Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
Witam serdecznie! Jestem już w okolicach waszych:))) Podróż upłynela mi tak średnio, tzn,.nie lubię długiej jazdy, ale czego się nie robi dla chwili relaxu...... Teraz siedzę u znajomych i pisze sobie przy piwku:))))] Jest mi dobrze, szkoda tylko, że już jeden dzień upłynął jakby nie było z tego mojego urlopu..... Iwonko, jutro jestem Irszka a my pojutrze się bawimy Potem Iwonka wpadasz do mnie i odwiedzamy Ewę, no i moze znowu się spotkamy w większym gronie, może ja, ty , małgosia i himena no i ewa dojedzie? Jejooo, wiecie jak fajnie wiedziec, że się do pracy nie idzie jutro???? Po prostu malina Sorki, że tak piszę wesoło, może nie na temat, ale tak n aprawdę to ten urlop jest mi potrzebny do nabrania sił i przemyśleń,...wiele ich mam..... Pozdrawiam wszystkich, życzę spokojnej nocy
Gość ideal dzentelmen pro
iraszka ale tego nie ukrywam wszystkie niki ktoryh tu urzywam moge napisac a ty juz nie szukaj jakiejs afery a wszystkie te niki pasuja do mnie dzentelmen ideal jestem dzis zly ukradli mi psa biere siekiere i jade go szukac jak cos to komus lapy odrabie :)
Gość Pogódka
Prozak! Nawet nie masz pojęcia, jak się uśmiałam czytając Twój post, pewnie u Iwonki myślą, że ja wariatka jestem...... Cieszę się, że pies odzyskany, natomiast, mamooo mam nadzieję, że siekiery nie musiałes używac?????????????// Ja wypoczywam dalej, ale już mi smutno, że tak szybko urlop się kończy:((((( Niestety tak to jest, że wszystko co dobre, szybko mija Idę zaraz na kawke z Iwonką Nie będe sie tutaj rozpisywała, jaka to ona nie fajna, bo to chyba każdy wie, natomiast super mi ją zaobaczyc ponownie, to niezapomniane chwile, czuję się tutaj jak w domu Wam zyczę miłych wrażeń również i takich radości Miłego dnia
Gość izabella
Pogódko!!! -fakt , że tak jak potrafi wkurzyć tak i potrafi też do łez rozśmieszyć , ja podobnie zareagowałam po przeczytaniu tego postu , a Wam dziewczynki ,życzę dalej samych miłych chwil ...bawcie się nadal i cieszcie z tego spotkania....a dla wszystkich miłego dnia.
Prozak nie to żebym Ci życzyła,żeby znów ktoś ukradł Ci psa,ale....uśmiałam się na całego:) Mało mam czasu na kompa bo jesteśmy wciąż w biegu:) Wczoraj poznałam wielu znajomych Pogódki,siedzieliśmy w knajpce do 24 i...pogubiłam się w przystankach w związku z czym pytano mnie od jak dawna mieszkam w Krakowie:)) W efekcie prowadził chłopak z Katowic:))Za niecałe 2 godz spotkanie z Irszką ! którą tez wciągniemy w znajomych bo ma ich być mnóstwo...hmmm potrzebna większa knajpka.A ogólnie...jest super...obie równie szalone świetnie się rozumiemy,po powrocie do domu siedzimy i gadamy i nie mozemy się nagadać :)) Himeno maj murowany,na razie ma być na 5 :))
a ja bym sie dzis zabil jechalem ponad 200 na godz i szczelil mi zacisk hamulca udalo sie bo nic nie jechalo z na przeciwka i wyminelem jakos ale z pol godz stalem i dochodzilem do siebie a jak pojechalem do mechanika i powiedzial mi ile to zalowalem ze sie nie zabilem :) malgoska zrob foty jak sie opalilas i mi wyslij hehe
Gość Pogódka
Wiitammm!!!! Po powrocie do domu:))) Miałysmy się spotkac z irszką, ale nie wyszło, ze względów od nas niezalenych, szkoda...ale i tak bywa Ja już teraz wiem, że w Krakowie znowu będe więc nadrobimy U Iwonki...hmmmm, świetnie wracac mi się nie chciało, ale jutro do pracy, więc trzeba Ale wcześniej juz kochani miałam pewne rzeczy przemyślec, no i z opoznieniem ale się udało.... Mam więc nadzieję, że od lipca zmienię swoje życie całkowicie:)))) Ale jeszcze nic nie pisze, bo to moga byc tylko plany Pozdrawiam