Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Ewcia faktycznie zapracowane jesteśmy:) Ja dziś głównie siedzę w kuchni niestety:(ale po południe powinno już być wolne.Pogódka w pracy do póznej nocy więc dziś się pewnie nie odezwie.Jak samopoczucie? U mnie nawet humorek niezły może za sprawa słonka,które cudownie świeci od rana
Witaj Iwnko ja dzisiaj miałam gości przyjechali znajomi o 14 wyjechali o 20 ale było fajnie.Zrobiłam smaczny obiadek zjedli z apetytem no i super. Myślałam ze dzisiaj coś zrobie koło domu atu mało czasu i znowu odkłada się cos na drugi tydzień jak bedzie pogoda będą i chęci. Dzisiaj bolały mnie łopatki i ramiona ale nie wiem czy to ya cholera nerwica czy od kręgosłupa bo znim tez mam problemy.odezwij sie Pogódko kurcze sobota a Ty musisz pracować biedactwo ale widzisz taki to juz nasz los nic nie zrobimy musimy pracować wiesz o czym pisze no nie? Irszka napewno wypoczywasz super na działeczce dobrze Ci.... Oluś a co u Ciebie jakaś cisza:(
Jestem jestem :-) Ledwo żyję...kolejny weekend bez odpoczynku tylko na uczelni,ale to wszystko na własną prośbę, więc nie narzekam :-) Słońce dziś pięknie u mnie świeciło, więc każdą dłuższą przerwę korzystałam z niego ile się dało !!! Pozdrawiam :*
Oluś znam temat moja córcia niestety też bez odpoczynku tylko uczelnia i wiesz że czasami też ma takie nerwicowe przypadłosci i modle sie żeby chociaz ją to cholerstwo oszczędziło ale narazie ok:))) Trzymaj się kochaniutka bo niestety cos za coś przyszła mgr:)))) Pozdrawiam
Gość Pogódka
Witam serdecznie! Właśnie z pracy weszłam,,.... Teraz dwa dni9 wolne, a od wtorku, trzeba pracowac parę dni po kolei na wolne Ale się opłaca Już widzę swoją wizytę i spotkanie:)))) Jestem padnięta dzisiaj Jutro odpoczywam, łapię siły, bo w poniedziałek wpada kumpel z Wawy do mnie..... i jak tu odpocząc???? Ewcia, zapewniema wpadniemy U mnie mówisz i masz, jak to ja, ostatnio całą Polskę zwiedzam Miłej nocki do jutra
Humor dopisuje,życie potrafi być takie piękne:) Olu dużo sił życzę ,najważniejsze,że nerwica Cię nie męczy:) Ewciu potwierdzam słowa Pogódki...teraz się nas nie pozbedziesz nadciągniemy do Ciebie za 2 miesiące:) Pogódko pracy masz duzo,ale jaka nagroda za to! Pobyt u mnie! Warto się pomęczyć :) Irszka pewnie wypoczywa na łonie przyrody.... Ciekawe czy nas czyta jeszcze łukasz..jeśli tak,odezwij się niekiedy... Himeno co z Tobą ! Miłego dnia
Dziewczyny! gdzie Wy jesteście ? może żeście się wzięły za jakąś konkretną robotę a ja tak sama siedze przed kompem bo jak tak to dajci mi kopa w tyłek to moze i ja coś zrobie. Iwonko jak obiadek? Pogódko dzisiaj wolne i gdzie jesteś skarbie? Irszka Ty napewno odpoczywasz po ciężkiej robocie no co zrobic? Oluś a Ty gdzie?
U mnie wszystko w porządku,można by rzec ,że tryskam radością życia,nawet pogoda nie ma na mnie wpływu:) Małgosiu cieszę się ,że jesteś!Tyle się czasu znamy/hmm chyba półtora roku/,że pusto bez Ciebie...No i ze spotkania się nie wymigasz:) Irszka pobyt na działce miałas super, cóż dziś wiosennie to u nas nie jest.Ale co tam,ważna wiosna w sercu. Ewcia mam nadzieję,że jutro wszystko przejdzie.. Ideal widze też uśmiechnięty,Małgosiu popatrz jak działasz! Pogódka od dziś zaczęła 4 dniowy maraton w pracy,ale może znajdzie chwilkę żeby tu zaglądnąć. Oluś co u Ciebie?
Gość Pogódka
Małgosiu! Nic nie szkodzi, zabolało mnie fakt, myślałam, że dobrze się znamy, ale człowiek jest tylko człowiekiem i popełnia błędy, tym samym złe oceny, sztuką jest umiec się przyznac Nie ma sprawy Małgosiu I bardzo bym chciała, żebyś wróciła na wątek, brakuje tu Twoich postów Pozdrawiam cieplutko i mocno przytulam:)))
Witam wszystkich :-) U mnie narazie wszystko dobrze, odpukać oczywiście, żebym nie zapeszyła przypadkiem. Może dlatego, że ogarnęłam się troszkę i nie siedzę bezczynnie w domu użalając się nad swoim losem, tylko wzięłam się za siebie. Biegam na fitness, nadrabiam zaległości w pracy, regularnie jestem na psychoterapii, no i wychodzę z domu w końcu hehe Zaczęłam odświerzać znajomości, wychodzę do ludzi znowu, odważnie i PRAWIE bez lęku, jeszcze odrobinkę go tam jest we mnie, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu. Co prawda mam tą świadomość, że to wszystko może do mnie wrócić, ale staram się mysleć pozytywnie i mam nadzieję, że jednak pójdzie sobie na dobre to choróbsko i da mi spokój :-) Miłego dnia życze wszystkim i pozdrawiam cieplutko, mimo, że na dworze u mnie zimno strasznie !!!