Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
Witam wcześniej coś nie mogłam połączyc się z internetem, już się wkurzyłam, ale teraz jak przyjechałam z pracy, już działa mama przyjechała, żebym coś chrześniakowi do szkoły zciągnęła i nie mogłam, pojechałam do koleżanki, ona mi to zrobiła, wracam a internet już działa, ale pech normalnie ostatnio mam samego pecha, ale nic trudno się mówi, no nie? jak tam u was samopoczucie wieczorkiem, kto siedzi a kto śpi?bo po ostatkach taki zmęczony???
Czekam z niecierpliwością ,kiedy dnie będą dłuższe.Boję się sama wychodzić wieczorami,w ogóle boję się ciemności.Nudzę się,jak stary mops.Trochę telewizji,trochę netu i czas jakoś leci.Niedziela to najnudniejszy dzień tygodnia.Psychicznie czuję się dobrze,a fizycznie do bani.Oczywiście ból stawów.Violunia,co u Ciebie?Bóle nie wróciły?
Gość Pogódka
a wiesz Wiki, ja bardzo lubię wieczory, miałam taki okres ze dwa miesiące temu, że bałam się iśc, ba wręcz słyszałam kroki za sobą, i głosy, myślałam wtedy, że coś mi się w głowę robi, straszne, potem odstawiłam leki, zmieniłam tryb zycia całkiem i czuję się...o niebo lepiej, chociaż ostatnio miałam dni pełne lęków
Gość moni2572
Witam Was bardzo gorąco i serdecznie.Mam pytanie do Wiki.Jak dlugo i jakie dawki bralas Anafranilu,jakie mialaś objawy że postanowili wlączyć Ci ten lek.Pytam się bo sama go biorę.Mialam okropne lęki,natrętne myśli,ogolnie czulam się bardzo żle.Zaczęlam od 10mg.,a po ok.1m-cu zaczęlam brać 20 mg.I caly czas biorę te samą dawke.Niby jest lepiej,chociaż czasami lęki pojawiają się.Bardzo się boję że pomimo stosowania tego leku znow to wszystko wroci.
Wiki- ja myślałam że, jestem tu najstarsza bo mam 54 lata i tak samo jak ty chodzę na sportowo lubię dzinsy iteż włosy mam jak chłopczyca wiele nas łączy przynajmniej z opisu dzięki za odpoeiedz powiem jeszcze że jestem zMazowieckiego a Ty?
Najpierw do Moni.Dokładnie nie pamiętam,Wiem,że na poczatku była to mniejsza dawka,pózniej schodziłam na 10 mg.Brałam 3 razy dziennie.Ale ja już po dwóch tygodniach brania go plus relanium,czułam się bardzo dobrze.Objawy miałam takie,jak Ty,charakterystyczne dla nerwicy.Kołatania i bóle serca,lęk,panika,wędrujące bóle,strach przed zawałem,przed wyjsciem z domu itp. Himenko,jestem z podlaskiego.Tak na pograniczu Mazur i mazowieckiego.Może nawet jesteś niedaleko ode mnie.Nie mogę bliżej publicznie podawać swych namiarów,ponieważ córka jest prokuratorem.Z racji wykonywanego przez nią zawodu ani ona ,ani jej rodzina nie może publicznie udostępniać swoich danych.Przepraszam.Miło ,że nie jestem tu jedynym *wapieńkiem* Tak o nas myślą wszyscy młodzi.Zapominają,że ich problemy przerabiałiśmy już,ale nie jesteśmy od nich mądrzejsi,no może bardziej bogaci w doswiadczenie.Żeby człowiek tak naprawdę potrafił się uczyć na swoich błędach,to dopiero byłoby coś.
Gość Pogódka
oczywiście mam doła, ale wiesz innego niż poprzeednie , takiego rozsądnego, nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi...mam doła, że tak wszystko się ułożyło ale zaczynam myślec, jest mi żle bo sa uczucia, ale w końcu zaczyna działa rozsądek
Gość Pogódka
nie wiem Wiki, on mi kazał zanieśc papiery a ja....głupio, ale się zgodziłam, dopiero potem doszło do mnie co za głupota i powiedziałam mu sam sobie nieś jak masz taką potrzebę a ja w końcu nie będę nic za ciebie w życiu robic, ale znając jego to od razu o rozwód poda, może z zemsty, może z zawziętości, a pewnie dlatego, że będzie chciał pokazac , że to on, a ja to OLEWAM!przepraszam za słowo nieładne
Czemu pytam...To dla mnie trudny temat.Moja starsza córka jest po rozwodzie.Osiem lat ze sobą i naraz ...trach.Bardzo to przeżyłam.To było spokojne małżeństwo,ale oboje doszli do wniosku,że nie ma co ciagnąć tego wózka dalej.Teraz córka jest w innym związku.To nie ta sama kobieta.Jest szczęśliwa.Dom ,który stworzyła ze swoim obecnym mężem jest pełen ciepła i miłości.To się czuje. Napisałam Ci o tym,że może nie ma płakać nad rozbitym dzbanem.Być może jeszcze wszystko najlepsze przed Tobą.
Witam wszystkich z rana Wiki czytałam że masz problemy z wnusią u mojego malucha jest to samo też ma ciagle takie żezenie w nosku i żadne krople nie pomagają jesli moge coś poradzić to - woda morska nie zaszkodzi można ją podawać bez obaw i to non stop to żezenie może być spowodowane tym ulewaniem bo mój terz strasznie ulewa jeśli córka karmi piersią to bardzo polecam żeby wstrzyknęła małej swój pokarm do noska ten pierwszy ( bezbarwny) może sie nawet troszke zakrztusic nic sie jej nie stanie napewno sie nie udusi a to najlepsza metoda i naprawde działa jeśli nie ma to polecam syropek Eurespal on jest właśnie na katarek i jest tez bardzo skuteczny Pozdrawiam was bardzo serdecznie i życze miłego dnia