Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wcale tak nie uważam Margolciu, żadnych grupek tutaj nie ma ja tez mam kontakt na gg z niektórymi ale na wątku nie ma z tego powodu problemów wcale nie krzyczę, bo nie umiem, tylko gryzę...heheh masz prawo do swojego zdania a my do tego, żeby się z nim nie zgadzac a to, ze mamy kontakt na gg?? ta choroba jest taka, że czasami czuje sie potrzebę pogadania osobiście na gg o swoich lękach , co nie znaczy, ze są poruszane sprawy innych osób z wątku jak sobie to margolciu wyobrażasz na innych forach np....chorzy na kiłę jeden ma pisac do drugiego i ma mu adres podac i sie pochwalic???...heheheh, chyba nie ma porównania
Agunia i Pogódko - dzieki. Iwona - lili to ja. Naprawdę. I powiem ci że bolą mnie słowa jakie piszesz, bo jak wcześniej napisałam lubie cię. I wstawiałam się za ciebie. A ty teraz taka.Tylko ty poprostu mnie wyrzucasz. I kto tu jest wredny? Trudno na mnie już czas. Nie jestem malutka i nie poniżaj mnie. Ja tego nie robię. Szkoda że straciłaś szacunek do innych. I nie mów za innych. Jesli nie będą chcieli mnie znać to sami napiszą. Koniec.
Iwonko! Ty mi się nigdzie nie ruszaj, chyba , ze do kuchni do lepienia i to tez na chwilkę, Fruziu jedna Ty, tutaj jest Twoje miejsce w naszym klaniku i koniec!!! SSS! Nie dziw się Iwonie , ona się broni, ja kiedyś też zareagowałam agresją, to sa tak zwane emocje. Nikt nikogo nie będzie wyrzucał z żadnego wątku, bo on jest dla wszystkich.. MAM POMYSŁA***HAHA! chodzcie się spotkamy, wpier....sobie nawzajem , i tak sobie w spokoju na watek wrócimy, jeden połamanym, drugi bez zębów, ale za to jaki spokój będzie... A wy dziewczyny, nie kłócic sie i koniec, a może tak sobie podacie gg i wyjaśniecie ??? Myślę, że zacznijcie pisac spokojnie o swoich obawach nawet tych co do drugiej osoby i będzie dobrze... aha.. I zawsze trzeba dac szansę się wytłumaczyc..
Kuźwa Dziewczyny!!!!!!!!czy żadna nie da za wygrane? Wiem że babski język jest ostry....Kurcze Iwona Ty znowu szalejesz....Jeśli mi któraś odejdzie z forum to normalnie nakopie i nie będę patrzeć ,że kogoś boli coś a tu kogoś kuje czy szczyka..Margolka no ja Ciebie nie znam Ale czemu wcześniej nie pisałaś?
SSS tym bardziej nie rozumiem.....po prostu moja cierpliwość się kończy....dość mam nieuzasadnionych ataków na siebie...jak milcze...myślą że jestem winna...jak się bronię...winni się tłumaczom....Wkurzyłam się i przepraszam za poniżanie kogokolwiek...i tyle...niedawno było tak cudownie i spokojnie na forum...nie ja to zmieniłam
Widzę ,widzę jak nie gderałam tak ,nie gderałam ale przez fakt faktem -już dawno mnie seducho nie bolało a dziś ......Ale trzymam się twardo bo przeczuwam ,że to nerwobóle...no w końcu organizm musi zareagować....No i wolniej piszę bo jedną ręką i druga trzyma serce,żeby mi nie zwiało z klatki...Pogódka ja nie mam zamiaru być bez zębów.....ha ha no co Ty mam takie ładne!!!Jeszcze nie czas mi na protezę..
Po prostu nie bądzmy sobie wrogami,podajmy sobie ręce.Każdy z nas ma problemy,wszystkich nas coś zbliża skoro jesteśmy na forum,na tym czy na innym.A więc czy warto sobie wbijać nóż w plecy.Zacznijmy od nowa,ja proponuje aby spróbować inaczej,przeciez wszystko da się odwrócić. SSS - Lili nie ma za co,jak widzisz nie jesteśmy potworami,mamy swoje uczucia i jesteśmy wrażliwymi ludzmi,czasem gorzkie słowa są tylko w obronie własnej...lub w obronie osób skrzywdzonych. Każdy może pisać i nikt nikogo nie wygania.Czyż nie lepiej już teraz?
Idź Ty Czorcie...Jaka rozpacz,że mi wlać nie może...ha ha Dobra spadam ale się za wiele nie będę schylać bo mnie kuje w piersiuchach,,,ale cały czas powtarzam...że to nerwobóle.....chociaż to nie jest miłe....wolałabym coś milszego....mam nadzieje że wieczorkiem będę mogła do was zajrzeć i będzie spokój....Buźka
Gość Małgosia
Kuźwa baby bo zacznę brzydko mówić spokój..wrrr ABC i SSS darujcie sobie te swoje życzliwości i jak macie coś do powiedzenia to mówcie otwrcie i podpisujcie się swoimi nickami.Ja pierdziele sprawia Wam radość takie mieszanie na forum??A może Wam się nudzi to cholerka weźcie się jedna z drugą za szydełkowanie to nudzić się nie będziecie.Irytuje mnie takie zachowanie.Bo jedna z drugą nie znacie ani Iwonki ani Agi zresztą żadnej z nas i skąd możecie wiedzieć czy kłamią czy nie.Ich sprawa a Wam nic do tego.Zajmijcie swoimi sprawami i dajcie innym spokój i nie denerwujcie ich. Iwonko nie masz za co mi dziękować na prawdę. No świadectwo mam takie sobie,ale mogę Wam napisać jakie mam ocenki jeśli chcecie:)
Kochane proszę niczego sobie nie myśleć....Tak jak usunęłam się z wątku *nerwica -luźne rozmowy* Tak i z tego zniknę......I proszę o jedno Nigdy się nie poddawajcie jakimś prowokacją czy silnym emocjom ...bo zdrowie macie jedno....Może za bardzo się wczułam i przyzwyczaiłam może będę zaglądać na forum aż w końcu przestanę...Jest mi trochę zal bo długo byłam tu....Wysłuchiwałam rad poznawałam nowe osoby....polubiłam nie większość ale całość....Miło mi było z poznania nowych osób....otrzymanych fotek....A ponad tego ,że byłam choć może troche wsparciem dla Anielic....Będę miło wspominać kuchnię Krysiaczka,Paluszka Aguni .Pogódkę wraz z jej zwierzyńcem.Sliczną Klaudię,szczebiocącą Małgosię,Himenkę ,Izabelko mam nadzieje ,że odpoczęłaś..Inferno Pracuj,pracuj i pozdrów Kasie,Nieśmiała wiesz ,że pamiętam,Aga wciąz optymizmu życzęMagla a Tobie już teraz życzę szczęścia w tej waszej nowej drodze.......Przepraszam jeśli kiedykolwiek kogoś uraziłam....Bądźcie zgraną grupka Anielic .... Są W życiu chwile,które w pamięci zostaną. Choć czas mija ,one nie mijają. Są też osoby,które raz poznane,bywają w życiu niezapomniane.