Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
Himena! Nie ma za co... Postaram się jeszcze więcej dac, tylko muszę poszukac jeszcze, jak spakuję wszystko to zadzwonię...będe miała jeszcze kurtki dla chłopaków i dla tej kobiety, jutro pewnie sie odezwę żebyś zabrała ode mnie....mam jeszcze troszkę rzeczy, które moge oddac i sie podzielic.... Irszka! Bardzo ale to bardzo dziekuje za zaufanie Jahtiel! Masz moje gg pisz proszę, jak chcesz pogadac.....
Gość Pogódka
Maggla Wysłałam i bardzo , ale to bardzo dziekuję chciałam do wiadomości dodac piękny tekst, ale pozwole sobie go napisac tutaj....wiecie co, takie działanie, jakie robimy to tez lek, uspokaja daje poczucie potrzeby komuś To piękne Modlitwa Konia z transportu Mój Wiatronogi Boże Koni Czy Ty Naprawdę Widzisz Wszystko? Strach, Ból i Głód i Krew i Śmierc? Nie Ma Nikogo z Mojej Stajni i Nie Znam Drogi Na Pastwisko. Bardzo Się Boję Panie Mój Tutaj Tak Ciasno Jest i Ciemno i Taki Bardzo jestem Sam Chodz Tyle Koni Jedzie Ze Mną Boże, z Ogonem Bujnym, Grzywą Gęstą Ja Przeciez Jestem, Przeciez Byłem Na Twoje Podobieństwo Nikt By W To Teraz Nie Uwierzył Nic z Tego Nie Zostało Czterokopytny Boże, Spraw By Umieranie Nie Bolało Jeszcze o Jedno Cie Poprosze Nim Wszystko Będzie Końcem Niechaj Na Przekór Wyślę Sen Że Galopuje w Słońce i Pędze Wprost w Promieni Blask Pękają Chmury w Niebie a Ja Nie Czuję Więcej Nic i Mknę i Gnam Do Ciebie B.B. Bardzo dziękuję Może dzięki temu więcej osób zrozumie i przepraszam, wiem, ze wątek nie o tym, ale przeciez nie łączy Nas tylko nerwica, ale marzenia, nasze pasje, wspólne działanie I właśnie to jest piękne Pozdrawiam
a ja popieram dzieci nie maja co jesc a oni z koniami do ubojni i glodnym dzieciakom jak pogodka mowi ze takie drogie mieso z konia to niech sprzedadza i daja pieniadze biednym czytaj mi hehe sam koniowi za dzieciaka petarde do ucha wrzucilem i padl na serce ale mi sie dostalo za to od ojca
Gość Pogódka
Prozak! Napiszę Tobie tak! Nikogo już nie bawią Twoje chore posty, naprawde bawiłes mnie czasami, ale widzę, że po jednym Twoim normalnym jak można tak nazwac poście, następuje pięc tak głupich, że szkoda ich czytac.... Przykro mi to pisac, bo rzeczywiście po Twoim poście do Łukasza myślałam, ze coś tam w tej swojej główce kryjesz, ale widzę, że cokolwiek to by nie było, jest chwilowe jak zacmienie a szkoda....... Tak sobie myślę, ze ludzie takimi sa postrzegani jak daja się poznac, szkoda, że Ciebie nie postrzega nikt, bo nie ma czego.... Siedz sobie tutaj dalej, ale ja ostatni raz odpisuję ne Twój post, głupota przestała mnie bawic a szczególnie w wersji dramaturgii... I tutaj jestem winna innymprzeprosiny, bo ja odpisywałam na posty Prozaka, myślać, że bytc może znormalnieje, chyba się myliłam, przepraszam jak kogoś tym skrzywdziłam Staram się po prostu nikogo nie przekreslac, ale czasami to błąd.... Życze miłego wieczoru
a ja ci powiem ze juz nie bede tu pisal bo wszyscy jestescie beznadziejne przypadki szkoda mi czytac te twoje konie i td zal pl mialo byc jakies posty o ludziach a ty zrobilas z tego swoje kulko matrymoniale i leczysz sie naciagajac ludzi na woje chore hobby
Pogódko!Ja to wszystko doskonale rozumiem,widzisz Ty pracujesz dla koni ja dla psów i kotów..nawet żółwia wydostałam ze szkolnego ciasnego akwarium..teraz mieszka na wolności tzn.u mnie w domu...zajmuje sie dzikimi psami,pracuje z TOZ w sprawie psów na wsi..odłapuje dzikie i chore koty ,które lecze...konie też kocham nad życie,spoglądając im w oczy czuje coś niesamowitego(jezdziłam kiedyś na takim co uwielbiał mi obgryzać guziki)...zwierzęta wydają sie owiele mondrzejsze niż ludzie. Jak pisałam powróciłam do malarstwa i tak sie składa że maluje właśnie konia..uwielbiam je w ruchu i jak chrapia nozdrzami.. Dziś byłam u mego cud Irydologa..boże jakie on robi masaże,wychodzę od niego jak nowo narodzona..ustawił mi super kuracje Żeńszeniową i naprawde to działa.. Mam sporo energi do działania. A Ty?jak sobie radzisz? Życzę miłych i spokojnych snów,jak mowi moj w/w SEN TO PODSTAWA:)))
Gość Pogódka
Irszka! Ja cały czass też dla psów pracuję, miło mi, ale już nie będe tutaj pisała, więc podam moije gg 6774372, odezwij sie prosze Tutaj nie temat rzeczywiście na te moje posty, tak wytłumaczę, że szukam gdzie popadnie w sensie, że wszędzie ogłaszam Ale już koniec tematu, bo Prozak szczerze mówiąc mnie zarzył w sensie,czy każdy ma ochote tego słuchac przepraszam bardzo Irszka napiisz pogadamy sobie prywatnie pozdrawiam
Gość Pogódka
Prozak, wiesz dlaczego mnie znalazłeś... Kajetan! Zgłaszaj gdzie chcesz, ja pytałam czy mogę napisac i potem przeprosiłam , napisałam, ze kończę temat, bo to rzeczywiście nie wątek o tym Dołączam do Irszki, tutaj chyba nie było osoby, która wsparcia nie dostała, jeżeli chcesz takiego to pisz, a nie komentujesz tylko pozdrawiam
Tak Ale jak tu można pisac skoro wy cały czas prywate urządzacie. Tak nie powinno być na publicznym forum. Jak nie o zbiórce pieniędzy to o innych pierdołach piszecie Pogódko strasznie agresywnie odbierasz moje posty .Gdzie sie podziało Twoje niby dobre serce?Tak najlepszą obroną jest atak ale tylko wedłu Ciebie. Troszke pokory droga Pani i szacunku bo njie każdy jest tak naiwny ,że poddać się Tobie jak małe dziecię!