Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Anka dobra rada dla ciebie najpierw przeczytaj, zrozum a potem komentuj. Ja pisałam o tym forum i o poprzednim na którym dziewczyny niektóre pisały. A ty piszesz wyjasniając mi po co założyłaś forum, więc ci odpisuję. Dobrze wiem dlaczego i po co zostało założone to forum. Nie było cie tutaj wtedy i nie dyskutuj. przeczytaj pierwsze strony tego forum to może się odnajdziesz w swojej wizji. I nie odzywaj się tak do mnie bo myślę że za młoda jesteś żeby mnie pouczać. Pyskować to ty sobie możesz komuś, ale ode mnie wara. Tak wogóle to zastanów się o czym ty piszesz. Bo chyba sama nie wiesz gdzie jesteś. Fora pomyliłas. O *twoim* nie pisałam. Czytaj ze zrozumieniem. Iwona rzeczywiście mnie poniosło. Ale naprawdę miło że u ciebie ok. Pozdrawiam.
Gość izabella
Ale się napracowałam ,napiekłam ponad setkę ciasteczek na naturalnym miodzie wrzosowym w kształcie serca , a przyozdobione zostały gorzką czekoladą i płatkami migdałków.Gdy tak ozdabiałyśmy te smakołyki pomyślałam sobie ,że 1000-krotnie wolę przesłodzone posty(w najgorszym przypadku mnie zemdli) od tych ,które choć tylko zabarwione goryczą są całkowitym przeciwieństwem wsparcia w chorobie a powiem więcej, pomagają w jej rozwoju. locospoko-jestem osoba emocjonalną i często mnie się zdarza ,że przed stonowaniem swojej myśli pod wpływem emocji wyrzucam ją z siebie .Dokładnie tak się stało po przeczytaniu Twojego postu, tak to odczułam i tak to odebrałam i tak napisałam.Może zastanów się ,że jednym swoim wpisem uraziłaś tak wiele osób.Jeżeli tego nie chciałaś to powinnaś spokojnie napisać ,ale z kolei jeżeli Ci chodziło o to żeby tyle osób poczuło się urażonych , to proponuję dla Ciebie inne fora.Bo jedno co wiem na pewno to to ,że nie masz zielonego pojęcia o chorobie zwaną nerwicą , dałaś temu wyraz w tym co napisałaś,dla mnie osobiście dość wystarczający. Pozdrawiam Cię i z wielką przyjemnością poczęstowała bym Cię ciasteczkami (czuj się poczęstowana) ,życząc żeby więcej w Twoim życiu było(słodyczy) wrażliwości i miłości do drugiego człowieka -uwierz o wiele łatwiej jest tak żyć:))))))))) Pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum ,jednakowoż starych jak i nowych.Pa P.S. - nie wycofuję ani jednego słowa z poprzednich moich wpisów. I jeszcze jedno ,to że ktoś jest wysoce inteligentny wcale nie oznacza ,że również tak wysoce nie może być chamski.A odczucia każdego z nas są indywidualne i myślę ,że nie podlegają żadnej krytyce ,bo każdy z nas ma prawo odczuwać tak jak odczuwa.
Jestem tutaj od niedawna, mnie tu dobrze, nawet na Prozaka nie zwracam uwagi, czasem nawet mnie śmieszy, ale locospoko Ty to chyba masz coś z głową nie tak !! Wolno Ci po wszystkich jeździć, ale jeśli ktoś Ciebie obsmaruje to sypiesz txtami w stylu *I nie odzywaj się tak do mnie bo myślę że za młoda jesteś żeby mnie pouczać. Pyskować to ty sobie możesz komuś, ale ode mnie wara.* A kim Ty niby jesteś?? Co to za stereotyp w ogóle, że ktoś jest za młody?? A gdzie to jest napisane, trudno żeby się nie bronic jeśli ktoś obraża, a Ty jestem w tym mistrzynią jak zdążyłam się doczytać !! POszukaj wad u siebie najpierw, wygląda na to, że masz ich mnóstwo !! A tyłek podcieraj sobie czym chcesz gówno MNIE TO OBCHODZI SORRY !!
locospoko to ze pierwsza zaczełas pisac na tym forum nie zwalnia cie od tego ze mozesz kierowac do mnie swoje głupie odpyski,nikogo nie obchodzi dlaczego zaczeło ci przeszkadzac ze inne fora sa zakładane wiec nikogo nie pouczaj bo kazdy wie po co. Olus dzieki za poparcie locospoko jak na razie nic o mnie nie wiesz wiec nie pisz ze jestem młoda a jak jestem to zauwaz ze to ty wpiepszasz sie i snujesz swoje podejrzenia i obrazasz ludzi swoim niewypazonym językiem A jak ci odbyt swedzi to sobie przejedz tyłkiem po tarkach...... Nigdy wiecej nie zwracaj swoich postów do mnie
Chyba jestem naiwna..myślałam że łagodniejszym postem załagodzę sytuacje,a tu jak groch o ściane...I po co te dalsze złośliwości locospoko?Ania jest super osóbką,po prostu odpowiada na atak,Izabello jak zawsze zgadzam się z Tobą.Prozak tego filmu nie znam więc ogladnę przy najbliżeszj okazji,Oluś ładny temperamencik:)...sorki,że na razie tak zdawkowo,ale dziś nie jestem w humorze i wolę za dużo nie napisać... Małgosiu fajnie,że dalej jesteś :)
No przykro mi was uświadomić, ale post o tyłku nie ja pisałam. Ja się loguję. Czytać uważnie to wy naprawdę nie umiecie. W tej chwili odpowiadałam ance. jak ktoś pisze post i sam na niego odpowiada to chyba coś z nim nie halo. no ale wy macie wsój świat do którego nikogo nie wpuszczacie. oluś milcz bo do ciebie nic nie piszę, a ty tu jakieś świry urządzasz. nie chciałam tu wiecej pisać nic przykrego, ale po waszych wypowiedziach normalnie nie można milcześ i być miłym. co do tego czy wiem co to nerwica, niestety wiem od dobrych kilku lat. brałam leki, chodziłam do lekarzy. wiem co dzieje się z człowiekiem przy tej chorobie. więc nie piszcie że nie mam pojęcia bo napewno dłużej choruję od niektórych tutaj. obecnie jest ok ale nie wiadomo co będzie kiedyś. chciałam załagodzić to moje pisanie pod chwilą wkurzenia, ale jak ktoś podszywa się pod mój nick i pisze takie świnie, to niestety nie mogę być jak wy to radzicie wyluzowana. Iwona pozdrawiam, bo tylko ty piszesz normalnie w tej chwili. reszta szkoda gadać. widać nie umiecie jeszcze normalnie funkcjonować, żeby zrozumieć co piszę. a naprawdę chciałam przeprosić, ale chyba się nie da. anka weż przeczytaj dokładnie posty a nie znowu pyskówa.
locospoko czy sądzisz ze ze mna jest nie halo??????????????????wstydziłabys sie wredna osobo ja odpowiadam na swoje posty? kierujesz to do osoby, ktorej kompletnie nie znasz? myslisz ze nikt nie wie kim jestes? a propo nie pisz do mnie Anka bo nie jestesmy na TY i przestan z nas robic idiotki co maja*swoj świat* bo nie jestesmy uposledzone ani ślepe zebysmy nie umiały czytac Locospoko narobiłas(es) juz dosc zamieszania wiec juz mozesz przestac A tak poza tym to jestem nauczycielka polskiego wiec umiem doskonale czytac
Gość izabella
Oluś!!!!!!! Zrozumiałyśmy Cię ,tylko Ania z rozpędu o znaku interpunkcji zapomniała. locospoko!!! Tu się akurat z Tobą zgadzam ,pozwól że zacytuję Ciebie*jak ktoś pisze post i sam na niego odpowiada to chyba coś z nim nie halo*.Nie trzeba nawet patrzeć na IP żeby zauważyć kto na tym forum, tak przez niektórych uważany prawie niemalże za wzór inteligencji (oczywiście nie odbieram im tego prawa) a przeze mnie niestety jest uważany za wzór chamstwa -ble! I proszę locospoko tez czytaj uważniej a przede wszystkim samą siebie.Ja tylko napisałam o swoich odczuciach jakich doznałam po przeczytaniu Twojego wpisu , piszesz że chciałaś przeprosić , może i chciałaś ale tego nie zrobiłaś.
Wielka nauczycielko polskiego:) Pani Anko Po pierwsze zasadą ogólnie przyjętą na kazdym forum jest pisanie do każdego po imieniu. I tak na marginesie jestem od ciebie dużo starsza więc mnie nie wyzywaj bo ja ciebie nie wyzywam. Po drugie nie mówię że to ty piszesz na swoje posty tylko ktoś kto pisze o dupie, a zaraz na ten post odpowiada. Myslę że jak się cofniesz o stronę to zrozumiesz. po trzecie swój świat to nie uposledzone czy ślepe, nie wiem dlaczego tak jako nauczycielka piszesz hamsko ale swój świat to taki zamknięte grono do którego nie ma dostępu osób, które mają inne zdanie. po czwarte masz rację nie znam ciebie ani ty mnie. przeczytałam twoje posty również na *twoim* forum, więc troszkę poznałam cię z tego co piszesz. i tylko tyle. nie jestem wredną osobą. Izabelo masz rację jeszcze nikogo nie przeprosiłam, chciałam ale ... no więc przepraszam te osoby które zostały obrażone poprzez moje wypowiedziane w chwili *wybuchu* słowa. No może bez jednej osoby, ale to nie ważne.
locospoko mam cie serdecznie dosc i twojego hamskiego odnoszenia sie do mnie,pisania *wielka nauczycielko polskiego* zupełnie nie jest na miejscu bo to jest juz ponizenie człowieka.To ze jestes starsza to tym bardziej zle o tobie swiadczy z tymi twoimi postami a to twoje wyjasnienie o zamkniety swiat to juz zupelnie przegiecie-bo widziałas jakies forum na ktorym wszyscy pisza to samo i nikt nie ma innego zdania na dany temat? bo chyba nigdzie tak nie ma na całym swiecie zeby wszyscy byli jednego zdania. A poza tym ze przeczytałas cos o mnie nieswiadczy o tym ze mnie poznałas. przepraszasz wszystkie osoby oprocz jednej wiec nie krępuj sie i napisz wprost ze o mnie chodzi. prosiłam Cie w jednym poscie zebys do mnie nie pisała nie zauwazyłas(szkoda bo przeciez taka oczytana jestes)uszanuj to ze to nie kącik sporów
loco nie jestes taka spoko ja tu odgrywam role chama wiec wisi mi czy jestes stara dla mnie mozesz nawet mojrzesza bez brody pamietac tym bardziej dętko idz wnokow wychowuj a nie madrzysz sie a kto nie wie co jest co to ja napisalem post za locospoko bo wydawalo mi sie ze ma takowy problem tylko wstydzi sie zapytac kazdy ma prawo sie pomylic rzepraszam :)
zeby wszystko było jasne nie chciałam wprowadzac tutaj nieporozumien ale musiałam zareagowac bo nigdzie nie jest powiedziane ze piszac raz na tym forum trzeba tu pozostac i nie pisac nigdzie indziej a tym bardziej zakładac inne wątki wsparcia Żegnam sie wiec z całym forum i pozdrawiam znajomych pa pa Robie to tylko i wyłacznie dlatego ze zauwazyłam ze przeszkadzam niektorym osobom,wiec juz mnie nie ma, trzymajcie sie pa pa