Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie tam tak dobrze w tym lesie było, że zupełnie zapomniałam o rzeczywistości...konkretnie to znowu się uczę, kolejny weekend i kolejna porcja egzaminów, tak jakby studia nie mogły polegać tylko na tym, że się chodzi na zajęcia i słucha, no po co te egzaminy heh Prozak masz Ty fantazję, nie ma co gratuluję... Pogódko mam nadzieję, że nastrój troszeczkę Ci się poprawił już po stracie telefonu... :-)
Ucz sie ucz,,bo nauka to potęgi klucz.. Ja to miałam dzisiaj dzień...zabawa karnawałowa u syna w szkole,pare godzin tańców a wróciłam jak po 12 godz. na siłowni:)) Ale jutro jade z przyjaciółka do SPA,będe sie relaksować:)) Pogódko wszystko dobrze? Prozac ,sniło mi sie dzisiaj że kupiłeś sobie Nowofunlanda..haha ,dobre nie?
Prozak czy wyszukiwanie na nk uczestniczek tego forum to jakieś Twoje hobby, bo juz którys raz z kolei czytam kogo to Ty znalazłeś !! Irszka zabierz mnie ze sobą do tego SPA, co ?? :-) Ale Ci zazdroszczę !!! To życzę udanego wyjazdu i wypoczywaj jak najmocniej się da :-)
Gość Pogódka
Dobry wieczór! Nastrój już lepszy rzeczywiście, chociaz w pracy dzisiaj ciężko mi było bez telefonu, jutro coś będe kombinowała No cóż jak to się mówi, nieszczescia chodza parami, czy ja myślałam, ze w końcu będzie jakoś u mnie dobrze?:)))chociaz u mnie to raczej pech, ale trudno pozdrawiam
Hej wszystkim:)) Dzisiejszy dzień miał wyglądać inaczej....miałam być w SPA..a tym czasem bawiłam dzieci koleżanki bo zachciało jej sie dzisiaj rodzić:))jestem wyko.nczona,mam zakwasy po wczorajszym balu a teraz jeszczeraczki mi odpadaja od noszenia niemowlaka..że te dzieciaczki nie lubią same zasypiać..no cóż ,noc miałam ciężką..chyba na ten Halny:( No i co Prozac za trudne??