Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ponownie. Dzisiaj cały dzień jest dziwny jakiś.Poranne złe samopoczucie udzielilo się na cały dzień.Byłam i jestem ogólnie niespokojna,zmęczona. Czuję nadal dyskomfort w klatce. Mam pustkę w głowie i nie wiem co jeszcze napisać. Cieszę się ze u Was w miarę dobrze. Pozdrowionka i milego wieczoru.
Oby się tylko mąż nie rozmyślił ...mówi że jak będą wielkie kolejki na zapisy to nie będzie stał :) Aguniu! ostatnio ja pisałam że z trudem przychodzi mi pisanie...Nieważne jak i co...ale pisz...wtedy jest łatwiej.. Pogódka zmęczona,ale w nastroju raczej niezłym,chyba bedę brać z niej przykład... Miłej nocki dla wszystkich
Witajcie! Wczoraj nie miałam netu cały dzień.Nie wiem dokładnie co było przyczyną ale wiem jedno ,że bez dostępu do niego tak jakoś dziwnie. Brakowało mi Was.Zaglądałam do kompa chyba ze 4 razy i ciągle nic.A dzisiaj już o 6 na nogach . Iwona będę Ci kibicować podczas tańców.A tak w ogóle to bardzo śmiała decyzja-i nie zapeszając gratuluję takiej postawy. Agunia musisz się przebadać .Nie wszystko należy łączyć z nerwicą.Może masz za mało potasu .Musisz sprawdzić koniecznie . Izabello nie wiem co do Ciebie napisac ,bo ja pisze prosto tak,zupełnie a Ty nas zaskakujesz swoim stylem ,swoimi myślami.cytatami .Miło mi się czyta Twoje wpisy. Chciałam jeszcze coś specjalnego do Maggli napisać bo później to na pewno nie będzie miała czasu tu zaglądać. MAGGLA-dużo spokoju,pięknej pogody,i dużo radości w tym szczególnym dla Ciebie Dniu.WSZYSTKIEGO DOBREGO.!!!! ************************************************************************************ A ja dzisiaj mam dużo pracy.Siedzę w pustym pokoju .Wczoraj pozbyliśmy się mebli.Zostało tylko biurko z kompem.Do niedzieli pewnie będzie tu mogło jeszcze stać a później będą musieli mi gdzie indziej podłączyć na ten czas.Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco.Później tu zaglądnę .Papa
Witajcie w ten piękny,bezchmurny dzionek!Nastrój mi dopisuje pomimo zle przespanej nocy,zapowiada się upał więc po zrobieniu wszelkich obowiazków domowych wyłoże się na leżaku z książką :) Krysiu jak dobrze Cię widzieć,wczoraj było dziwnie bez Twoich wpisów...Może i odważna decyzja u mnie z tańcami,ale coś mąż zaczyna mi się teraz wykręcać..on lubi Pudzianowskiego który będzie tańczył więc może jednak ze mną pójdzie...jak nie to poogladam w tv :) Aguniu u Ciebie ostatnio nie najlepsze dni...jak dziś się czujesz? Izabello może dziś będzie ten dzień kiedy z przyjemnością pospacerujesz..tego Ci życzę. Pogódka wreszcie ma czas na wypoczynek :) Co z resztą? Oj moje drogie coś rzadko ostatnio gościcie w naszym zakątku...Maggla jest usprawiedliwiona ...to nasz pierwszy ślub na forum , więc jestem bardzo przejęta :) Miłego dnia
Witajcie. Znowu mam te częstoskurcze,ale mniej.Ale i te są wystarczająco nieprzyjemne. A zaraz wyruszam z mężem do pracy i niestety nie czuje sie dobrze. Jutro mam psychoterapię,którą przełożył mi terapeuta bo miałabym ją dopiero 13 września.A tak udało się na jutro ją przełożyć z soboty,bo 7 tygodni bez terapii to byłoby bardzo dużo.Zobaczymy co powie terapeuta na moje ostatnio gorsze samopoczucie,które trwa dość długo.Zobaczymy. Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia.
Witam! Włączam , zaglądam i,,,-Krysiu nam Ciebie też brakowało ,dobrze że jesteś. Ja też już dzisiaj przekażę Maggli życzenia: Maggla-oby ten dzień ,jeden z najważniejszych w życiu każdej kobiety,wszedł do Twojej pamięci , jako jeden z dni najpiękniejszych i aby Wasze życie opromieniał blask Miłości i aby trwały w nim dobroć, zdrowie i łagodność. ======================================= A czas płynie jakby nigdy nic....,i nic dwa razy się nie zdarza..., nie ma dwóch tych samych nocy..,dwóch tych samych dni.., Miłego dnia ,bez trosk i zmartwień.....
Jestem ponownie.Muszę nadrobić wczorajszy dzień:)).Tak szybko wszystko ostatnio się dzieje wokół mnie,że byłam pewna że dzisiaj piątek.Miałam dylemat co na obiad bo w piątki nie jadamy mięsa , dopiero mąż mnie naprowadził,ze to dzisiaj czwartek.Bo ja tak w ogóle to nie lubię żadnych zmian.Cały czas myślę jak ten remont będzie przebiegał i czy będę później zadowolona.Jestem strasznie wymagająca.i dostrzegam każdą nawet malutką usterkę ,Nie jest to dobre bo później myślę i myślę w nieskończoność U mnie ładna pogoda ciepło ale czuć koniec lata.Pola już zaorane,w ogródku kwitną ostatnie róże i dalie. Jokerek.i Klaudia co tam u Was?? Miłego dnia!
Cześc Dziewczynki :) krysiu, izabello iwono bardzo dziekuję za życzonka :0- rzeczywiście ja nawet dzisiaj tylko na moment bo powoli zaczyna nam sie wszystko w rękach palic :) na razie jest tylko lekka obsuwa czasowa ze sprzataniem ale cos mi sie wydaje, że jeszcze zdążymy ją powiekszyc :) totalny chaos stres chec ucieczki ale tez chęc jak nalepszego przzycia tego dnia- tyle się we mnie uczuc i emocji miota..na razie nerwicowwo nieźle, chociaz momentami nerwy puszczają, ale na szczeście nie ma ataków tylko sie wypłaczę i jest po napięciu :)wol to niz te ataki :0 pozdrawiam, postaram sie jeszcze jutro wpaśc zobaczyc i poczytac co u was ale na weekendzie to pewnie nie dam rady :D buziaki dla wszystkich
Czy u Was też taki piękny dzień? Opaliłam się ślicznie jak w środku lata,aż mi szkoda schodzić ze słonka...może na zapas chcę się nałykać jego promieni:) Krysiu ja nie lubię bałaganu,ale za to gdy już jest po remoncie cieszę sie ,że wszystko jest czyściutkie,że cos się zmieniło...Jestem pewna że jak się wszystko skończy będziesz zadowolona:) Maggla wiadomo ile teraz w Tobie emocji,ale to miłe emocje,czas oczekiwania na tak piękny dzień w życiu...tym bardziej doceniam ,że w tym wszystkim pamietasz o nas :) Izabello jak u Ciebie dzisiejszy dzień? I tradycyjnie na koniec...piszcie ! :))
U mnie wietrzno,trochę chmur ,trochę słonka. pogoda typowo spacerowa,ale ja dzisiaj dla odmiany i polepszenia nastroju,wybrałam sie do mojej ulubionej galerii.Tak prawdę mówiąc raczej uległam namowie ,lecz nie żałuję , bo załapałyśmy się na super wyprzedaże. Po wczorajszej marszowej przechadzce ,dużo lepszy i bez koszmarów sen miałam a i dzisiaj na samopoczucie narzekać nie mogę. Ja już dawno temu zauważyłam,że intensywny, kilku kilometrowy spacer przed południem to niczym*eliksir życia* z cyklu Harry Pottera. Chwile odpoczynku przy dźwiękach relaksujących melodii oraz *odkurzaniu*ulubionych książek powoduje u mnie pewną równowagę w mojej psychice i już tak bardzo myśl nie goni myśli,no ale już dalej w moich rozważaniach brnąc nie będę. Nasza Klaudia ostatnimi czasy to jak turbo dieselek przez nasz wątek przemyka,zapominając o lekkim przyhamowaniu..... Pogódko a co u Ciebie? A Jokerek......??? Dziewczynki pozdrawiam i miłego popołudnia......
W moim wiejskim ogrodzie -wśród zielonych ,szmaragdowych i złocistych krzewów iglastych , na skarpie przedzielonej kamiennymi schodami , w pełnym rozkwicie czerwienią się mienią kwiaty,których nazwy sobie przypomnieć nie mogę a ponad nimi korale jarzębiny , czerwieni nabierają,tuż obok fioletowe kwiatuszki w podłużne pokaźne grona zebrane , swoim zapachem różnokolorowe motyle zwabiają......... Tak sobie myślę i dziękuje Opatrzności ,że obdarowała mnie czymś takim,dzięki czemu przekraczam pewną granicę,za którą mój wzrok tylko piękno dostrzega,słuch najpiękniejsze dźwięki a umysł ulega wyciszeniu a stan ten jak magnes z najgłębszego dołka wyciąga......
Izabello w marzeniach przeniosłam się do Twojego ogrodu,tam gdzie w nieskończoność można cieszyć wzrok przyrodą.., ona w swej różnokolorowej szacie zsyła to cudowne ukojenie,kiedy przez moment zapomina się o wszystkich problemach i istnieje tylko jej piękno,spokój i cisza .....*Pamiętajcie o ogrodach,przecież stamtąd przyszliście...* należymy do osób ,które przyszły z ogrodów marzeń,stąd ta wielka potrzeba przebywania wśród przyrody bo jesteśmy jej cząstką...
Dzień dobry!.Tym razem ranny Aniołek mnie wyprzedził-witam. Pogoda się zmienia ,zbiera się na deszcz.Wczoraj znów musiałam być w dużych marketach ,jakoś wytrwałam chociaż nie było łatwo.Dzisiaj boli mnie szyja chyba źle spałam -na 2-ch poduszkach. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Witajcie!u mnie przyjemny dzień,ciepło ale bez upału z lekkim wiaterkiem.Wracając ze sklepu zwróciłam uwagę jak wiele drzew ma już pożółkłe liście...powoli zbliza się jesień..Noc miałam pełną koszmarów,ale to nie wpłynęło na moje samopoczucie..dziś jestem optymistycznie i radośnie nastawiona do całego świata :) Witam MiastoAniołów:) Ja już nie spałam o tej porze,ale tak wcześnie nie włączam komputera...napisz coś o sobie Miłego dnia dla wszystkich :)
Chyba Krysiu masz racje,jesteśmy dziś samotne:) Ja dziś sprzątam jak szalona korzystając z zapału do pracy...Izabella może już jest na łonie przyrody? Pogódka juz w pracy więc też nas nie odwiedzi...Ale co z resztą się dzieje? Jocker napisz co u Ciebie,jak tata się czuje? Maggla to już jutro :)Emocje pewnie rosną..ale to miłe emocje ...
Ja -obowiązkowa *dziewczynka * odzywam się.Pomimo ,że mi to z trudem przychodzi,bo dzisiaj miałam dziwny atak i właśnie powróciłam z badań.Wiem tylko ,że nie zawał i nie zator ,ale wyjechać dzisiaj nie mogę,jak się lepiej poczuję to sie do Was odezwę-pa
Izabello jesteś!Najważniejsze ,że wyniki nic niepokojącego nie wykazały.Może to tylko chwilowa taka niedyspozycja.Odwiedź nas tutaj jeszcze jeśli będziesz miała ochotę i lepiej się poczujesz.Na razie trzymaj się ,relaksuj i wypoczywaj.. Obiad ugotowałam,sama zjadłam :) i czekam na pozostałych domowników U mnie pada taki drobny deszczy.Żeby tylko nasza Maggla jutro miała ładną pogodę. Iwona i co z tańcami -jaka decyzja? Mam trzymać kciuki?