Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Cholera,Himeno,to przejściowe.Weż pół relanium i wpakuj się do łóżka.Zanim nie zacznie działać spróbuj coś *na siłę pooglądać,poczytać...Też tak miałam, jak Ty w tej chwili.Nie wiedziałam co ze sobą zrobić.Z jednej strony chciałam z kimś być,a w chwilę potem już miałam dość czyjejś obecności.Nie starałąm się nad tym panować.Nawe nie próbowałam.Teraz wiem,że zle postępowałam. Co to są kloniaki?
Witajcie!! Trochę mnie nie było a tu wiele się wydarzyło,to dobrze,że piszecie. Klaudio fajnie dzień spędziłaś,super masz klasę i profesorkę,zrobili Ci niespodziankę.Pewnie ten dzień na długo zapamiętasz.Tylko teraz wieczorkiem coś troszkę kiepsko się czujesz?Trzymaj się,odpocznij jutro będzie lepiej. Wiki może i ta pogoda znowu spłata nam jakiegoś figla,skoro zle się czujesz.Mnie to dzisiaj jakoś brzuch ciągle boli,cały czas biorę antybiotyk,ale juz konczę kurację.Na szczęscie choróbsko już mi mija.Bo zaczął mi się żoładek buntować od tych lekow i jelita też. Himenko bardzo się martwie co z Tobą,jak Twoje zdrówko chyba nie najlepiej. Miło mi powitać Czarną i Agę,które do nas zajrzały.A więc witajcie dziewczyny. Czarna no trochę tych pączków dzisiaj było :) pewnie ten brzuch to od tych pączków boli :) Pozdrawiam Cie. Aga wszystko już ok,nie ma tematu,miło że pamiętasz o starych znajomych,Ciebie również pozdrawiam,a co słychać?? Pogódko gdzie się podziewasz kobieto,coś nie piszesz nic dzisiaj. A reszta dziewczyn?Pozdrawiam Was serdecznie.
Himenko,to chodzi o moją wnuczkę.Ja już jestem stara baba z dużym bagażem różnych przeżyć i doświadczeń. Klaudia,miałam holtera i były rozbieżności w uderzeniach serca od 130 50 w spoczynku.Ekg też wychodzi raz ze zmianami raz bez.A próba wysiłkowa,została przerwana,ponieważ cisnienie gwałtownie spadało.Po kilku wizytach u kardiologa i kilku powtarzajacych się badaniach,kardiolog orzekła,że wszystko to wywołuje nerwica.
Gość violunia36
Witam was. Wczoraj mnie nie było tak sie jakos złozyło. POMÓZCIE MI-od rana mam taki silny ból w okolicach kosci krzyzowej ze zadne leki ani moje metody nie pomagaja. Czy ktos z was miał takie cos jest to pieczacy ból z dretwieniem rak i nóg. Sa momenty ze zrobi mi sie słabo -CZYZBY TO OD NERWÓW??? Połozyłam sie ale to jeszcze gorzej co mam robic DORADCIE!!!!! Wdodatku czuje bardzo napiete miesnie rak i nóg. CZEKAM NA RADE OD WAS . POZDRAWIAM.
Nie na razie ma takiej potrzeby chodzenia do kardiologa,chociaż powiedziała,że jak coś niepokojącego zauważę,to żeby natychmiast przyjść.Kardiolo skierowałą mnie do reumatologa,ponieważ w badaniach wyszło ,że mam jakiś stan zapalny.Rzeczywiście od kilku m-cy bolał mnie bark.Mślałąm,że samo przejdzie.Kiedy zrobiłam zdjęcie,okazało się,że mam okołostawowe zapalenie barku.Chodzę teraz na rehabilitację.Wcześniej chodziłam na rehabilitację kręgosłupa lędzwiowego.Przede mną jeszcze rehabilitacja kręgosłupa szyjnego.Reumatolog mówił,że gdyby nie widział rezonansu i tomografii mojego kręgosłupa,nigdy by nie przypuszczał,że mam z tym problemy. Himeno,te kloniaki są silniejsze od relanium?
Violuniu,chyba Twój kręgosłup się kłania.Jeśli masz myolastan,to weż go na noc.Jeśli go nie brałaś,to najlepiej od razu wskoczyć do łóżka.Ten lek bardzo rozluznia mięśnie i na początku jego przyjmowania czuje się taką błogość.Ułatwia też zasypianie.Musisz wziąć tabletkę najlepiej dwa w jednym:przeciwbólową i przeciwzapalną.Masz pracę siedzącą,więc kręgosłup(kość krzyżowa) się buntuje.Acha,napisałaś,że leki Ci nie pomagają...Nie wiem co Ci w takim razie powiedzieć.Mnie początkowo pomagały przeciwbólowe,zastrzyki,a pózniej już nic nie pomagało.Był zmieniony materac,były bezzsenne noce,masaże cuda i zwidy.Męczyłam się z ty ok.3 lat.Dziś mam tylko niewielkie dolegliwości.Nie potrafię Ci pomóc.
Pochopnie mnie osądzasz ,Czarna.Musiałąbyś się naprawdę daleko cofnąć w postach,by się rzeczywiście dowiedzieć jaka ze mnie twarda baba,albo zimnokrwista ryba.Może,tak się dzieje,że sama wiele przeżyłam,rozumiem ludzi,ale,żeby komuś pomóc,sama muszę się wziąć w garść.Al ,niestety tu na tym forum ,dałam plamę. A tak na marginesie,nigdy nie wiem,co tak naprawdę pisząc,masz na myśli.
Gość violunia36
AGUNIA- dzieki ze odpisałas. Ja to tak naprawde to nie wiem gdzie mam z tym wszystkim isc zmiany w kregosłupie mam ale nie tak duze zeby tyle na niego cierpiec w tamta niedziele miałam bóle w kregosłupie piersiowym a teraz znów tu. Teraz widze ze to napewno moja tusza bo waze az sie przyznac 110 kg. Ale to przez cholerna niedoczynnosc tarczycy tak sie ze mna stało.Teraz wyniki juz dochodza do normy to mysle ze bedzie mi lzej zrzucic te kilogramy i kregosłup p rzestanie cierpiec. WIKI-czy ty tez cierpisz na kregosłup jak sobie z nim radzisz???
Do Aguni: serce sie nie uspokaja. faktycznie emocje byly bo bardzo sie wzruszylam az sie poplakalam ze szczescia ale to juz mnie tak boli od 2-3 dni i coraz gorzej jest. dziwne troche.Wiem ze po ablacji jest inny rytm serca ale to juz mialam jest to juz za mna. pozniej spokoj byl .a teraz to nie wiem co. nie panikuje jak narazie jakos zniose ten bol ale jutro pojde zrobic EKG
witam, nie odzywam się , bo nie chcę nikogo zadręczac swoimi problemami, nie lubię się mazac ani czuc nad sobą litości - powiem tyle jest mi zle i koniec, ale wiem, że potrzeba czasu, ja czekam, że mi przejdzie, jestem silna, i muszę byc, więc radzę sobie sama, tzn.staram się, nie chcę was wiecznie mieszac, mam dośc wszystkiego problemów, kłopotów, sytuacji na forum.Jestem nerwowa?możliwe, ale jak mam nie byc skoro wszystko jest nie tak, cały czas pod górke. Barzdo Was szanuje i przepraszam , że tak żadko piszę , ale znowu mam pisac o tym samym? przecież to bez sensu, jak wszystko...
Myśle Violuniu że jak hormony się wyregulowały,to powinno być lepiej,bo to prawda że tak się tyje od tarczycy.Całkiem możliwe że to kręgosłup daje takie objawy z tymi drętwieniami.Może to być spowodowane pracą,że bóle się nasiliły.Pozdrawiam.