Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Nie wiarygodne jest to co tu widze**... Pogódka znowu woła kasę chyba znw ją bieda przycinęła Himena kolejny pożar wymyśliła Nie dajcie się napierać To już nie pierwsze takie zagranie tych dziewczyn., Chcecie wesprzeć zwierzęta czy ludzi z pożaru o których jest mowa to wpłacajcię na konto w urzędzie Gminy lub sztabie kryzysowym. Takie musza być skoro wydarzyło się nieszczęscie. Niech Wam podadzą namiary!
Witam , jestem w szoku ilu jest chętnych aby pomagać, bardzo Wam dziękuje. Dziękuje Marcie,Adze,i Iszce i pozostałym, ale po przeczytaniu postu Kajetana wszystkiego mi się odechciewa- nigdy na forum o nic nie prosiłam, więc odwal się odemnie. tego forum jest nas trzy z tego samego miasta, więc sobie poradzimy! Ale wszystkim bardzo serdecznie dziękuję,
Gość Małgosia1990
Kajetan bez obrazy ale masz trochę nasrane we łbie. Dobrze znam Pogódkę i na pewno bieda jej nie przycisnęła. A pieniążki jak wpłacisz to zanim je ktokolwiek otrzyma to ta kobieta prędzej sama sobie pomoc zorganizuje. Czemu osoby dotknięte różnymi tragediami i otrzymują obiecanych przez urzędy pieniędzy?? mimo że pieniążki na to są?? I uważam że Himena jest wspaniałą osobą która chce pomóc. Każdy z nas może znaleźć się w takiej sytuacji i potrzebować pomocy drugiego człowieka.
Małgosiu - jest ona syn który chodzi do szkoły synowa z paromiesięcznym dzieckiem i syn , niech Pogódka da Ci nr. mojego telefonu to wszystko Ci powiem, nie chce się rozpisywać na forum. Dziękuje jeszcze raz, i idę już spać bo w nocy jadę po towar Pozdrawiam
Hej!Wchodze a tu co,jakis baran nie umi docenic ludzkiej dobroci,widocznie wszystko mu w zyciu idzie za latwo i nie wie jak to smakuje.Nawet nie wie ze za chwile on moze byc w potrzebie ciekawe co wtedy bedzie mowil.Pogodke,Malgosie i Himene znam bardzo dlugo wiem ze to kochane osoby,a chec pomocy innym jest rzecza naturalna dla ludzi widocznie ty do nich widocznie nie nalezysz wiec spadaj i sie nie czepiaj.Jesli nie umisz pisac sensownie to nie pisz poprostu.Sama kocham zwierzeta i im pomagm jak umie bo bestialstwo ludzi nie zna granic,a tak jak my zasluguja na normalne zycie.A wiec dziewczyny nie dajcie sie prowokowac i robcie swoje,buziaki wszystkim.
Gość Małgosia1990
Kajetan rozumiem Twoją ostrożność bo w dzisiejszych czasach nie trudno trafić na oszustów. A warto pomagać ludziom. Nikt z nas nie chciałby znaleźć się w takiej sytuacji jak ta pani. Nawet jak na ulicy mnie ktoś zaczepi i poprosi o pieniądze to jeśli mam to daję. Być może ta osoba mnie oszukuje a może na prawdę potrzebuje pomocy ale to już sprawa jego sumienia a najważniejsze że swoje pod tym względem mam czyste. Bóg wie że dałam w dobrej wierze a co on z tym zrobi to już jego sprawa. Aga dziękuje ślicznie za te piękne słowa pod moim adresem:) Himenko jeśli tylko będę mogła to załatwie im ubranka;) Powiedziałam mojej przyjaciółce to na pewno coś tam znajdzie;) I to może będą nawet markowe ciuchy:)
Do Kajetana! Jak widzisz narazie o nic nie prosze ponieważ nie doszło do mnie jeszcze pozwolenie, chociaz zostało wysłane, jak tylko dojdzie udokumentuję się nim w każdym mailu, więc nie bój się o to. Nie przycisnęła m,nie bieda, żebym chciała pieniądze dla siebie od ludzi POmoca zwierzakom zajmuję się od lat i jeszcze nikogo nie oszukałam Maggla odezwę się w mailu, bo tutaj nie potrzebnie pisałam....napewno Twoje imię i nazwisko znajdzie się ne liscie osób, które pomogły a ja podam stronę, żebyś mogła sprawdzic Himena masz rację! Jesteśmy we trzy z jednego miasta i damy radę Napisałam ogólnie, ponieważ siedzę już bardzo długo i chciałam rozdzielic pieniądze na te najbardziej potrzebujące zwierzaki, następnie jak wyzej pisałam, jestem w stanie podac stronę, na której zamieszczone będą bądz ja zamieszcze dane osób, które p[omogły dziękuję pozdrawiam
Dziewczyny nie gniewajcie się,że podałam z kąd jesteśmy, Małgosiu- dziecko ma 6 miesięcy, i ciuszki nie muszą być nowe, naprawdę!Iszka ja jestem już starszą kobietą i nie potrafię się za bardz obsogiwać komputerem, więc nawet nie wiem jak wysłać mejla, wstyd prawda?