Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Joker! Nie denerwuj mnie chociaż Ty chociaż...bo nikt stąd nie chce znikac, jedno nieporozumienie i co??? Wez się w garśc, wiesz zrobisz jak uważasz, ale chyba szkoda przez nieporozumienie odchodzic... My wszyscy tutaj bardzo potrzebujemy Ciebie z całą Twoją życzliwością i śmiechem... Z kim będę się przekomarzała???
Gość Małgosia
No to sie Wam się pochwalić moimi mizernymi ocenami;p a więc zaczynam: 1.Język polski 3 (oszukiwał mnie dzisiaj że chciał mi 4 postawić ale nie mógł mnie znaleźć bo byłam na praktykach,a trója stała w dzienniku zanim poszłam na praktyki;p) 2.Język rosyjski 3 (myślę że i tak dobrzę bo nigdy nie miałam tego języka) 3.Język angielski 4 (jestem z siebie dumna:D ) 4.Historia 3 (nigdy nie szło mi wkuwanie dat;p) 5.Wiedza o kulturze 5 (ba jak można mieć niższą ocenę skoro taka kulturalna jestem..hahahaha) 6.Matematyka 3 (poległam na wielomianach:( a tak miałabym 4;( ale cóż w przyszłym roku będzie 5:P ) 7.Fizyka 2 (wstyd nad wstydami jestem głąb z fizyki trzeba to przyznać) 8.Chemia 3 ( hmm lepiej żebym nie została Marią Skłodowską bo obawiam się że wybuch za wybuchem by był;p) 9.Biologia 4 (jestem dumna będę zdawała maturke z biologii:D ) 10.Geografia 4 (jednej oceny zabrakło mi do 5;( ahh zawsze mam pecha;p ale maturke zndam na pewno:D ) 11.Przysposobienie obronne 5 (niech mi tylko ktoś podskoczy to go zagne przysposobieniem obornnym..hahaha:D ) 12.Podstawy ekonomii 5 (chyba mam łepek ekonomisty:D:D:D:D) 13.Technika biurowa 4 (kurcze zapomniałam powiedzieć panu żeby kupił sobie błotniki bo strasznie pluje i się ślini..bleee) 14.Statystyka 4 :D 15.Ekonomika handlu 4 (widać że będzie ze mnie fantasyczny minister handlu..hahahaha:D) 16.Rachunkowość handlowa 4 (ja to jestem zdolniacha:D ) 17.Praktyka zawodowa 6 (ma się ten wrodzony talent:D:D:D ) zachowanie bardzo dobre:))) Joker nie możesz odejść z forum;( Będe płakała:(
Czesc.... ja juz w domu wrocilam z parcy kolega mnie przywiosl okropnie sie czuje nie mam sily na nic....zeby pisac na klawiaturze.Ide spac jestem taka padnieta w glowie mis ie kreci i w o gole...Jocer wraccaj do Nas!!!Prosze Cie Malgosiu ciesze sie ze u Ciebie oceny dobre za koniec roku.... Padam ide sie polozyc spac
Małgosiu jak wcześniej chyba czytałaś przeprosiłam dziewczyny. Poza tym znam je tak samo jak ty a może jeszcze dłużej. Ciebie też znam z forum. Więc nie pisz głupotek. A jak lubisz szydełkować i umiesz to gratulacje. Ja nie, więc nie spełnię twego życzenia (bardzo bym chciała się nauczyć:). Wiedza o kulturze 5, ale chyba tylko w szkole z przedmiotu, bo twój post to raczej mało z kulturą ma wspólnego. Tak jak pisałam przeprosiłam dziewczyny i zakończyłam. Nie odpisuj, proszę. Szkoda nerwów. Jeszcze raz przepraszam.
wiecie co napiszę??? jak chcecie, ja będę na tym wątku, tak jak byłam, cieszcie się, jak niektórzy odejdą... mi jest po prostu przykro i tyle..... nic więcej na ten temat nie mam do powiedzenia... A! Dzisiaj miałam niespodziewana wizytę! Była u mnie Agunia! To ta sama osoba z wątku... Jest serdeczna i kochana, matko, oby więcej takich osób, wtedy na tym wątku nie byłoby problemów zyczę wszystkim , żeby mieli to szczęście co ja spotkac się z Agusią osobiście. Była już wczesniej dla mnie przyjacielem, a teraz jest nim jeszcze bardziej!! I wiecie co??? Można się spotkac osobiście i nie rozmawiac o wątku, zapewniam, że można.. pozdrawiam
Gość Małgosia
SSS powiem tylko tyle że mam bardzo wysoką kulturę osobistą i potwierdzi to każdy,ale wybacz na mieszanie na forum i to w taki sposób to nie zamierzam patrzeć z założonymi rękoma.I wiesz przeprosiny przeprosinami a to co dziewczyny nerw zjadły to zjadły.I kochana nie pozwole sobie żebyś mówiła że nie mam kultury bo mogę Ci pokazać jak wygląda brak kultury.Jestem miła ale do czasu i do pewnej granicy.
Witam. Ja na chwilkę,chcę napisać że szkoda mi że Joker się pożegnala,nie wiem dlaczego.Czy był taki konkretny powód aby to zrobić? Himenko Ciebie gorąco pozdrawiam,nie odchodz proszę. Miałam dziś okazję poznać pewną osóbkę....Pogódkę którą odwiedziłam niespodziewanie.Potrzebowała tego tak jak i ja.Spotkanie dało nam wiele. Mam nadzieję że Pogódko dałam Ci troszkę siły której potrzebujesz w tej trudnej sytuacji.Ty mi również to dalaś.Dziękuję że mialam okazję Cię poznać.Teraz wiem że wszystkie te miesiące które razem na forum spędziłyśmy nie poszły na marne,nikt mi nie powie że jesteś fałszywą osoba,zobaczyłam Cię taką jaką jesteś i to jest wspaniałe. Życzę wszystkim aby mogly przeżyć coś takiego.Bo gdy pisze się tylko na forum i nie widzi osoby,a potem nagle stajecie przed sobą....To jest nie do opisania wrażenie....Pogódko jesteś wielka. Proszę wszystkich piszcie. Himenko szkoda że Cię nie mialam okazji poznać,ale ściskam Cię mocno.
Aguniu! Nie pisz tak, bo znowu się powyję! Tak , to spotkanie wiele nam dało!! I patrz, zero rozmowy o wątku, pewnei i tak nikt nie uwierzy!!! Trudno!!! Gdzie wszyscy??? Nie chcecie pisac/ trudno, może ja zawiniłam , za mało pisałam, ale trudno!!! ja wiem, to, że jak ktos chce tu byc to zostanie , bo będzie chciał i tyle...
Witam ! Dzisiaj to dopiero się wyspałam, wstałam wypoczęta, na tyle , na ile w tej chwili psychika mi pozwala. Synuś tez się wyspał porządnie, teraz szykuje się na dworek. Iwonko! Jak u Ciebie zdrówko, po ostatnich przezyciach? Aga, Krysiu??? Aguniu jeszcze się nie wyspałaś???
Witajcie! wczoraj wzięłam tabletke na sen i wyspałam się jak szalona do...9.I mnie wczoraj poniosły emocje..cóż za dużo się we mnie nagromadziło,ale jest wszystko ok. Jocker kochana,namawiałam Cię kiedyś żebyś dołączyła na ten wątek bo tu jest spokój , ciepłe,dobre dziewczyny....Niestety ostatnio to wyszło inaczej,wiem ,że bolało Cię wczoraj serce,mam nadzieję ,że dziś jest już dobrze...Nazywałaś mnie często przyjaciółką i ja obiecuje częściej stosować się do Twoich rad,chocby do tej ,że niekiedy lepiej coś przemilczeć.Widzę że miałaś racje zbyt wiele osób się zle wczoraj poczuło i teraz bardzo Cię proszę wróc na forum bo dziewczyny nie zasługują na to żeby je zostawić...szczególnie Ty,która dawałaś im tyle optymizmu...Podobnie zwracam się do Himeny...odkąd się tu pojawiłam zawsze byłaś,jesteś cząstką tego forum,ono dodawało Ci sił...nie odchodz,a wszystkie się postaramy żeby takie sytuacje nie miały więcej miejsca.. Aguniu i Pogódko ,ale wczoraj miałyście miłe spotkanie! Aż szkoda,że jestem tak daleko od Was. Krysiu odezwij się bo wczorajszy dzień kosztował Cię wiele nerwów,napisz coś proszę Klaudio dzięki za wczorajszą rozmowę była mi potrzebna i oczywiście czekam kiedy się tu zjawisz... Małgosiu to teraz super okres u Ciebie ...wakacje:) Brakuje mi bardzo Izabelli,a to tyle dni jeszcze... Adze też dobrze zrobi odpoczynek w górach. Z wielką nadzieją ,że tak będzie....naprawdę miłego dnia dziewczyny!
To prawda Iwonko, emocjonujący ten dzień wczorajszy był dla mnie bardzo mocno.... Co innego taka przyjazn przez telefon(a mogę z całą pewnością tak nazwac moją znajomośc z Agunią), a co innego osobiste spotkanie. Wrażeń co nie miara... Agunia ma w sobie ten własnie spokój, który pokazuje Nam tutaj.Osoba niesamowita, popłakałyśmy się prawie jak trzeba się było rozstac, ale cóż....nie mieszkamy przeciez tak blisko.Chociaż jeszcze nasza odległośc w porównianiu z niektórymi nie jest nie do pokonania. Iwonko! Widzę, że dobry humorek Cię nie opuszcza dzisiaj, niezmiernie się z Tego cieszę, z takim nastrojem dasz radę wszystko przetrwac.
Krysiu! U mnie też wczoraj była burza, chyba ze trzy razy nawet walnęło0, a ja strasznie się boję takich zjawisk.Wczoraj to ja byłam senna, dzisiaj jeszcze nie wiem, narazie spac mi się nie chce. Jak się Krysiu czujesz, mam nadzieję, że dobrze???
to super, bo martwiłam sie, żebyś tych wszystkich emocji nie odchorowała Pewnie, że super, że Iwonka dołączyła.. I bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Ty też Krysiu jesteś z Nami Pozdrawiam Cię cieplutko, jeszcze naładowana energią Aguni.
Witam. Ja od rana mam zalatany dzień,jutro mam ważną impreze mojego kolegi sąsiada.Będzie księdzem a więc jest to msza promicyjna z obiadem.Szuakalm czegoś odpowiedniego na tę okoliczność i powiem szczerze że trudno coś znalezc.Sama nie wiem co wypada założyć.Zdecyduję się na bardziej elegancki strój. Wczoraj pozno poszlam spać po podróży to i dzisiaj spalam sobie,ale tylko do 8. Wrażen było dużo i jakoś tak przeżyłam to osobiście. Iwonko cieszę sie ze jesteś i Krysiu Ty też.Pozdrawiam Was i czekam na resztę. Joker możesz nadal z nami być,przecież ta sprawa Ciebie nie dotyczyła,zresztą nawet jakby to po co się tym przejmować.Ja czekam na Ciebie jak sobie chcesz. Pogódko a Ty jak dzisiaj ? Mam nadzieję że dobrze po wczorajszym spotkaniu,owszem jest trochę kilometrów a dla nerwicowca to wcale dużo nie trzeba :) Ale drogę przejechalam spokojnie. Wszystkich pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Mam małe zamieszanie...syna rozbolał ząb,naszej dentystki nie ma , a on upiera się czekać na nią do poniedziałku...no cóż w razie czego są gabinety całodobowe,zmuszać go nie będę... Aguniu jaka u Ciebie duża zmiana....pamiętam jak martwiłaś się jak wytrzymasz na komunii,a teraz problemem jest tylko strój...fajnie mieć tylko taki problem przed wyjściem :) Też uważam ,że na taką uroczystość najlepiej będzie coś eleganckiego... Krysiu odetchnęłam ,że sie dobrze czujesz, wkrótce zaczniemy znowu pisać o kwiatach ..czyż to nie uspokaja...patrzeć po prostu na ich piękno i nic nie mówić...:) Dziewczyny jak Wy jesteście blisko siebie to może kiedyś zrobicie wspólną wyprawę do mnie ? ale byłoby świetnie :)))) Dziś niezwykle parny dzień u mnie,nie ma czym oddychać , ale na moje samopoczucie to nie wpływa... Małgosiu gratuluję świadectwa...osiągnąć takie wyniki , jednocześnie walcząc z objawami nerwicy to naprawdę dużo..mało kto by sobie z tym tak dobrze poradził :) Maggla pewnie dalej rozwozi zaproszenia....