Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Himeno bardzo współczuje....chciałabym coś doradzić ,ale po prostu nie wiem co robić w takiej sytuacji...bardzo ciężkie chwile przeżywasz...naszemu prawu dużo brakuje do doskonałości skoro nie można w żaden sposób chronić napastowanych ludzi.Przez jakiś czas miałaś spokój,może przestanie przychodzić... Małgosiu on się zachowuje jak niedojrzały szczeniak..
Nie!- bo najpierw muszą być trzy interwencje policji, czyli muszę dzwonic po nich a dopiero potem oni wysyłają pismo do prokuratora a on wnosi sprawę do sądu, tylko .że jak ja łapię za telefon to on w trzy minuty się zmywa, Nic nie zrobię, prędzej mnie szlak trafi!!
Gość elcias10
Himena ja sie nie chce madzyc ale powinnas sie zglosic na *NIEBIESKA LINIE*tam zglaszaja sie ofiary pomocy fizycznej i psychicznej.Dostajesz automatycznie pomoc a jesli policja niechce interweniowac to tam z niebieskiej lini tez sie im biora za tylek.Himena niedaj sie bydlakowi.Trzymaj sie
Elcias! super pomysł...ja nic nie mogłam wymyślić ...Dzień miałam udany,nastrój super,Prozak złego diabli nie wezmą więc spoko :),Anulko zawsze się cieszę jak Cię :) Małgosiu ostatnie Twoje zdjęcie świetne...wiecie co....jak humor dopisuje to życie jest piękne...:)Pogódko co u Ciebie?