Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczęła się u mnie burza....a ja się boje... dlaczego nie mam spokojnego wieczoru przed pracą.... ale błyska...u mnie muza na full i nie słysze, ale jak tak dalej będzie to powyłączam , bo mocno grzmi..... Joker!!! trzeba męża na próbę wystaweiac... Himena !!! pokaż swe oblixcze...heheh
Co za pytanie...Jokerka nigdy za dużo ! :) pewnie ,że brakowało ,ale niezle nadrobiłaś :) Pogódko owszem pierogi nie tylko ulepione,ale i zjedzone...A unikat to pewna ...Pogódka , która ma problem z poprawnym czytaniem... Mnie niespodziewanie trafiło się latanie po mieście i to w ten upał...jestem wykończona,ale szczęśliwa bo lęku nie było... Izabello! Ty jutro szalejesz na weselu:) Miłej zabawy!
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie, Pogódko nie oto mi chodziło, wszystko przekręciłaś, ale to jest nie ważne. Iwonko,Izabello. Krysiu, Aguniu, Aga, i wszystkim tym co o mnie nie zapomnieli bardzo dziękuje, dziewczyny ja nie potrafię znieść sytuacji kiedy ktoś kogoś oskarża , nie cierpię plotek-dlatego Was bardzo proszę jak jeszcze raz pojawi się ktoś anonimowy na forum i będzie chciał zadymy nie reagujcie, nie warto ,szkoda nerwów te anonimowe osoby chcą tylko narozrabiać, zazdroszczą nam, że u nas jest tak fajnie , rodzinne. araz wychodzę do pracy, ale jeszcze dzisiaj się odezwę, a Tobie Pogódka i tak nakopię nic Ci nie pomoże. Miłego dnia życzę
Witajcie!Himeno! ale niespodzianka!Tak się cieszę ,że znowu jesteś!Przyznaje racje...no cóż ja tym bardziej nie lubię takich sytuacji i emocje wzięły góre...Oby nie było podobnych sytuacji,w razie czego postaram się nie reagować tylko nie znikaj :) Małgosiu dobrze że choć na moment się odezwałaś :) Izabello Ty już na posterunku...lubię włączać komputer i widzieć ,że jesteś...U mnie nastrój pogodny, zaraz wyruszam w miasto bo mam trochę do załatwienia,ale myślę o tym nie z lękiem tylko z przyjemnością...Ale się przyzwyczaiłam...jak tylko wstaję od razu myślę o forum :) Miło mieć taką dobrze rozumiejącą się grupkę, jak rodzinę.. Pogódko przed Tobą ciężki dzień,ale dasz radę :) Miłego dnia dla wszystkich
Witam Piękne...Pogódka zołzo na jaką próbę,,, Kochanie toż on tak zazdrosny że aż mnie to męczy przecież jest 20 lat starszy ..oj nie czytałaś moich postów...dostaniesz kapsa!..le ma piękną ,młodą i wyrozumiałą a na dodatek bbbbbbbbbardzo skromną żonę ha ha ...Oj kochane jest cudny -ale ma wady ,że nieraz doprowadza mnie do szewskiej pasji...Izabelko one zajęły się swoim tematem więc Rybko to zrozumiałe ,że nie kumasz o co chodzi.....Himeno a moje posty to właściwie czytasz?masz rację nie możemy reagować na durnowate zaczepki.....Izabella tylko nóg nie połam dziś i miłej zabawy.....Tylko na kacu nie pisz w poniedziałek bo niedzielę to chyba prześpisz ha ha Pozdrawiam i buziaki
Witajcie!.Ale Wam wczoraj wesoło było :)) Takie teksty no no.W sumie to śmieszne. Pogódko co Ty od samego rana botwinką się objadasz? Dbaj o linię !!! Ty nasza baletnico. Jokerek też już w pełnej gotowości .Nie wspominając o Iwonie która gdzieś grasuje po mieście. Himemo jesteś, to dobrze pisz co tam u Ciebie. Aga jak to mozliwe, że dopiero teraz coś zauważyli niepokojącego w kolanie.Tyle męki .Ale może wreszcie coś temu zaradzą życzę Ci aby tak było. A u mnie na ustach wyszła ogromna opryszczka .Nie wiem skąd.Dotykałam takiego małolata wczoraj a on miał jakąś infekcję i prawdopodobnie od niego.Ale jestem delikatna i podatna na coś takiego.:( U mnie pogoda bez słońca na razie.Chłodnawo ale tak może być. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.