Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Pogódko -nie przyciągasz kłopotów,jesteś bardzo osłabiona chorobą i stąd to osłabienie psychiczne,bo tak to już jest,że cierpienie fizyczne osłabia naszą psychikę i w tym czasie wszystko widzimy w czarnych kolorach. Na pewno tym Cię nie pocieszę ,że ludzie z dużo większych tragedii wychodzą obronnie i dla nich przychodzą dni ,które szczęśliwymi nazwać można,ale tak bardzo bym chciała ,żeby w końcu zaświeciło to światełko ,,które nie tylko pokaże drogę wyjścia,ale i pomoże w rozwiązywaniu tych nawarstwionych problemów. Oby z tą pracą Ci się powiodło ........może nerwosol by Cię troszkę wyciszył? Tyle co zauważyłam to przez te kłopoty masz problemy ze spaniem,a jest to lek ziołowy i naprawdę dosyć skuteczny......a ostatnio sama sie przekonałam,że *sen to zdrowie*
Krysiu,Iwonko,Pogódko,Himenko,Aguniu,Agusiu,Klaudio,Jokerku,Maggla,Małgosiu i nasz rodzynku Inferno-żegnam się z Wami na około tydzień czasu , nie zapominajcie o mnie bo ja z Wami na pewno myślami obecna będę i dalej tak wspierajcie się jak do tej pory to robiliście.Do naszego magicznego zakątka zaraz po powrocie odezwę się a jeżeli kogoś pominęłam -przez pamięć która nieraz zawodna bywa -to przepraszam. Trzymajcie się bardzo mocno i ciepło-papapapapapapa
Izabello będzie Ciebie bardzo brakowało,ale życzę przyjemnego odpoczynku :) Pogódko a Ty mi nie dziękuj po to mamy forum i siebie żeby się wspierać gdy jest zle....oczywiście nie tylko po to bo i śmiać się też jest fajnie :)Najważniejsze że atak minął ,a Ty nabrałaś trochę humoru...Krysiu ja mam podobne podejście jak Ty...wolę obchodzić swoje uroczystości w domu,we dwoje...to stwarza niepowtarzalny nastrój.... Jocker,a co mam tobie powiedzieć szalona! cokolwiek się dzieje Ty juz na posterunku i dzwonisz czy się dobrze czuję, a sama masz tyle swoich problemów..Nie ma powodu do zmartwień czuję się dobrze i nie wnikam czy to kwestia leków czy inna ...ważne jest ,że mam w sobie siłę ...może sie pojawiła bo tak bardzo tego chciałam...oby została ze mna jak najdłużej.... Brakuje Himeny...jak sobie radzi ze zdrowiem i nową pracą...jak się uda ,odezwij się do nas....
Wiecie co,naprawde zle sie czuje,ale nie pozwole na obrazanie sie nawzajem i niszczenie innych osob.Bardzo mnie to zabolalo to co sie wydarzylo.Dziekuje Wam za wszystko,za kazde slowo wsparcia,to duzo znaczy.A jesli chodzi o przyjezdzanie to nie jest wcale potrzebne,bo wazne jest slowo a nie czyn na *pokaz*choc napewno bym sie ucieszyla,choc jesten naprawde w kiepskim stanie i fizycznym i psychicznym.Widze ze u Was tez nie za dobrze,ja narazie nie umiem Wam pomodz,choc sie postaram.Moje zdrowie wisi na wlosku,tak samo psychika dlatego ostatnio sie nie odzywam.Jeszcze raz Wam dziekuje i nie przerywajcie watku przez jakies wymysly niewiadomo z kad.Trzymajcie sie,jak bede miec troche sily to napisze.Badzcie razem,to nic Wam nie grozi,jak to mowia w JEDNOSCI SILA!!!
Aga ! dobrze,że się odezwałaś.Tylko smutno ,że nie jest Ci lepiej.Skąd takie osłabienie i niskie ciśnienie?Lekarze tak Cię zostawili samej sobie. A lekarz rodzinny może przyszedłby do domu.Takie wizyty są bezpłatne u nas ,kiedyś sama zamawiałam jak źle sie czułam i byłam sama.Nie możesz tak leżeć cały czas.Pozdrawiam Cię bardzo mocno. A każdy głupi,nieprzemyślany ,złośliwy wpis ,potrafimy odeprzeć.Tym się nie przejmuj.
Krysiu jeśli tak sądzisz to mogę być beznadziejna w Twoich oczach i w oczach pozostałych dziewcząt ale nigdy w ten sposób mnie nie traktujecie .Wystarczy ,że zmieniłam nik a Wy przyjmujecie każde moje słowa jak nagonkę na Was .Jestem ciekawa czy tak samo zareagowałybyście jak bym to pisała pod stały nikem. Dobrze wiecie ,że to co napisałam ma wiele racji tylko nie chcecie sie przyznać bo jakże jeszcze by się ktoś obraził.Z tego powodu ja właśnie piszę jako abc bo zwyczajnie się boje waszej reakcji. Nie musicie przecież się ze mną zgadzać ale przeanalizujcie wszystkie posty z ostatnich dni może Wam się oczy otworzą.W tej czujecie złość na mnie ale po pewnym czasie to minie bo okaze się że w wielu sprawach mam racje
ABC samo to ,ze piszesz jako jedna z nas i zmieniasz nick to świadczy o jakiejś rozdwojonej jaźni .u Ciebie..Grasz z nami wszystkimi.??Nie sądzę aby Aga w swojej ostatniej wypowiedzi kogokolwiek obraziła,Nadgorliwość pewnych osób jest niedobrą cechą i trzeba o tym też pamiętać. Być może coś masz do powiedzenia w niektórych sprawach ale jeśli ,przyznajesz się do *podwójnego obyw* to jak inaczej Tobie odpowiedzieć, no zastanów się.Forum jest dla szczerych.No i co?
Zgadzam się z Krysią! ABC! Napisz co myślisz pod swoim stałym nickiem i tyle, i uwierz, napewno się na Ciebie nie rzucimy, masz moje słowo, mogę się z Tobą po prostu nie zgadzac i tyle..... Napisz, moim zdaniem to to albo tamto, każdy ma miec swoje zdanie , inaczej Ci napiszę, dla mnie człowiek z własnym zdaniem jest GODNY SZACUNKU!!! nieraz miałam inne niż ktoś i wypowiadałam się za ostro, ale nicku z tego powodu nigdy nie zmieniałam, a jak mnie zle osadzili na innym wątku tez nicku nie zmieniłam tylko poszłam i utworzyłam drugi watek i kto miał ochotę to przeszedł na niego i tyle.... dlaczego piszesz , że bałabyś się reakcji??po co??spróbowałaś chociaż????to lepiej próbowac skłócic wszystkich???? NA MNIE TEŻ PISALI* ZE WYMYŚLAM I OSZUKUJĘ* wiesz jak się wtedy czułam jak miałam czyste sumienie????to cos strasznego... Aga! dobrze ze się odezwałaś, kuruj się i nie załamuj! Izabelko! A gdzie Ty nas zostawiasz???/jaka szkoda... Joker! Ja wiem, ze Ty chętna....i jeszcze szpilki zakładac chcesz,no no....troszkę nastrój chociaż mam pozytywniejszy.....
Nikogo nie obrazilam w moim poscie,napisalam co mysle i tyle.Wiem o kogo ci chodzi.Nic do tej osoby nie mam,jestem wdzieczna ze tak postapila,ale nie kazdy ma takie mozliwosci.A teraz nie odzywa sie,jakby zapadla sie pod ziemie,czasem cos przeczta i napisze zeby urazic kogos,a nie na tym to polega. A teraz z innej beczki,nadal mam bardzo niskie cisnienie 80/40 tetno 53,staram sie jak najmniej lezec choc to nie latwe.Rece mi sie bardzooooo trzesa nie wiem dlaczego i nie idzie tego opanowac.Ostatnio jestem zalamana i to bardzo,izoluje sie od ludzi,przeszkadzaja mi,nie mam humoru ani nastroju do niczego.Chciala bym zasnac i sie nie obudzic.Dosc mam lekarzy,karetekszpitali bo i tak nic nie robia wiec po co mam sie meczyc,po co.Takie o to mam mysli ciagle,nie umie ich odgonic lgna do mnie jak muchy do lepiku.A jeszcze to z.....e zdrowie dobija czlowieka.Jestem w pustce,w nicosci,stoje na samym srodku wszystkiego i nie wiem gdzie isc w ktora strone.Kilka dni temu przegielam i nie chce zeby sie to powtorzylo juz nie,albo raz a do konca.Bede z Wami pisac jak dam rade,to pomaga naprawde.Dzieki Wam.
Aga zaglądaj tu codziennie ,zawsze ktoś jest, coś napisze ,podpowie.Bardzo wiele przeszłaś ,ale nie masz przecież śmiertelnej choroby.Nie myśl o takich rzeczach.i nie próbuj cokolwiek złego sobie robić.To tylko pogarsza Twój stan. Powiem Ci, że ja codziennie się modlę żebym żyłam i żebym była samodzielna.Nie wychodzę jeszcze sama gdzies dalej ale ciągle proszę o to w swoich modlitwach.Bo to jest jedyna moja nadzieja właśnie modlitwa.Byłam wszędzie ,Nawet u egzorcysty katolickiego bo chciałam się dowiedzieć dlaczego mam takie nieuzasadnione lęki przed wyjściem z domu.Wcale sie tego nie wstydzę.Bardzo dużo się od niego dowiedziałam.Aga postaraj się coś zrobić ,żeby zmienić tok Twoich myśli. Nie poszłam dzisiaj nigdzie bo strasznie duszno jest u mnie.Może jakaś burza będzie. Pogódko miło ,że jesteś w lepszym nastroju a jak z pracą? Jokerek nie rozumiem dlaczego ja nie dostałabym piwa tylko soczek...?na naszym spotkaniu.. Pozdrawiam Was.papa Ps.ABC jesteś wielką zagadką.
Hej Skarby..Pogódko masz rację...nie wnikajmy i tak nas nikt nie rozbije.....Nie będę się domyślać co i kto bo nie jestem detektywem....a zresztą to nie na tym polega Jak to jest jedna z nas to....Musiała bardzo grac na naszych uczuciach ,że jej uwierzyłyśmy......albo jak Krysia pisze ma podwójną osobowość....ale nic to każda ma swój styl pisania i możemy sie domyślać ale po co.........Jak Pogódka pisze to jest forum dla *uczciwych i prawdomównych......*Agunia Serduszko pewnie padnięta jesteś?Napisz parę słów.......
Zgadzam się dziewczyny podejrzenia można łatwo skierować na niewinną osobę , a tego by nikt nie chciał...jak będzie chciała to się ujawni i z pewnością nikt nie zrobi tu sądu...ja miałam taki sąd nad sobą i nigdy nie osądzę drugiego człowieka... Mnie dzień mija całkiem przyjemnie , nawet do lepienia pierogów się zabrałam czym zadziwiłam Pogódkę :) Jocker tak już posprzątałam..kurcze dobrze że spadający kwiatek nie uszkodził kota...ale się biedak przestraszył... Aguniu czym taka wykończona jesteś? Aga nabieraj sił dziś już i tak sie postarałaś więcej pochodzić to już coś :)
Pogódka Ty Diablico!!!!!!!1Iwi i inne kobietki które czytaja mój post....o 16 miałam kolejna pania do obcięcia...jejku jestem pod wrażeniem .....a jaka satysfakcja......Iwi jeszcze powiem ,że są osoby nie do podrobienia i nie łatwo je naśladować......Widzisz Ty jak zarówno Pogódka byłyście że tak powiem brzydko osądzone.....a zapytam gdzie wiara i zaufanie w drugą osobę?Aga Słońce jestem na naszej klasie czy gg -zakreśl trochę słów....powtarzam sie....ale teraz jest źle ale będzie dobrze...Krysiu buziaki...no dobra dla kota też......sok bo wspomniałaś że nie pijesz....a my będziemy miały kiedyś tam balangę.......mam nadzieje ,że nie poszłaś z kurami spać a jak tak to jutro odczytasz...ha ha
I jeszcze się potem dziwili, że o tym pisze i zła jestem , noooo szkoda wielka zrobili mi z nosa trąbke i jeszcze może mam ulepic te pierogi i zaprosic tych co po mnie pojechali?? a na koniec i tak mi przeszło i wybaczyłam czyli wam powiem , że jestem bardzo ale to bardzo kochany człowiek i wcale nie próżny, wcale nie......hehe