Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje Krysia ze mi powiedzialas bo nawet mi nikt nigdy nie mowil na ten temat a tyle razy mialam juz holter zakladany.W takim razie znikam i pojawie sie jutro po pracy. Wylaczam kompa i zajme sie czym innym. Pozdrawim wszystkich do jutra i dobrej nocy. Pa
Witaj Klaudio,to już masz założony holter,ale to prawda z tym żeby nie siedzieć przy kompie,Krysia ma rację. Ale jutro się odezwij jak będziesz miala zdjęty.Pozdrawiam. Krysiu a co tam u Ciebie,siedzisz cichutko jak myszka,napisz coś :) Jak zdrówko?
dzieki za wszystke te co sie o mnie martwily [a mysle ze wszystkie]musze powiedziec ze to jest bardz przyjemne ze ktos sie martwi imysli o drugim czlowieku teraz jak przeczytalam wsz ystkie posty to widze ze jest nas wiecej bardzo mnie to cieszy co sie dzieje z naszym *AKUMULATOREM*-WIKI?cz tez ma spiaczke tak jak ja ?
witam wszystkich. dzisiaj po wizycie u kolejnego lekarza. i znowu to samo. nerwica. czytam ze chyba wszyscy chcieli doszukac sie czegos innego. mam nawet do szpitala skierowanie ale nie wiem czy jest sens isc. milo ze znalazlem taki portal z ludzmi z tym samym co ja. pozdrawiam wszystkich.
No Himenko jak teraz Twoje sampoczucie? Pewnie że się o Ciebie martwiłyśmy jak o każdego kto długo się nie odzywa,a że wiedzieliśmy że kiepsko się czułaś to tym bardziej.Trzymaj się ciepło,dobrze że piszesz. Ale teraz coś Pogódka zamilkła.Gdzie się podziewa?
Tak Himenko myślę że senność może być objawem depresji,albo przemęczenia. Albo to może tak organizm reaguje na Twoje przeżycia i trochę to jest taka ucieczka w sen. Wiem że Pogódka jest dzielna i radzi sobie jak może,szkoda że nie pisze dzisiaj.
Gość Pogódka
no jestem w końcu, więc tak, byłam w pracy, potem musiałam porobic troszkę w domku i siadłam w końcu na kompa, no i...trafili mi się goście, znowu musiałąm odejśc, teraz już jestem wolna , bo pojechali i mogę gadac, jajk ktoś ma ochotę to zapraszam
Gość Pogódka
Również Agnieszko pozdrawiam, mam nadzieję, że u Ciebie bez leków coraz lepiej u mnie dzień dzisiaj bez lęków, czyli bardzo udany, bo jeden dzień w tej chorobie bez lęków to sukces i tyle, Klaudio, napisz jak po badaniu Himenko dobrze, że wróciłaś, choc widziałyśmy się a gdzie jest Wiki, ta nasza ?
Hej dziewczyny! Ja tak na chwilkę,bo siedzę u narzeczonego,udało mi się zgonić go od kompa :) chciałam tylko zobaczyć co u Was,ale widzę,że oki!u mnie dobrze,mam przy sobie ukochanego,więc nic mi więcej nie trzeba. Spokojnej nocy!!
Witaj Buzio,ważne że masz narzeczonego i boku,więc nastrój pewnie dobry,oby tak dalej.Fajnie że znalazłaś chwilkę żeby do nas napisać.Tobie też życzę dobrej nocy i pozdrawiam. A tak wogóle to wszystkim już mówię dobranoc i do jutra,śpijcie dobrze.