Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Irszka wczorajszy egzamin super, zaliczony na 4,5 :-) Ale dzisiaj uuuuu będzie ciężko, strasznie się denerwuję, kiesko jestem przygotowana, bo nie bardzo rozumiem temat, a egzamin w dodatku ustny, no ale co ma być to będzie, o 14 trzymaj kciuki !! :-)
witam pogodka mi tez wlasnie wstal i stoi no ale co nic nie poradze ogladam t polaka zabili i wielkie chal robia jak by jeszcze malo polakow zostalo niech wybija wiecej zmniejszy sie bezrobocie pogodka napisz cos bo jak cale gatunki zwierzat ludzie niszcza to ludzie nic sobie nie robia zginie jeden czlowiek zginie i halo robia bronmy zwierzeta
Hej Wszystkim... Znow sie gwaltownie zjawiam na forum hehe:) Co u Was skarby slychac? U mnie wszystko w porzadku ...zaczelam znow chodzic na silownie:) dzisiaj bylam na wykladach jestem jzu taka padnieta to tego tak mnie glowa boli-a wszystko to przez ta pogode raz slonce raz deszcz, wiatr itd...... .i sie zalatwilam-przyziebienie:( Pozdrawiam Was serdecznie
Dobry wieczór :-) Słabiutko, ale do przodu :-) Nie ma się dzisiaj czym chwalić niestety, nerwy zjadły mnie doszczętnie !! Irszka dzięki za wsparcie, Pogódka również :-) Prozak Ty jesteś okropnym zboczeńcem !!! Matko Święta to nie to forum chłopaku !!
Gość Pogódka
hej Prozak, no wiesz co, ja tez nic Ciii nie poradzę Nie porównujmy zwierząt do ludzi, chyba to przesada jednak Oluś! Przeżyłas, będzie dobrze, najważniejsze, ze do przodu Klauduś! cieszę się, żaznajdujesz czas, żeby jednak zaglądac do Nas
Hej..chodzę na rzesach...miałam koszmarna noc,moja córka która jest przeziębiona dzisiaj w nocy myslałam ze sie udusi z kaszlu..o 3 nad ranem wezwałam lekarza...który stwierdził ze tak kaszle bo wieczorem podałam jej tabletke wykrztuśną -mukosolwan....bez komentarza. Sama nie wiem czemu tak zrobiłam przecież wiem nie od dzis ze takie laki podaje sie do 17 stej....no cóż ,przekonałam sie na własnej skórze dlaczego:)) A juz sie bałam ze jakies zapalenie płuc ja dorwało...totalna głupota. Oczywiście potym wszystkim dorwało mnie *same wiecie co*..:)) Ale człowiek jest głupi...teraz bede to odsypiać.. Pozdrawiam.
iraszka najwarzniejsze ze umiesz sie przyznac ze jestes jak to nazwaas glupia ale sie leczysz i to sie chwali gorzej jak ktos jest glupi a mowi ze nie i nie leczy sie malgoska ty jestes najmlodsza jako dziewica powinnas mi sie oddac ja jestem jak kokaina raz mnie bys sprobowala i codziennie bys mi pod drzwiami stala
prozak - na naszej klasie jako Łukasz Cz. *PROZAK* (Born 2 Play SZN !! ) Szczecin, pseudonim szkolny *prozak* (nazwiska nie piszę, jak ktoś poszuka to znajdzie) , łysa głowa, podpisy pod swoimi zdjęciami pisane podobnym charakterem - bez znaków interpunkcyjnych, podobny styl stylistyczny, na naszym forum celowo robi błędy ortograficzne. To tylko dla tych, którzy czują się dyskomfortowo po jego komentarzach. Nie taki diabeł straszny!! Równie dobrze mogę się mylić...Co Ty na to, prozak?
Jak dla mnie to troszkę przegięcie, podawanie takich danych...nie jestem może jakąś wielką fanką Prozaka, ale wkurzyłabym się gdyby ktoś podawał (nawet jeśli nie są) moje dane na forum... Irszka jak samopoczucie? Lepiej Ci troszkę już? Ja nie umiem podnosić na duchu w chwilach kryzysowych niestety, ale mam nadzieję, że jesteś juz w lepszym nastroju :-) Przesyłam pozdrowienia :-)
iraszka mowilem ze znalezc ciebie to prosta sprawa ale nie mozna cie ogladac bo masz zablokowana galerie mi akorat to wisi czy ktos podaje moje dane ale te co tu podali napewno nie sa moje tylko ja tu jestem tak bystry by bezblednie znalezc kogos iraszka nie ma co sie dolowac zaraz przyjdzie wiosna i bedziesz mogla sie bez konca oddac swojemu hobby na tej swojej dzialce a ja wlasnie zmienilem samochod wiem ze was to boli male autko a 220 ps kultowe audi tt malgoska wiem ze juz masz mokro trzeba bylo byc dla mnie milym to moze bym cie powozil :)