Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo smieszne ale zabawne wiesz ile ta nokia ma bajerow nie masz o tym pojecia malgoska nie krec mam wklejic nasza rozmowe na gg co mi pisalas wszyscy z pewnoscia by chetnie zobaczyli jakie to z naszej magosi ziolko acha pogodka dzis bylem w markecie i specjalnie z mysla o tobie kupilem kielbase z konia ale za bardzo dobra jak dla mnie za slona
Prozak i czym tu się chwalić,telefonem....? który mam ja i masę innych osób?? I wcale się z tym nie afiszują.Odpuść sobie te przechwałki.Nie widzę powodu żeby zawracać sobie głowę tym osobnikiem.Dajcie już spokój,musicie go komentować?? A on niech pisze co chce. Jak przegnie to znowu jego posty polecą.
Łukasz! On pop prostu tak mnie rozbawia, tą chęcią zwrócenia uwagi, tym wyszukiwaniem rzeczy w postach, co do których można złośliwie sie odnieśc, że naprawdę humor mi dopisuje........ Jego poglądy, są tak idiotyczne, że wręcz smieszne Więc zamiast kłocic się, trzba się cieszyc i umiec smiac....nawet z takiego Prozaczka:))))))
pogodka tak dziala prozak jak chcesz wiedziec po to tu jestem aby leczyc co do lukasza to ma chlopak lep nie od parady chyle glowy bo jest cykniety a wy baby no co moge powiedziec dzis mi stanelo bmw na srodku miasta ibomilajzer ponoc albo szczotki na alternatoorze ja dalem za te bmw kochana 38tys zl
Gość Małgosia1990
Prozak buahahhhahahahahahahhaa ja z tobą pisałam?? hahahhahahaha człowieku leć się zamknąć na oddziale zamkniętych bo już masz zwidy:D:D:D:D Za niski poziom jesteś żebym z toba pisała. A ta twoja nokia to pewnie w jakimś komisie kupiona albo w promocji za 1 zł:D też mam wypasiony telefon i nie chwalę się tym bo w dzisiejszych czasch to nic wspaniałego. No ale pewnie pierwszy raz na oczy widzisz coś takiego.
Gość Małgosia1990
prozak nawet nie wiesz dokładnie co ci w samochodzie padło...hahahahahaha niezły ubaw musza mieć w warsztacie bo mogą ci nawkręcać a ty za to zapłacisz:D:D:D hahahahha a te 38 tys to na stare pieniążki?? albo też auto używane i policzyli jak za nowe bo ty biedny się i tak nie połapiesz:D tak to jest jak z furmanki przesiada się na samochód:D:D:D
lukasz jak przeczytalem twojego pierwszego posta to w szoku bylem widac ze masz glowe na karku ja jedyne co moge to tu popisac w realu jestem zbyt nerwowy nie umiem dyskutowac moze to przez te moje wykrztalcenie prostak jestem za to z wf bylem zawsze dobry hehe
Witajcie:)jestem nowa...czytałam wasze wypowiedzi z zapartym tchem,ciekawe Wam wszystkim dolega to samo!Kamień z serca...pomimo iz wiem ze mam nerwicę,to człowiek szuka u siebie choroby.Wasze wypowiedzi postawiły mnie na nogi.Pierwszy raz nerwica nawiedziła mnie 7 lat temu,trwała krótko ok.4 miesięcy ..zaszłam w ciąże z drogim dzieckiem i znikła!No ale wróciła oczywiście 1,5 roku temu...no bywa róznie..sami wiecie:(Nie byłam jeszcze na żadnej terapi ani nie łykałam chemii.Narazie jade na magnezie i ziółkach.Przetestowałam wszystkie leki ziołowe jakie sa dostepne,czasem pomagaja czasem nie.Ostatnio znalazłam kuracje drozdzową,ponieważ zawieraja one dużo wit.b,jeżeli ktoś bedzie zainteresowany to napisze szczegóły.Mam zamiar poradzić sobie z tym fantem sama(zobaczymy czy sie uda),serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i mam nadzieje że pozwolicie mi dołączyć do swojego grona:)
Irszka! Witam Ciebie bardzo , ale to bardzo serdecznie... My tutaj też zmagamy się z tym samym problemem, także nie jesteś sama.Niepytaj czy możesz dołączyc,. każdy jest tutaj mile widziany Tak to jest, że ta choroba raz jest, potem cichnie, żeby pojawic się zanowu Jeżeli dajesz radę, i się nie męczysz, to lecz się jak do tej pory, natomiast, jak zacznie byc gorzej, to jednak polecam specjalistę pozdrawiam
ale artystka jedzie na ciescie drozdzowym to picernie odwiedzasz chyba codziennie wiem ze zrobilem blad pizza sie pisze a swoja droga to musisz miec juz nie zla miedze od tych drozdzy a jesli ci sie polepszylo jak zaszlas wciaze moze to byc u ciebie nie ruwnowaga hormonow pogodka nie chce tu byc wazelina ale chlopak jest od ciebie duzo byzstrzejszy nie obrazajac ciebie bo tez jestes poukladana ale nie ma co sie o to klocic ja jestem najgluprzy ale za to uroda nadrabiam i jestem dobry wiesz w czym mowia na mnie mlot pnelmatyczny bo potrafie cala noc pozdrawiam