Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
Sama sobie przekłułam, ale zle mi kolczyk wszedł, dzisiaj się gnębiłam ostro, ale już mi sie odechciało, ide do kosmetyczki, bo zrobiłam wielki błąd, wyjęłam kolczyk Ale to nic, ważne, że sama sobie przekłułam, półtorej godziny siedziałam nic mi nie spuchło, dopiero dzisiaj troszkę nos boli.. ale nie poprawiam, bo szkoda nosa, znając mnie podziurkowałabym go na amen dlatego zrobię z drugiej strony niepotrzebnie kolczyk wyciągałam, ale trudno już miłej nocki na weekend bawię u znajomych trzymajcie sie
Gość Małgosia1990
Jablko może i trafie ale sam musi mnie znaleźć bo ja nie szukam:P Pogódko bez kitu jesteś zakręcona:P W życiu bym sobie sama nie przekuła nosa;P Iwonko no ładnie to teraz ja będę Wam zazdrościła zabawy wspólnej:P
Gość Pogódka
Witam! Wróciłam od znajomych, cudownie spędziłam czas, wypoczęliśmy z synem, pospacerowaliśmy, siedziałąmdo piątej rano , więc dzisiaj nieprzytomna jestem, ale cóż, jak się chciało to się ma Jutro idę do pracy, wracam do domu, szybkie pakowanie i ruszam:)))) Iwonko! Czekaj na mnie....będziesz miała dośc:))))
Gość Pogódka
Witam! Ja bardzo przepraszam, ale mam jakies wytyczne odnośnie tego co mogę pisac , a czego nie???? Mam wrażenie, ze to, co innym radośc sprawia jest tutaj zabronione, tylko zastanawiam się , z jakiego powodu, i dochodzę do wniosku, że byc może ciebie to boli ideał Cóz przykro mi, napisze tylko tyle Szkoda zycia na zgryzliwości a ja będe pisałą o czym chce Właśnie szykuję się na pociąg:)))))) Pozdrawiam
Małgośiu te dwa koło chemi i sklepik,najlepiej jakbyś wzieła telefon do mnie od Pogódki i przyszłabyś do mnie, bardzo bym chciała się z Tobą zobaczyć. Wszystkich pozdrawiam- u mnie jest coraz gorzej, wszystko wraca- tak jak rok temu, to jest straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Himeno trzymaj się....poprawi się pogoda to będzie lepsze i samopoczucie i ruch w sklepie.Ja kurcze słaba przy przeziębieniu,ale i tak z planów szaleństw z Pogódką nie rezygnuje:) Ideał widać Ty masz same przykre spotkania i stąd zgryzliwość...ja tam się świetnie bawię,więc te komentarze mam w d....