Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Co tu się dzieje jeju jeju !!! Mnie Irszka bardzo pomogła, nie przeszkadza mi również pisanie o tym, ze ktoś potrzebuje pomocy, że ktoś inny zbiera na zwierzątka, nie chce tylko czytać komu co dzisiaj zdrętwiało, kto dzisiaj miał i ile zawrotów głowy ani inne takie...Mój pierwszy post na tym forum został skomentowany przez niejakiego Prozaka w dość specyficzny sposób, mój problem został przez niego wykpity, więc jakoś jego obecność tutaj jest mi zupełnie obojętna, gdyż nijak się odniósł do tego co napisałam...Dla mnie nerwica jest czymś nowym, zupełnie nie sprawia mi przyjemności, niektóre rzeczy mnie przerażają, a tutaj Pan Prozak pisze, że jego koledzy tez by tak chcieli poczuć się jak *na rauszu*, no to proszę bardzo zapraszam, chętnie się zamienię!!! W temacie forum jest wyraźnie napisane, że oprócz nerwicy, można tu mówić o życiu, więc nie rozumiem z jakiego powodu Panu Kajetanowi I Panu Prozakowi tak strasznie przeszkadza, że ktoś chciał podzielić się tym co robi w życiu, co się mu przytrafiło, czym się zajmuje, a jeśli znajdzie się dodatkowo ktoś kto chce pomóc, no to proszę, od razu sytuacja jest podejrzana, naciągnięta i w ogóle wszystko co najgorsze !! gratuluję, żyjemy w takim a nie innym kraju i niestety mentalność naszego społeczeństwa w większości jest taka jak Prozaka i Kajetana, ale Panowie jeśli Wam się nie podoba, nikt nie zmusza Was do udzielania się tutaj w jakikolwiek sposób, tym bardziej, że nie potraficie w żaden sposób pomóc, więc po co w ogóle tu jesteście ??? Irszka, Pogódka, Himena pozdrawiam Was serdecznie :-)
Gość Pogódka
Kajetan! Mam serce a moje posty to zaledwie może parę o tematyce nie związanej z chorobą, w tytule wątku jest tez życie, a to sa problemy własnie z życia wzięte Nie jestem agresywna, Ty reagujesz od razu straszeniem, gdzie czego nie zgłosisz, Irszka ma racje pisane jest cały czas o chorobie, natomiast jak raz jest zmiana tematu od razu pojawiają sie komentarze, czuję się tak, jakby ludzie tylko czekali na to, co można nam tuitaj zarzucic Pisałam na inny temat, ponieważ robię co mogę, zeby pomóc a są tutaj ludzie o wielkim sercu, z którymi nie mam innego kontaktu niż tutaj Czy tym zrobiłam komuś krzywdę??? Jak tak to bardzo przepraszam Jak ktoś chce o tym pogadac prosze pisac, podam raz jeszcze gg W tej chwili koniec rozmów na inne tematy......chorujmy tylko i się nakręcajmy, myślenie i pisanie tylko o chorobie napewno bardzo nam pomoże Pozdrawiam Kajetan i bardzo przepraszam, ze tak Cię obraziłam innym tematem
Pogódko na litość boską!Przestań ich przepraszać..specjalnie sieja zamęt. Nie szukam przyjażni bo mam jej poddostatkiem:)) Jaka jestem i kim jestem ..no cóż zdziwiłbyś się:)) Ale każdy ocenia po sobie...:)) Pozdrawiam dziewczynki,robmy swoje:)) Może panowie wreszcie powiedza na czy ich problemy polegaja bo nie bardzo wiem co tu robią...prozak przynajmniej sie przyznał ze sie leczy.. Oluś!co u Ciebie?jak sobie radzisz??
Gość Pogódka
Irszka! Przepraszam, bo nie chcę,k żeby ktoś kto się tuitaj znajdzie czuł się zle z innym tematem Oluś! Miło, że znowu jesteś, dziekuję bardzo za posta, dostałam większegp powera dzięki niemu Jak się czujesz?Jak Ci dzionek minął?
Pogódko cieszę się, że mój post tak poprawił Ci nastrój :-) U mnie jakoś lepiej, jutro pędzę na moją terapie, która pomaga mi przetrwać i daje nadzieję, że uwolnię się od wszystkich złych myśli już na dobre :-) A poza tym pochłania mnie nauka, kolejny weekend z egzaminami :-( Jeszcze 3 egzaminki i będę miała z głowy, tylko trzeba jej jeszcze zdać... Prozaku Ty chyba faktycznie masz jakiś sentyment do alkoholu...
Studiuję Europeistykę ;-) Taki dosyc młody kierunek, a książka czeka aż znajdę troche więcej czasu, narazie przeczytałam 1 rozdział tylko, musiałam ją odłożyć ze względu na sesję :-( Ale jak tylko przernę przez egzaminy to od razu zabieram się za dalsze czytanie, bo jestem ciekawa tej książki. Chyba nerwy zaczynają dawać o sobie znać znowu, bo jakos tak mi dziwnie dzisiaj, łapki mi się trzęsą i ciepło mi strasznie...a może to przez pogodę albo po prostu przed egzaminkami...ehh
No właśnie, mnie z reguły też jest zimno, zawsze mam lodowate ręce i stopki, ale dzisiaj jakoś tak mi jest ciepło, siedzę w pracy przy otwartym oknie i ani myślę aby je zamknąć...Wiecie z czym mam problem, nie mogę się ostatnio skupić, mylą mi się literki jak piszę, czasem jak cos mówię to taka jestem *poplatana*, przekręcam słowa, czy to może miec związek z nerwami, czy raczej nie??
Wiem że jest pózno ale muszę Wam coś napisać...widziałam dzisiaj w ogrodzie że krokusy wyszły i tulipany ,,i to maja juz ze 4 cm! Zima sie skończy i to niebawem!!Żółw też mi sie obudził już ze snu zimowego! Wiosna...ach to Ty... I znów będzie można pójść na wrzosowisko....i zapomnieć wszystko* Pozdrawiam:)))A gdzie podziała sie Izabella??
Prozak no co Ty, gdzie tam w namiotach, my jesteśmy tak pokręcone, że pod gołym niebem śpimy, wiesz, a potem te dziwne posty wymyślamy, że jednej zimno drugiej ciepło, tak wiesz dla sportu, żeby coś się działo, no i żeby na temat w miarę było !!! Irszka mam nadzieję, że grypa mnie nie opęta, jeszcze do tego wszystkiego tylko jej by mi brakowało ! Jestem po kolejnym spotkaniu z terapeutką...Czy wiecie, że moi rodzice zniszczyli mi życie, jedną decyzją pozbawili mnie moich marzeń, ta decyzja powolutku zabierała mi szczęście aż doprowadziła mnie do takiego stanu z jakim teraz się zmagam...Rodzice powinni wspierać, dawać dziecku szczęście, kochać i okazywać ta miłość, a moi...dali mi życie i z każdym dniem mi je odbierają swoim zachowaniem, swoimi decyzjami...Kocham ich i nienawidzę zarazem...
Biedulko!ale może to dobrze że będziesz tego świadoma,będziesz mogła pokierować swoim życiem tak jak uznasz za stosowne. Walcz o siebie i o swoją przyszłość!trudno jest oceniać rodziców...zwłaszcza swoich własnych; Jesteś młoda i całe życie przed Tobą! Piekne życie-jestem tego pewna:))Grunt żebyś w to uwierzyła a Twoje troski odejdą:))) To w którym lesie dzisiaj śpimy??może jednak wybierzemy tropiki,bo ja lubie ciepło..:))
Gość Pogódka
Witam serdecznie! Mam dzisiaj podły nastrój, odwróciłam się w pracy i ukradli mi telefon,...(((((( tak mi go szkoda, że poezja Nie mam energii pisac Mam nadzieję, że jutro będe miała lepszy nastrój przepraszam dobrej nocy