Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Pogódko, szkoda mogłyśmy spędzić ten czas razem, nic jednak nie szkodzi jeszcze będzie okazja, Jak widać ostatnio mam szczęście, mogę się z Wami połączyć- bardzo mi tego brakowało, bywało różnie raz lepiej raz gorzej jakoś przetrwałam, teraz może być tylko lepiej , taką mam nadzieje. Pozdrawiam
Jestem Himeno :) zrobiłam sobie dziś pracowity dzień i jestem zabiegana.Super ,że już nie masz problemu z połączeniem:) Ja też jestem pełna nadziei,że to co złe już minęło, w końcu marny początek roku to teraz musi być tylko lepiej.Czuję się bardzo dobrze,humor dopisuje,odzywają się wszyscy znajomi co chwile..miły dzień.No i błyszczy wszystko z taką energią wzięłam się za pracę. Maggla mieliście pewnie niezłą frajdę jeżdżąc na lodowisku:) Ja już dawno nie byłam więc raczej skończyłoby się samymi upadkami,czekam kiedy będę mogła wsiąść na rower.Izabello no proszę jaka sportowa mobilizacja:)
Jestem Himenko- miło jest zaglądnąć na forum jak wszystko wraca do normy. Nie widać już żadnych *kleszczy *ani tym podobnych no i na moim monitorze już rozlanych plam nie widać:)))) pozdrawiam Cię serdecznie i bardzo się cieszę ,że częściej możesz się z nami łączyć..
Jestem dzisiaj tez:) mam teraz czas na pisanie bo ostatni tydzien mialam zajety troszku:) bo przyjechal do mnie na ponad tydzien chlopak, wiadomo staralismy sie spedzac czas poza domem mimo ze wtedy mrożno bylo:) a i do baru na piwko poszlismy:) no i musialam pomagac w przyszykowywaniu ładnych i pozywnych obiadków:) Maglla ja na lyżwach nie umiem jezdzic ale ostatnio zjezdzalam na sankach:) frajda niesamowita!!! jak za dawnych dzieciecych lat! musze to powtorzyc!:) Iwonko jak dobrze przeczytac ze u Ciebie znow dobrze:) a bylas u lekarza na kontroli zeby spytac co z Twoimi tabletkami? Himeny nie maialam okazji wczesniej poznac wiec napisze po prostu witaj:)
Cześc! Himena no szkoda....:))))) Ale będzie okazja, jak Iwonka znowu mnie odwiedzi to we cztery spędzimy miło czas,...Byłam ostatnio u Ciebie w pracy , ale nie było cię.. Małgosiu, nie denerwuj się, heheheh Mi normalnie humor sie poprawia jak widze posty kogoś tutaj, bo jak wiesz zawsze na topie sa cyrkowcy:)))))A jeszcze z małym intelektem, Ci potrafia zarobic na siebie własnym idiotyzmem, tak wtrąciłam tylko:P Mam dwa dni wolnego, bo słuchajcie ostatnio zapierniczałam 12 na dobę, więc mam przerwę,.....na zrobienie obiadu mężowi.....buhahahahah Justa! Jak miło, słuchaj łyżwy dla mnie ostatnio skończyły się gipsem na nodze, ale wybieram się w czwartek:)))))Mam nadzieję, ze wrócę bez zadnych uszczerbków na zdrowiu:))))
Dzień dobry! U mnie za oknem od wczoraj nic się nie zmieniło Dzisiaj mały spacerek i umówiłam się z córunią na buszowanie po galerii.Może coś fajnego *upolujemy* i znowu będzie powód do małej radości. Wobec tego nie rozpisuję się tylko rzucę jakąś myśl i znikam,życząc moim Wirtualnym Przyjaciołom również wiele powodów do radości i miłego dnia :))) *Dusza się żywi tym , z czego się cieszy* -św.Augustyn- *Zaiste wariat na swobodzie największa klęską w przyrodzie* -Czesław Miłosz- *Widzę jasno ,że ani oburzać się,ani piorunować nie warto* Pa ,do miłego.
Witam jakos lód sie pode mna nie załamał...na nieszczęście dla niektórych, ale widzę że pewne osoby mają poglądy jak sto lat za murzynami...:) dzisiaj gardło mi przeszło ale zrobiłam sie *pociągająca* :)....miałam miec dzisiaj wymieniony piecyk gazowy w łazience ale przeniesiono mi tę przyjemność na wtorek... w pracy dziś lekki light...:).... chyba kancelaria działa na mrozie na zwolnionych obrotach :).... i dobrze, jakos dziś nie mam ochoty na zajmowanie się sprawami dziwnych ludzi....no cóż bywa:) pozdrawiam gorąco:)
Witajcie! Ja dziś z opóznieniem, a to z powodu wizyt lekarskich dzieci jakoś tak w tym roku choroby nie odpuszczają.U starszego syna podejrzewali zapalenie mięśnia sercowego więc niezle sie zdenerwowałam...w piątek ma mieć zrobione kolejne EKG,a wypadku nasilenia się bólu w klatce piersiowej mam wzywać pogotowie..puls wciąż wysoki 130... Izabello mam nadzieję że coś ładnego zakupicie to zawsze wpływa na dobry humor. Justa czuję się dobrze,zażywam dawke o połowę mniejszą czyli tak jak po ostatniej wizycie kazała lekarka,a wizytę kontrolną mam pod koniec lutego Potem jeszcze napiszę ,ale na razie jestem podenerwowana..
Witam serdecznie! Prozak, żeby obiady robic trzeba miec komu:)))))) Iwonko! Rzeczywiście coś choroby się Was trzymają ostatnio niestety.Ale choroba jak to choroba, taka pora roku, natomiast z tym zapaleniem mięśnia rzeczywiście nie za wesoło, musisz bardzo uważac, i tylko jak coś gorzej będzie dzwoń od razu po karetkę, bo to nie żarty.Jestem niesamowicie zdziwiona, że lekarz nie dał skierowania do szpitala, dla mnie dostac takie powinien na dzień dobry.I zastanówcie się, co może byc przyczyną, nie wiem, niedawno nie zaleczona infekcja, stres, brak odpoczynku.Syn niech dużo wypoczywa i się nie przemęcza, pozdrów go serdecznie, niech szybko wraca do zdrowia. Maggla! No ja wczoraj kładłam się zdrowa a dzisiaj wstałąm chora strasznie, mówic nie mogę prawie, gardło mnie troszkę boli, to nic, ale aż mi rzęzi w krtani gdzieś.siedzę teraz dwa dni w domu , bo pojutrze musze byc w pracy pozdrawiam Was życzę miłego dzionka
Witam wszystkich! Od rana miałam bardzo dobry humor, ale o 14-tej przyszedł mój były i wszystko zniszczył, czy ja kiedyś się go pozbędę? chyba nie! Dziewczyny gdzie jest Agunia? czy może mi ktoś odpowiedzieć, może bym się dowiedziała gdybym przeczytała wszystkie posty, ale zbyt długo mnie nie było i czytanie zostawię sobie jak będę miała więcej czasu. Pogódka wiem ,że byłaś u mnie-dzięki. Pozdrawiam
Wiesz Himenko-odpowiadając na Toje pytanie powiem tak;od pewnego czasu Agunia nie pisze na forum , ale ja ciągle czuje jej obecność.....czuje ,że to właśnie między innymi jej wrażliwość na drugiego człowieka w dużej mierze przyczyniły się do częściowego oczyszczenia tego forum z ......i tu nie muszę pisać bo z pewnością się domyślisz-pozdrawiam.
Prozak! A Ty masz rozdwojenie jazni???? Jeden post w miarę normalny, drugi tak beznadziejny, że szkoda czasu na komentarz, naprawde...... Co do Aguni to żyje i miewa się dobrze, i Prozak takich tekstów sobie tutaj nie życze Nie rozumiem, masz schizofrenie paranoidalną? Jak tak idz do psychiatryu, bo jakieś majaki masz Ja naprawdę wiesz z chęcią bym sobiue z Tobą porozmawiałą, tylko czy potrafisz wskoczyc drabinę wyżej w ewolucji Twojego mózgu? JaK tak, to zapraszam,
Gość renata1138
witam wszystkich,jestem tu pierwszy raz pisze do was bo zle sie czuj mam takie objawy jak wiekszosc z was chodze po lekerzach wszyscy bez badan mowia ze to nerwica dzisaj nareszcie doprosilam sie o EKG wynik opisowy jest taki; rytmRRjest nieregularny, rytmPP nieregularny, dlugosc interwaluPQniregularna, niewykluczony zawal sciany dolnej ewolucjakrzywej zawalowej, prawogram patologiczny, niedokrwienie podwsierdziowe sciany dolnej.jestem zalamana, lekarz powiedzial ze niema sie czym martwic i przepisal lek przeciwbolowy,preciwzapalny nazwy niestety nida sie przeczytc, poradzie co dalej mam robic
witaj renatko! wiesz ciężko mi coś poradzic, ponieważ myślę , że odczuwałas podobnie jak posoby chore na nerwicę, natomiast w Twoim przypadku chodzi jednak o nieregularny rytm serca. Nie wiem, skąd to u Ciebie, czy to jest związane z choroba???co ogólnie powiedział lekarz?bo wiesz nieregularne parametry przy ekg moga byc związane z nerwica.Skoro lekarz powiedział, ze nie masz się czym martwic, to ja bym własnie w tym kierubku myślała
jak zmienisz ton , do tych co bywają tutaj oczywiście gg pozwolę sobie Ci dac,....ni boję się, zreszta kogo.....Ciebie???????????? Buhahahahahah Renatka, nie czytaj głupot, pisz co się dzieje czekam na odpowiedz Prozak! Przydałyby się jakies przeprosiny, jak sądzę....
ale ja zartuje epiej zartowac niz plakac jak by sie tak czlowiek caly czas dolowal to szkoda gadac z tad te nerwice a jak lekarz jej nic nie mowil to ok przy sercu by omdlewala zawroty glowy slabo sie robi przy nie wydolnosci robia sie paznokcie sine u rak usta i zazwyczaj puchna konczyny