Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agrafka
Jestem na waszym forum po raz pierwszy. Od jakiegoś czasu męczy mnie bezsennośc, kołatanieserce, duszności. jutro po raz pierwszy ide do lekarza. Nigdy nie brałam leków. Strasznie się denerwuję i boję, szczególnie, że wieczór juz trwa, a wczoraj byłam zmęczona, ziewałam a zasnąc nie mogłam. To jest straszne uczucie, lęk ogarniający wszstkie komórki ciała. Zyczę wszystkim spokojnej nocy.
Witaj Agrafko:) Dobrze wiem o czy mówisz,zanim wpadłam na to że to nerwica właśnie takie niepokoje targały mną w nocy,w dzień nie tylko w momencie jak kładłam sie do łózka.Zaczynało sie.Kołatanie,dreszcze i lęk.Pojecia nie miałam co to?! Ziewałam i oczy mi sie zamykały a z drogiej strony czułam sie jakbym dopiero przybiegła z daleka,okropne uczucie:( Teraz juz tego nie mam,ale pracuje nad sobą ostro... Poczekaj spokojnie co na to lekarz,mnie pomaga melisa (w sporych ilościach)przed snem,gorąca herbatka.. Pozdrawiam,pamietaj nie jesteś sama ..odzywaj sie. Dobranoc:)) p.s.ja dzisiaj nie śpie,moja córka wyjezdza dzisiaj o 3 rano...na miejscu bedzie we wtorek o 10.ufff
Gość Małgosia1990
Prozak nic jej nie wiszę. Nie musiałam sprawdzac nikomu IP. Przy każdym poście on widnieje. A nie wierzę w aż takie zbiegi okoliczności że IP pierwsze 5 cyfr jest identyczne, a dzisiaj raptownie zmienione. Cóż kolejny raz się przejechałam na kimś.
Nie wiem o co chodzi przyznaje,ale jestem więcej niż pewna,że Pogódka pisze tylko tu,a jak cokolwiek by miała do powiedzenia to podpisałaby się własnym nickiem.Swego czasu usłyszałam na innym forum,że oszukuję pisząc na innym jako Izabella...pojęcia nie miałam o co chodzi.Potem tu się pojawiłam i poznałam Izabelle ,która miała takie samo IP jak ja...przyznaję ,że na kompach się nie znam ,ale już były pomyłki przez takie samo IP.Małgosiu jestem pewna ,że to się wyjaśni... U mnie wszystko ok tylko zasypiam cały dzień chyba przez tą pogodę... Co do nowego nicka prozak....wybuchnęłam śmiechem ;)