Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

otworzyłyscie nowe forum i dalej drążycie temat, po co? juz tyle z nas was przeprosiło, to wam nie wystarczy? pogódko powiesz o wszystkim himenie?wkurzy się?a co tobie zalezy na tym, żeby sie wkurzyła? byłam pierwsza osoba, która sie do niej odezwała i bardzo sie przejęłam jej historią, jeśli ona sie pojawi, wyjasnie jej wszystko skąd w was tyle gniewu, nie mozna zacząc od nowa?
jeżeli napisałaś to ze szczerego serca, to pewnie, że wybaczam, bo naprawdę umiem to robic. jak to napisali każdy błędy popełnia , człowiek jest tylko człowiekiem i na błędach się uczy i to tyle, jeżeli będziesz potrzebowała wsparcia to u mnie je masz, naprawdę i szczerze, jeżeli o chorobie będziesz chciała pogadac i będzie ci zle to również zapraszam. czarna przeczytaj uważniej, napisałam, po co drążyc temat, po prostu ktoś zapytał, ja odpowiedziałam, i nie chcę już na tym forum wracac do tego, a himenie nie miałam zamiaru powiedziec po to, żeby sie wkurzyła tylko po to, żeby ją od siebie przeprosic, bo to ja ja wciągnąłam na forum pozdrawiam wszystkich serdecznie
aha i czarna naprawdę poczytaj uważnie, dla mnie nie ma już tematu, po prostu napisałam, że się wczoraj wkurzyłam i nie pisz proszę, że temat jest na topie, bo go nie ma a to forum niech będzie szczere, bez kłótni, tego bym chciała, i chyba nikogo nie obrażę jak tak napiszę jeszcze raz pozdrawiam ludzie jak u was samopoczucie, ja za dwie godzinki jadę do pracy, ale mi się nie chce, potem musze się zerwac , bo o 17 mam psychoterapię, aż się boję rozmowy, muszę powiedziec, że mąż mnie zostawił i w ogóle o ostatnim ciężkim okresie, ciężko mi będzie. wczoraj jak mąż przyszedł wydawało mi się, że już nic do niego nie mam, a dzisiaj znowu dołek, chyba jednak jestem jeszcze obolała wewnątrz, kurcze mam nadzieję, że niedługo wyjdę na prostą
O widzę znajome osoby na forum. Bardzo miło mi powitać Wiki,dobrze że z nami jesteś,ja tez po wczorajszych ekscesach nie czułam się najlepiej,zresztą jak każdy.Pisz do nas o czym będziesz chciala. AGO bardzo doceniam Twoje przeprosiny,za to że odważyłas sie do nas tu napisać jestem Ci wdzięczna.Przeprosiny przyjęte.Widzę że to też przezyłaś.Pozdrawiam. Co do Czarnej to już się nie wypowiadam bo na tym forum my o tym nie zamierzamy rozmawiać,a Ty sama znowu to zaczęłaś.A poza tym,przecież nie uwierzyłaś w istnienie Himeny,to po co będziesz rozmawiać z kimś kto Twoim zdaniem nie istnieje.Więc nie pisz żę my dalej to drązymy,bo już nie,po co do tego wróciłaś?
witam i przepraszam ze ja tu weszłam nie znamy sie pogódko dobrze bo jestem tu nowa ale nie chciałam cie obrazić może źle to wyraziłam ale napisałam maż i nie będę sie wypowiadać nie było to skierowane prosto do ciebie bo niechcianym cie urazić napisałam również ze tez tak myślałam ze jesteście jedna i ta sama osoba jak również ze ja tez chciałam zmienić nick i by mnie tez źle sadzili wybacz proszę m moŻe jest dupek z mojego nieznajomego a nie informatyk chciaŁam Żeby pomÓgŁ ja nie znam sie na komputerach chyba jedynie na tym co moja cÓrcia na grzebie ja musze naprawiaĆ caŁy system tyle wiem o komputerach pogodko mrzesz nie przyjĄĆ moich przeprosin ale zrozumie to
aguniu chyba nie pamietasz co pisałaś, przeczytaj uwaznie oczywiscie spadam z tego forum, bo nie jestem tu *chcianą *osobą poza tym nie tylko ja nie wierzyłam w istnienie himeny, ale na tym właśnie polega błąd moja droga teraz chce z nia pogadac, żeby wszystko wyjaśnic, kumasz trochę?
Czarna jasne ę kumam,ale po co masz do niej pisac,po tym wszystkim.Życzę powodzenia. Aga właśnie my długo się znamy i szkoda tego zaprzepaścic,ale ja umiem wybaczać,poza tym zawsze chcę żeby była sprawiedliwość,dlatego walczylam o wiarygodnosc przyjaciółki.Dobrze że to zrozumialaś,kazdy by tak zrobił.
Gosiula również witam na forum.Piszcie jesli chcecie nadal z nami rozmawiać,my nie jesteśmy potworami,mamy swoje uczucia i potrzebujemy wsparcia jak wszyscy,mam nadzieję że na tym forum będziemy sobie pomagać tak jak to było do tej pory.Pozdrawiam wszystkich którzy się tu pojawili i jeszcze do nas dołączą.
pogódko piszesz ze straciłaś męża tzn odszedł ja w cholerna jedna noc straciłam dom cały dorobek 20 letni i do tego męża wypadek i ciężką operacja na kręgosłup zostałam tylko w tym co miałam na sobie ja i moje dzieci tylko z tego wszystkiego cholerny komputer został który wcześniej pożyczyłam męża siostrze do pracy domowej bo jej sie zepsuł
Witaj Pogódko,dzisiaj głowa mnie trochę boli,jeszcze nadal choróbsko mnie trzyma i katar mam straszny,ale i ta pogoda jest okropna,pewnie wszystko się na to złożyło. Wiki dobrze rozumiem Twój lęk przed wyjściami,ja też tak mam że jak wiem żę musze gdzieś dalej jechać,albo w tłum ludzi iść to też się strasznie boję,wcześniej bardziej mi to dokuczało,ale teraz jest trochę lepiej jednak leczenie daje jakieś rezultaty.Ale trzymam kciuki że wytrwasz,pozdrawiam serdecznie.
przykro mi bardzo z tego powodu, musiało byc ci bardzo ciężko, uwierz, że mi też jest, dlatego tak bardzo potrzebowałam wsparcia waszego. trzeba życ dalej i ja i ty, mamy dzieci obydwie, mi po prostu ciężko też z tego powodu, że wiem - nie tylko on jest winien ale ja też, może tak już było zapisane gdzieś tam, na górze???
nie żałuj dzieci w ten sposób, ważne , ża mają ciebie, od łyżki, po łóżko do wszystkiego dojdziecie, zobaczysz, widzę, że masz silną wolę walki, i bardzo dobrze, zazwyczaj los doświadcza takie osoby dzieci kochają ciebie a nie łyżkę, ty masz byc dla nich nawet jeżeliby miały jeśc z ręki pozdrawiam