Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
Prozak! Ja przechodziłam to wielokrotnie, nie wiem, czy dobrze wytłumaczę, ale miałam tak, że badałam w kółko tętno na szyi, bo albo waliło tak mocno, że czułam wszędzie, albo wydawało mi się, że zwalnia i zaraz przestanie bic, wtedy się nakręcałam a ono znowu szalało, za mocno, u mnie gro to było na tle sercowym za pierwszym razem, lekarz z pogotowia dawała mi zastrzyk i radziła głęboko oddychac ponieważ może dojśc do zaburzenia oddychania, co również raz przeszłam Podrawiam
Gość Małgosia1990
Prozak nie wiem czy to to samo co mam ja, ale czasami serce mi tak chwilowo szybko i mocno wali że aż w uszach słyszę, a za chwilę tak zwalnia i znowu zaczyna tłuc i za chwilę znowu wolno. i podczas tego przechodzenia z tempa szybkiego w wolne jest miedzy uderzeniem serca takie zawieszenie. W sumie u mnie to związane z moją wadą serca.
mysle ze to nie serce bo na silowni zawsze jest ok czasami jak o tym mysle to lipa a tak to jest dobrze wiem ze jest podstepna ja juz mialem wszystkie objawy pierw ze umre na zawal potem ze zwariuje i juz nie pamietam co jeszcze
Gość dawidmik25
witam wszystkich mam na imie dawid i jestem chory na nerwice nie wiem jak to sie stalo ale pewnie dozy wplyw na to mialy moje sytuacje zyciowe staram sie ja jakos zwalczac lekami sportem pozytywnym mysleniem.jesli wychodze do ludzi dretwieja mi nogi i sciska glowe z tylu okropnie sie jakam biorac pod uwage jaka osoba bylem kiedys nie chce mi sie w to wierzyc
Ja z chemii to jeszcze nic nie zażywałam i żeby było jasne nie mam zamiaru:) Wierze w medycyne niekonwencjonalną:)))zioła-Joga....ale wiem napewno ze w moim życiu nie może być nudyy..stawiam teraz na samorealizację:)) Jak ktoś bedzie zainteresowany moim ziołolecznictwem proszę..możecie sprawdzic naprawde działa:)
Bardzo mi pomógł chiński specyfik,trudno go dostać nazywa sie:ANSHENBUXINWAN,KUPUJE TO U MOJEGO ZIELARZA,zażywam po pieć kuleczek-super:))Znalazłam jego odpowiednik w sklepie internetowym,poczytaj:) http://melisamed.pl/an-shen-bu-xin-jiao-nang-niedobor-energii-witalnej-anemia-neurastenia-niepokoje-bezsennosc-p-1063.html
Hej !!! Coś mnie dzisiaj wzięło znowu :-( Booooże !! Już było tak dobrze, a tu dzisiaj znowu jakieś cholerstwo mnie dopadło ! Płakać mi się chce, tak mi dziwnie w środku, porażka, chyba zwariuję !! Nic mi nie pomaga wygląda na to, jestem skazana na tą chorobę już na zawsze, ale ja z nia nie wytrzymam....
Gość Małgosia1990
Witajcie. Dzisiaj rano przeżyłam normalnie koszmar. Wstałam rano do szkoły i było wszystko ok a tu nagle zaczęłam się okropnie czuc, myślałam że zaraz stracę przytomnosc:( Myślałam że może głodna jestem i dlatego więc zjadłam śniadanie, ale nie przechodziło, wzięłam leki i dalej to samo. Położyłam się i normalnie czułam jakbym miała umrzec:( Okropne uczucie. Z tego strachu cała się trzęsłam. A teraz mi strasznie niedobrze, na wymioty mnie zbiera:( Prozak dziwisz się że leki na Ciebie nie działają?? Taki chłop z Ciebie że końskie dawki trzeba:P
Hejka! musze Wam chyba przesłać trochę energii która mnie rozpiera:) Witam Dawid gdy coś takiego nas spotyka cięzko się z tym pogodzić,ale zapewniam Cię ,że możesz jeszcze czuć się całkowicie lepiej. Prozak zażywałam kiedyś efectin/pomógł mi/ obecnie jestem na małej dawce anafranilu na mnie on działa bardzo dobrze,ale myslę niedługo go odstawić ,zioła wszelkiego rodzaju na mnie nie działały,byłam zmuszona wejsć na leki,ale tego nie żałuję...pomogły mi i wróciłam do życia,to najważniejsze. Małgosiu nie raz było gorzej,ale potem znowu było dobrze...teraz tez tak będzie.Odwiedze Was w maju ,zaszalejemy:) Wróciłam niedawno z solarium,ćwiczyłam,tańczyłam,a energii dalej dużo...wiosna nadchodzi! :)