Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze to troche dziwne ale ja jakos musze ciagnac do przodu. Wyprowadzilam sei od rodzicow i jestem na swoim.oplaty to wszystko. Pracuje - zarabiam. Ucze sie w szkole mam chodze na tance i gram w teatrze. w pracy na przerwie w szkole a autobusie ucze sie scenariuszy.Jakos musze dac sobie rade. Teraz jestem na tymczasoym zwolnieniu bo jestem po ablacji wiec jak narazie pozwalam sobie na nauke w szkole i na prace.A w nastepnym tygodniu wracam juz do teatu na proby a za miesiac na tance.
Wiki czasami jest naprawde ciezko ale wiem ze musze liczyc tylko na siebie. Mam ojca , byly ciagle pije i robil ciagle awantury w domu. Musialam sie jakos bronic zeby sie nie zmarnowac. zawsze chcialam robiec to czego pragnelam a on tylko mi wsystkiego zabranial. Mam dopiero 18 lat Wiki ale wiem czego chce od zycia i nikt mi tego nieodbierze!!! Chcialam byc fryzjerka - jestem. Chcialam byc aktorka - gram w teatrze mamy wyjazdy do innych miast. Poznalam duzo aktorow duzo codownych ludzi.Choroba bardzo mi przeszkadzala we wszystkim ale ja nierezygnowalam z moich planow.Teraz mam propozycje rozne dostalam ostatnio taka abym sama napisala scenariusz i zebym sama stworzyla cos swojego.Na zajecia taneczne musze jeszcze poczekac nie moge jeszcze tak szlec za bardzo.Ale wiem ze bedzie dobrze chociaz czasami jest mi ciezko. Sama jestem z siebie dumna i inni sa ze mnie zadowoleni. A oi rodzice nie i niedoceniali mnie nigdy.
Aguniu.ciężko mówi,ale z wnusią jest bez zmian.Gołym okiem i po ciuszkach widać,że przybiera na wadze i prócz tego żężenia zachowuje się jak zdrowe dziecko. Co do kwiatków,to Zalewski(ten od pogody) mówił,że kwitną krokusy.U mnie nie.Natomiast u mojej ciotki wychodzą z ziemi tulipany.Tam jest miejsce zaciszne i nasłonecznione,może dlatego tak się dzieje. Zrobię sobie trochę przerwy,bo kręgosłup *na całej linii* się buntuje.Pa.
Do Aguni: Dziekuje sama nie wiem jak sie czuje. Mam w ciagu dnia zawroty glowy. czuje skurcze serca. Najgorzej jest w nocy trudno mi zasnac bo wtedy najwiecej sie ich nasila.W piatek bede miala robione badania, ktore maja wykazac czy jest juz wszystko dobrze.
Klaudio,mam nadzieję że wszystko będzie dobrze,badania na pewno będą dobre. Muszą być,jesteś młodziutka całe życie przed Tobą,tylko los tak sprawił że tak szybko musiałaś dorosnąć,nie mialaś czasu na te młodzieńcze lata,bo od razu poszłaś na swoje.Życie od początku dało Ci w kość,to przykre że rodzice nie są dumni z Takiej córki,ważne że się nie poddałaś i walczysz nadal mimo że zdrówko szwankuje,ale będzie dobrze i życzę Ci abyś spełniła wszystkie swoje marzenia,cały świat stoi otworem przed Tobą. Pozdrawiam Cię,jesteś bardzo dzielną dziewczynką :)
Witajcie jestem bardzo żlr się czuję bo byłam po towar z mężem w Warszawie i jak wróciłam to padłam ze zmęczenia przespałam prawie cały dzień ostatnio mi się to zdarza bardzo często nie wiem dlaczego w ciągu dnia tak strasznie chce mi się spać? jetem bardzo słaba nie wiem co jest grane?
Himenko,może masz niskie ciśnienie.Ja od pewnego czasu też przysypiam i mam uczucie zmęczenia.Ale dzieje się tak pewnie dlatego,że biorę pramolan(on obniza ciśnienie),a ja mam i tak niskie. Tak jak pisze klaudia,na pewno ten stan się wyrówna.
Witam Was z rana.Jestem podenerwowana ,ponieważ o 11 mam wizytę u psychologa.Tak naprawdę wolę z Wami rozmawiać niż z nią.Nie wiem o czym dzisiaj będziemy mówić,bo tak pokrótce o wszystkim jej powiedziałam.U nas mokro,pogoda do bani i niezmiennie wszystkie kości mnie bolą.Ponadto od jakiegoś czasu z upływem dnia kostki u nóg mi puchną,ale tylko od strony wewnętrznej.Nie wiecie , jaka może być tego przyczyna? Zasnęłam pózno,bo około trzeciej.Nie mogłam jednak siedzieć przed komputerem,bo bardzo bolała mnie kość krzyżowa i ogonowa. Może chociaż u Was jest lepiej... Pozdrawiam