W te piękne święta gdy Pan Zmartwychwstanie życzę Wam smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaka, białego zająca i aby te święta trwały bez końca
Gość Małgosia1990
Ile równań niezależnych, Ile jest szeregów zbieżnych, Ile całek niewłaściwych, Ile na płaszczyźnie krzywych, Ile funkcji kwadratowych, Co nie mają miejsc zerowych. Ile krzywe mają siecznych, Ile jest układów sprzecznych, Ile różnych jest symetrii, Ile twierdzeń w geometrii, Ile przestrzeń ma wektorów, Co nie tworzą pustych zbiorów, Tyle szczęścia i radości W Waszym domu, z Wielkanocą, niech zagości. ________________ (▒█) ______█_█_█_█____ஜ(█▒) ____█_________█(▒█ஜ ___█___________█___ஜ(█▒) __█_____________(▒█ஜ _█_e$$$$e__♥♥♥♥_█__ஜ(█▒) █_$$$$$$$_♥♥♥♥♥♥█_ஜ █_$$$$$$$$♥♥♥♥♥♥♥█ஜ(█▒) █_$$$$$$$$$_♥♥♥ஜ █ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓_ _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓___ ___▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓____ ____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓_____ _____▓▓▓▓▓▓▓▓______ …..\///……\//../..\//…..\///… \\////....\////....\\/////....\//// …..\///……\//../..\//…..\///… \\////....\////....\\/////....\////
Straszne te Święta były - smutek, a dziś jedyna rodzina jaka mi została, która w ogłe widzieć mnie chce - i taki okropne przykre zajście z mężem kuzynki :( Próbował mnie publicznie ośmieszyć czy cholera wie o co głupkowi szło, ja się uniosłam, Cioci i Wujkowi przykro się zrobiło :(:(:( a ja cały wieczór płaczę i nie wiem, co robić... To pewnie częściowo wina mojej pieprzonej nerwicy - gdybym była zdrowa to zaśmiałabym się gnojkowi w twarz i przeszła do porządku dziennego. Ale w stanie nerwicowym to ja z gówna bat kręcę :( Tak mi przykro... :( że to w ogóle miało miejsce i że nie umiałam inaczej zareagować . Zrobiłam przykrość