Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ale dzisiaj znowu ładnie,u mnie nie za gorąco ale słoneczko pięknie świeci i niebo błękitne chwilkę się opalalam ale ciężko wysiedzieć. Pogódko trzymam kciuki za nową pracę,oby się powiodło... Maggla trzymaj się wiem jaka to trudna sytuacja.Mój teść tydzien temu też zasłabł i też z powodu serca.Dzis już wraca do domu,wszczepili mu rozrusznik serca..Też było już nie ciekawie..Napisz coś więcej jak będziesz wiedzialą. Iwonko a Ty jak opalasz się nadal? Pozdrowionka dla wszystkich.
Maggla tak to niestety bywa ,że w najmniej spodziewanym momencie coś może się stać...oby wszystko było dobrze z teściem,daj znać jak znajdziesz chwilkę . Aguniu juz się zastanawiałam co porabiasz że Cię nie ma do tej pory,a tymczasem Ty tak jak ja ..opalanie:) ale przyznam ,że mam dość ,upał jest okropny,wzięłam zimny natrysk to chwilowo mi lepiej...a powrót męża juz się zbliża i nie będziesz sama :) Pogódko my tu wszystkie czekamy jak wrócisz z pracy na sprawozdanie... Jocker skołowana,ale chyba nie zdenerwowana? A co z resztą ? Aga, Klaudia,Himena ...
Witam, zagladam tutaj, jestem zupelnie nowa, napisalam kilka slow o sobie w skrocie w watku *zwierzenia*... Od lat borykam sie z malymi problemami, ostatnio jednak jest znacznie gorzej, psycholog mowi o lekkiej depresji, mam kupe objawow nerwicowych, ktore rozwalily mnie na lopatki w ostatnich tygodniach.... dzieki dziewczetom, ktore odpisaly mi w moim watku czuje sie troszke lepiej :):) i za ich rada przyczlapalam tutaj... Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Hej wszystkim... Juz po pracy jestem....U mnie slonecznie przez caly dzien bylo....Mam nadzieje,ze u Was kochane tak samo.Rano przed pojscim do pracy musze jeszce isc do cukierni odebrac torcik-jutro robie sie starsza o jeden rok hihi:) Ale taka impraze powazna robie w sobote dopiero w piatek niebardzo wypada bo w sobote rano do pracy heh:) Jak minal dzien?Buziaki dla Wszystkih:))
Witaj Jahtiel miło ,że do nas dołączasz :) Przeczytałam co o sobie napisałaś na swoim wątku i wiem jak Ci trudno.Każda z nas boryka się z jakimiś problemami u mnie to nerwica i depresja, nie radziłam sobie więc zażywam leki i teraz jest lepiej...Ważne jest to ,że rozumiesz,że Ci nic nie grozi ,a to są tylko myśli...tylko albo aż...bo nie zawsze się da nad nimi zapanować i wtedy nakręcamy się coraz bardziej,a w efekcie pojawiają się objawy somatyczne...Oprócz wsparcia , a tego Ci u nas nie zabraknie bardzo duzo daje psychoterapia,pozwala przede wszystkim ustalic co jest przyczyną objawów i jak zmienic sposób myślenia...Mnie bardzo pomogła na kilka lat,objawy znikły , cóż w związku z różnymi przykrymi wydarzeniami wróciło to do mnie ,ale juz nie w takim silnym stopniu jak dawniej...bez tych przerażających ataków lęku...Pisałaś ,że masz ochotę się zwierzyć z tego co przechodzisz i zawsze Cię wysłuchamy,a może też niekiedy rozbawimy...:))Nie zawsze jesteśmy bardzo poważne :) Maggla przeżycia silne trzymaj się i pisz co się dzieje... Klaudio miło Cię widzieć :) no proszę to jutro świętujesz :) Owszem u mnie słonko niesamowite,a ja niedługo zacznę robic za czekoladkę bo oczywiście muszę się opalać...wiem,wiem ...niezdrowe to ale ja lubię byc opalona :) Jocker rozumiesz ,że musiałam byc na słonku bo byś mnie przegoniła w opaleniznie :) takie małe zawody mamy :)Miłego rocznicowego wieczoru :) No i czekam na wiadomości od Pogódki... Aga napisz coś do nas!
Gratualcje Pogódko!! A więc dostałaś pracę,to ważne. Bedzie coraz lepiej,zobaczysz. Jahtiel przykro mi z powodu choroby teścia...Wiem co to znaczy udar..moja mama miała go i to jest straszna choroba,ale ponoć mężczyzni mają lżejsze udary i czasem wracają do sprawności.Kobiety mają gorzej,często to im się zle kończy,ale nie ma reguły,zlaeży gdzie w mózgu doszło do wylewu,moja mama przypłacila to życiem niestety,krwiaka miala w takim miejscu że nie dalo się go operować....Trzymaj się i informuj co z teściem.
Pogódko! super!dałaś radę :)Ty dzis nie szalej tylko wcześniej do spania żebyś była wypoczęta... Klaudio to widać nie tylko ja taka maniaczka opalania:) Ale ledwo się odnalazłaś to znów znikniesz...stanowczo się nam za mało wydzielasz :)
Witajcie kochani!Na poczatku witam Jahtiel!!!Czytalam twoj post na zwierzeniach,masz problemy jak my z ta *zaraza*,ktora sie rozszeza jak wirus i ciezko nad nia zapanowac.Nie mam jakos ostatnio natchnienia do pisania,nie czuje sie najlepiej wiec to chyba to,a nie lubie marudzic ciagle o tym samym.Pogodko wieze w Ciebie bardzo i pamietaj ze jestem zawsze i mysle o Tobie jak i o pozostalych.Czytam dziennie wasze posty,wiec jestem na biezaco ze wszystkim.Maggla wiem ze to trudne ale bedzie lepiej zobaczysz,samam mam podobne problemy zdrowotne wiec swietnie to rozumiem.Joker zawsze zabawna i dobrze potrzeba takich osob.Iwona tez dobrze cale szczescie.Klaudia zakonczyla rok szkolny,a do tego jutro swietuje,fajnie.Aguniu jestes silna kobietka dasz rade,pokonasz wszystko tylko czas jest istotna sprawa dla wszystkich.Krysia pamietasz zawsze o wszystkich,a jak Ty sie miewasz?Izabela pisz brakuje twoich postow,a bedzie Ci samej lzej na duszyczce!Nadal czekam na Himene,tesknie za nia bardzo:( Sama nie wiem co mam pisac,chcialabym wszystko co tylko przyjdzie mi na mysl,ale to nie ma sensu bo byscie sie w pewnym momencie znudzily.Jak zwykle chodze od lekarza do lekarza,bez sensu wszystko.Wiedzcie jednak ze mysle o Was i czytam na biezaco.Buziaki dla Wszystkich,jesli o kims zapomnialam przepraszam.
Oj widzę,że dzisiaj dzieje się,oj dzieje... Bardzo serdecznie witam Jahtiel. Maggla-na pewno trudny to okres dla Ciebie,pisz a my na pewno będziemy Cię wspierać i staraj się myśleć pozytywnie. Pogódko!-myślę,że te zaciśnięte kciuki troszkę pomogły,bardzo sie cieszę i gratuluję. A ja jestem już padnięta-cały dzień razem z córeczką poszukiwałam prezentu ślubnego(w sobotę bawię się na weselu). Pozdrawiam Was wszystkie i dobrej nocki.....