Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu jesteś Pogódko,martwiłyśmy się o Ciebie.Nie możesz tak pisać że nas zadręczasz,bo po to jest forum żeby pisać nawet jak jest zle,pisz będzie Ci lżej. Wiem że masz trudną sytuację ale nie możesz się izolować,pisz do nas. A własnie pączka zjadłaś?
wiki jak to nie wiesz co mam na myśli?uważasz, ze piszę nieszczerze?to prawda nie cofałam sie do twoich pierwszych postów, jednak naprawde imponujesz mi swoja postawa po prostu poczytałam cie i widzę, że potrafisz wesprzeć innych chyba źle mnie zrozumiałaś
Witam wsyzstkie Panie.No niestety,wczoraj nie udało mi się wcześniej zasnąć.Pogódka pewnie w tym czasie szła do pracy,a ja do łóżka.Zalewski od prognozy pogody dzisiaj mówił,ze ruszyła wegetacja,kwitną kwiaty itp.Muszę pojechać na działkę,zeby to zobaczyć.Mam krokusy i jakieś inne,których nazwy nie pamiętam(przypominają irysy,z tym,że są niskie).One kwitną również wtedy,gdy leży śnieg.Czasem zdarza się tak,że nie zdążę zobaczyć ich piękna,ponieważ szybko przekwitają. Co ja Wam tu o kwiatkach,zamiast pytać o samopoczucie.Dzisiaj pewnie będę gadać sama ze sobą.Pogódka i Violunia pracują,Klaudia w szkole,zostaje Agunia,ale ona pewnie śpi.Ja też długo na kompie nie zostanę,ponieważ wybieram się do córki. Himenko.pominęłam Ciebie...Wkrada się skleroza,czy co?Jak się czujesz?Miałaś wczoraj ciężki dzień.Opowiedz o wszystkim.Jeśli możesz ,to teraz.
Dziendobry dziewczynki. Jak sie czujecie po nocy. Ja nie moglam zasnac w nocy bo serducho tak mnie bolalo az w pewnym momecie sie ruszyc nie moglam. bylam dzisiaj w przychodni i zrobilam EKG i mam skurcze pojedyncze mam nadziejez ze sie jakos wycisza.Teraz nawet dobrze sie czuje mam swietny humor.zaycze miilego dnia.
Witajcie wszyscy!!! Klaudio dobrze że juz lepiej się czujesz,dobrze że zrobiłaś ekg,będziesz spokojniejsza. Wiki widzisz od tej pogody w przyrodzie się pomieszało,wiosna w zimie chyba juz nikogo nie zdziwi,zobacz te swoje kwiatuszki może nastrój się polepszy.Dzisiaj znowu wietrzny dzień się zapowiada,oglądałam pogodę.Heh od razu mi się Pogódka przypomina :) Pogódka pewnie w pracy od rana,mam nadzieje że potem się do nas odezwie. Ja dzisiaj kobietki mam wizytę kontrolną u psychiatry lece na 13-tą,mam nadzieję że będą dobre wiadomości.A więc pozdrawiam Was i odezwę się potem ajk wróce,pewnie gdzies po południu.PaPa.
Gość Pogódka
witam, parę słów, dzisiaj też mam dołek, wychodzą jakieś chore klimaty na temat mojego małżeństwa, głównie ze strony,,kochanego szwagra,, dowiedziałam, się, że jestem po prostu straszna i że mój mąż miał rację, że poszedł, jest mi z tym ciężko, ale cóż można się było tego spodziewac. weszłam dopiero do domciu, ale lecę do drugiej pracy umyłam się umalowałam, założyłam mini, buciorki i lecę, należy mi się , co???choc na chwilę poczyc się lepiej. pozdrawiam
Dobrze Pogódko,że przy tym wszystkim nie zaniedbałaś swojego wizerunku.Kiedyś, jak miałam trudne chwile,byłam mocno załamana,mój teść powiedział mi:*ubierz się,umaluj i nie pokazuj ludziom swojego cierpienia.Nie pomogą ci ,a jeszcze dołożą bólu*.W mojej sytuacji miał rację.Swoim wizerunkiem zamknęłam ludziom buzię. Aguniu,daj znać, jak było u psychiatry. Cię dzieje z Himeną? Violuniu ,jak Twój kęgosłup.Możliwe,że na zmianę pogody pojawiły się te dolegliwości.Ja też miałam wczoraj mocne bóle kolan.Smarowałam je voltarenem i ciepło owijałam.Dziś kolana mniej bolą,ale za to kręgosłup szyjny się*zbuntował*.Tak w kółko:jak nie jedno to drugie. Pozdrawiam Was.
Gość violunia36
Wtam Cie WIKI. Moze masz racje ze to na zmiane pogody bo dzis nie nie boli jeszcze rano troche mnie pobolewał ale teraz ok. Własnie skończyłam szyc suknie na zabawe na jutro klijentce wyszła piekna zawsze mnie cieszy to ze ładnie mi wyjdzie...... dosc chwalenia. AGUNIU jak u lekarza? NO NO POGÓDKA-mini i szpileczki ale zaszalałas zeby człowiek zawsze potrafił tak wygladac i sie cieszyc . Okurcze wyobrazacie sobie nmie w mini 110 zywej wagi szpilki które by mnie nie uniosły ha ha ale by był ubaw.Ale kiedys moze do tego dojdzie . Pozdrawiam was.
Witajcie! Już wrócilam do domu,moja wizyta u psychiatry była dziś krótka,doktor odstawiła mi już jeden lek a drugi mam brać w zmniejszonych dawkach jeszcze przez miesiąc i kończę narazie leczenie.Doktor stwierdzila,że nie ma potrzeby brać dłużej tych leków.Mam nadzieje ze przetrwam te odstawienie leku,że nie będę miala jakiś przygód.Trochę sie boję,ale doktor zapewniła że nic się nie stanie.Wierzę że ma rację,ale wszystko się okaże na dniach,jak będe znosić odstawienie leków. Pogódko Ty moja,co Ty jeszcze będziesz musiala przeżyć,wspieramy Cie całym sercem,wytrwasz napewno,a szwagrem się nie przejmuj wiadomo że będzie obstawal za Twoim mężem,żeby ten czuł sie pewny.Nie martw się tym.Trzymaj się. Napisz jak będziesz mogła. Dziewczyny co z Wami,Violunia,Klaudia i reszta?