Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Iwonko mam problemy jak zwykle z zasięgiem, ale dzisiaj mam kom. ze sobą w pracy i przeczytałam wszystki posty, było tego.....dużo u mnie jak zwykle lipa, ale wiem co mi najbardziej przeszkadza i dokucza - to samotność, i jak o tym myślę to mi się żyć nie chce, na stare lata zostałam zupełnie sama, to jest straszne! Pozdrawiam Was! Małgosiu, nie wygłupiaj się! Wracaj!!!
Oluś fajnie widzieć ,że u Ciebie zdecydowanie lepiej:) Himeno wreszcie jesteś!Samotność jest bardzo ciężka,ale wiesz...nigdy nie wiadomo co kogo spotka jeszcze w życiu,nie wszystko jeszcze przesądzone...wiem,że to w tej chwili może zabrzmieć jak pocieszenie,ale taka jest prawda...Ja czekam już z utęsknieniem na maj i możliwość odwiedzenia Was...Wcześniej będę gościc Pogódkę i to dopiero radocha:) Samopoczucie u mnie dalej super,na pogodę wolę nie patrzeć...
Gość izabella
Dzień dobry ! Witam Cię Himenko - po przeczytaniu Twojego postu to pierwsza myśl ,że się nie odezwę bo nie wiem co napisać.To ,że Cię rozumiem - nie było by prawdą bo wiem jedno ,że zrozumie tylko ten co to przeżyje , ale z pewnością wiem że jest Ci bardzo z tym ciężko i wiem że tak jak Iwonka napisała nigdy nie wiadomo jakie nas czeka jutro ....... I nie piszę tego w formie pocieszenia ,ale jakoś jestem przekonana ,że trzeba wierzyć w to że dopóki życie trwa to jeszcze wszystko jest możliwe.....mocno Cię pozdrawiam i miej nadzieję na ciekawsze i lepsze jutro:) Dla wszystkich miłego dnia.
Witajcie:) Oluś no i widzisz??jest lepiej:))bardzo się cieszę. U mnie dzisiaj baaardzo średni dzień..wieje mocno a ja za dobrze nie reaguje na wiatry:(jestem nie co rozdygotana:(wieczorkiem ide do znajomych mam nadzieję że sie zrelaksuje co nie co:) Himenko-ja tez myslę że nigdy nie wiadomo co w życiu moze sie wydażyć:)))ale wazne jest też żeby temu wyjść na przeciw a nie chować sie :))Ja takiej własnie jestem myśli,trzymam kciuki za wszystkich i pozdrawiam. p.s.pomimo że mam liczna rodzine też odczowam samotność-dlaczego?pojęcia nie mam ale wiem napweno że jest to jedna z przyczyn moich dolegliwości.
Dziękuje Wam dziewczyny, to fakt, że nikt tego nie zrozumie, kto sam nie przeszedł, pełno ludzi wkoło ciebie a jesteś sam, jest to straszne! Nie będę się rozczulać, bo znowu wpadnę w dołek. Iwonko czekam na Twój przyjazd, teraz będzie inaczej-obiecuje. Izabello, Iwonko swoimi postami dałyście mi okruszek nadzieji!!!!!!!! Pozdrawiam.
Dobrze,że choć troszkę rozjasniłyśmy Ci dzień Himeno.Można być samotnym mając wielu ludzi wokół siebie,tak jak o tym napisała Irszka ,był taki czas,że przez to przechodziłam.Pomogło mi forum,jesteśmy z różnych miejsc,ale w końcu poczułam się zrozumiana,akceptowana,a to bardzo dużo. Nie mogę się już doczekać tych odwiedzin:) Izabello ja jestem pewna,ze też się spotkamy,ja zawsze chętnie zobaczę Was w krakowie:) A u mnie teraz zrobiło się ciemno,chyba sypnie śnieg...no cóż słucham muzyki i zapominam o pogodzie:)
Gość Pogódka
Witam na chwilkę Praca, praca, praca Ale już niedługo Własnie zrobiłam rzecz, chyba jak nie ,. ale może.....Przekłułam w nosie dziurke na kolczyk, może mnie potepicie, ale to ja cała.....i taka jestem pozdrawiam A kolczyk jest Miłej nocki