Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Zapowiada się kolejny ,upalny dzień....Są takie momenty kiedy człowiek pomimo najszczerszych chęci pomocy jest bezsilny...Tak właśnie jest teraz...myślę o naszej Pogódce , która ma teraz tak duże problemy.W każdej sytuacji jest lżej gdy nie jest się samemu,gdy wokół siebie ma się życzliwych ludzi,ale problemy niestety nie znikają...Możemy jedynie wspierać,dodawać sił,pozytywnej energii,ale to nie wystarcza...
Witam ,Witam a co to za smuteczki ogarnęły Pogódkę..?Kto Cię znowu wykorzystał Misia.....No ja też nie jestem w temacie jak pozostałe dziewczyny....i tak na prawdę nie wiem co mam doradzić..Podejrzewam że temat nie jest na forum....Co mogę powiedzieć Pogódko Fakt Twoich problemów nie rozwiążemy tak samo jak Ty moich No może jak byś mieszkała za ścianą ha ha to nie wiem czy mężuś miałby na czas obiad...Ale wiesz ,że jest taka grupka bab nie tylko śmiejących się ,marudzących ale i przejmujących się sprawami bliskich nam ....Nie rodzona ale rodzinka....A co dzis mam 4 rocznicę ślubu,,a obudził mnie zapach...nie ,nie róży ale piwonii...Choć mój Pancio wie ,że kocham róże ..ale zapach piwonii mnie rozbroił.....Tak zaczął się poranek...Iwi To Twój Synek?Bo widzę podobieństwo mamusi...No chyba ,że to brat ha ha Ale będzie serca kosił.......Oooo do mojej Żanci pasuje..ha ha ...Oczywiście ,że jeszcze zaglądnę a chwilowo pozdrawiam i życzę uśmiechu
Jokerek myślałam, że wkroczysz ze szczotką i co niektóre trochę postawisz do raportu.Ale Ty masz dzisiaj święto. Wszystkiego naj..naj.. naj.. I piwonie dostałaś .Gdzie ten Twój mężuś znalazł piwonie ale dla chcącego nic trudnego.Miło rozpoczęłaś dzień. Pogódko trzymaj się.
Krysiu pewno gwizdnął z ogrodu-w tajemnicy- ha ha mama ma na działce......Ale nie mylisz sie już się bujam ale tym razem na odkurzaczu..Dziś za dużo futra fruwa po moim psie ..a on zawsze po kąpieli śmiesznie powiem łysieje.Dobrze że nie mam dywanów tylko na balkonie
Niesamowite! 10 godzina u mnie 29 stopni ,bezchmurne niebo,najmniejszego powiewu wiatru nie ma...kocham moje miasto,ale w upały jest nie do wytrzymania... Jocker jak się słusznie domyśliłaś jeśli chodzi o Pogódkę to nie są tajemnice...po prostu nie temat na forum i nie chodzi absolutnie o naszą grupkę w której darzymy się całkowitym zaufaniem...Wszystkiego naj! z okazji rocznicy...moja już minęła ,ale wielki bukiet dalej stoi :)A na zdjęciu rzeczywiście mój młodszy syn i obiektywnie przyznaję ,że jest faktycznie ładny,nawet zdjęcie nie oddaje tych jego błyszczących oczu i długich,podkręcanych rzęs....ja aż tak ładnych nie mam :)Starszego to nie wiem czy przyłapię bo jest w takim wieku że uważa za głupoty wysyłanie jego zdjęć...:)A piwonie...uwielbiam...zarówno ich wygląd jak i cudowny zapach...Ja też bardzo lubię róże,ale niekiedy miło dostać coś odmiennego...mój bukiet jest z różnokolorowych,pastelowych gozdzików i naprawdę się ucieszyłam bo to ostatnio zapomniane kwiaty,a przecież takie słodkie i długo się trzymają... Izabello a Ty pisz,pisz i pisz...brakuje Twoich postów Marzycielko.... Aga coś lepiej dziś,napisz do nas! Ja piszę dokąd mam siłę w ten skwar....
Cześć Wszystkim...:) Pogódko- nie załamuj się - też nie wiem o co chodzi ale jest takie mądre przysłowie: co Cię nie zabije to Cię wzmocni:) u mnie dziś gorąco- usiłowałam się wczoraj opalać ale...było mi za gorąco i uciekłam z balkonu po 20 minutach :)koleżanka z pracy kupiła truskawki i tak się miło od razu zrobiło:) pozdrawiam wszystkich i udanego opalania:)- aa odebrałam rtg zatok i tam mi nic nie dolega :D mam tylko przegrodę nosową lekko skrzywioną w prawo:P .... pojutrze wymiana okien w domu...znowu będzie trzeba sprzątać a w przyszłym tygodniu malowanie...całego mieszkania...będzie okazja żeby powyrzucać stare rzeczy...chociaż jak znam mojego ojca zbieracza to trzeba będzie przed nim ukrywać co się wyrzuca...bo jemu się wszystko przydaje :) to kończę tym optymistycznym akcentem i jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i ściskam:)
Maggla ja mam to samo z przegrodą nosową :)hmmmm jak pomyślę w ten upał o malowaniu i sprzątaniu potem w ten upał...brak mi słów :)A mój tata jest taki sam....jak chciałyśmy coś wyrzucić z mamą to tylko wtedy jak go nie było , bo zawsze wszystko mu się przydaje :)Oczywiście planuje dziś krótkie opalanie,ale czy wytrzymam to się okaże...na razie jeszcze nie mam słonka na balkonie,ale wkrótce się pojawi...
Pogódko wiary w siebie w tej nowej pracy..A co będziesz robić?Dzięki Skarby za życzenia ..wiem, Piwonie są ładne ale ten zapach....mmmmm Niedawno wróciłam od ojca .musiałam go nasmarować i dać leki przeciwbólowe...No i dziś na szybkiego...na obiad spagetti z mięsem mielonym i fasolką czerwoną ..Kurka miałam tak niespodziewanie telefon ,że teraz jestem skołowana...ale przjdzie.