Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Pogódko ja chętnie parę kilo wezmę od Ciebie:) Prozak no na pewno te otyłe dziewczyny którym siedem fałd się robi jak założą bluzkę:P a co do wiary w życie po śmierci to nie ma co sobie współczuc ani debatowa na ten temat bo to jest indywidualna sprawa każdego z nas:)
Gość Małgosia1990
pms nawet jeśli Prozak nie ma objaw nerwicy to ma prawo tu pisac. Nie ma nigdzie napisanego że tylko osoby z nerwicą mogą pisac na forum. Uważam że Prozak bardzo pomaga na forum bo swoimi postami sprawia że wszyscy przestali sie nad sobą rozżalac.
Gość Pogódka
Irszka1 Pieknie! Ja tez chcę, uważam, że wiosna, to piękna poraq roku, daje nam wiare i nadzieję moim zdaniem, i wzasadzioe nawet nie wiemy na co, ale nastraja tak optymistycznie, że życ siTa przyroda, która budzi się do życia daje nam siłe, nie wiem, dlaczego tak jest, ale świat wygląda pięknij i my sami też:)) Kocham wiosnę:)))
Wreszcie powiew wiosny!!!!!! Błękitne niebo,słońce..teraz będzie u wszystkich tylko lepiej:) W sobotę wieczór miałam trochę gorszy nastrój ,może związany z rozmyślaniem po oglądnięciu Milionera z ulicy ,nad sensem wszystkiego,nad przeznaczeniem...Niezastąpiona Pogódka błyskawicznie postawiła mnie na nogi za co jestem niezmiernie wdzięczna:) Dobrze jest móc porozmawiać z kimś kto mnie akceptuje taką jaką jestem....teraz żyję myślą odwiedzin Siedlec,ale to jeszcze potrwa...Dziś nastrój świetny jakże może być inaczej skoro czuć nadchodzącą wiosnę...Zaraz zabieram się do sadzenia kwiatów w skrzynkach,moje pelargonie już wypuściły korzenie:) Widzę ,że Irszka równie mocno reagujesz na wiosnę jak ja :)