Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Krysiu czy tonie zbieg okoliczności!!!!!!!!!!!!!1 a może od iluś lat -konkretnie od śmierci mojej miłości mam sny ..ze tak powiem dziwne nie pisząc czasem prorocze bo wiesz jak pisałam na początku analizuję sny swoje.......a teraz sie opalam ale mam komp włączony.....jak się zepsuje to wcale nie będę pisać.........Ciesze się że Ty Krysiaku czytasz moje pościaki
Czytam,Jokerek czytam -ja nie mogę sie opalać :(.Siedzę i czekam do 16 ,wtedy wychodzę ..Słońce już tak mocno nie grzeje.Może uda mi się dzisiaj pójść do fryzjera ,obciąć włosy .Urodziłam się w środku lata, jestem zodiakalnym rakiem a słońca muszę unikać ale to niesprawiedliwe. Jokerek a jak Twoje zwierzątka dają rade w takie upały? Moje koty są zmęczone i cały czas śpią.A na działce jest ciężarna kotka i tak wczoraj rozpaczliwie mruczała.Tak jakby prosiła o pomoc.Nie wiem czy nie trzeba będzie jej zabrać do weterynarza. No to na razie ,do *zobaczenia*wieczorem.
Gość Pogódka
no dziewczyny, idę do laryngologa jednego narazie a potem do szpitala do drugiego, zobaczymy co powie! opalałas się znowu Iwono???wiesz co???mam nadzieję, że w jako takim odzieniu...hehe pogoda sliczna , będę szła przez miasto to też się troszkę opalę, ale napewno nie tyłek - co by ludzie powiedzieli, tak przy wszystkich DZIEWCZYNY PROŚBA DO WAS! TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI MOCNO* Z WASZĄ WIARĄ I MAM NADZIEJĘ Z RESZTKAMI MOJEJ SIŁY NIE PÓJDĘ DO SZPITALA I BĘDZIE LEPIEJ! Małek! Tylko bez nerwów- to najgorszy doradca, pamiętaj.Wez się pozbieraj do kupy i jak piszę po raz trzeci- rób swoje, bez obawy, dasz radę.Wbrew pozorom przez to , co on robi, Tobie będzie lżej , bo szybciej niż myśliszzbędziesz się uczuc do niego.Wtedy będzie całkiem inaczej.Przy każdym jego słowie, pomyśl, że to złośc przez niego przemawia i będzie robił wszystko, żeby Ci dogryzc, tak jest wszędzie, np.ostatnim pomysł mojego męża jest taki, że mam wrócic do panieńskiego nazwiska, i nie myśli, że dziecko i ja będziemy mieli inne, tak ma byc i koniec.No to niech ma hak mu w smak, narazie obserwuje co wymyśli i ze spokojem zgadzam się na wszystko, niech wie, że mi nie zależy. Himeno! Patrz, taki chojrak z niego?nie znałam go z tej strony!!! Ale cóż mamy we dwie przykład jak ludzie się zmieniają, i co zrobisz??wytrwaj do rozprawy, potem będzie lepiej.Ja myślę, że jednak przez niego strach przemawia, to forma samoobrony, chyba nie chce Cie stracic a widzi, że jest na najlepszej do tego drodze. Dobra ucciekam do lekarza, babsztylki, piszta co chceta i do zobaczonka!!! papaapapapapapp KARAT*TYLE LAT W SCHRONIE!ON TAK POTRZEBUJE MIŁOŚCI!
Sliczna Anielico w pięknym Już prawie jesiennym wieku moje zwierzaki mają cień ,picie i t p jednym słowem nadal dychają .......ale wróciłam teraz z moja córką ,bo zemdlała a ze dziś mają dziń sportowca to lekcji nie ma ....pani do mnie dzwoniła żebym zabrała córkę.....teraz zasnęła ,,,,,jest rozpalona może te słońce ...za dużo a ona jeszcze biegła w sztafecie......a pies to ja zalizuje..... ja po telefonie wybiegłabym w stroju tak sie zdenerwowałam ale juz lepiej Misia jest taka słaba jak jej mama jak była w jej wieku.....a ona chce iść do oficerskiej szkoły??? Mdleje a uparta ...przecież tam trzeba mieć kondycję!!!!!.No ale jej nie zakażę .....dobra dam jej pić.....teraz mam komp włączony więc słyszę.....
Jeszcze jestem.Ja Ci dam w jesiennym wieku.Jakim jesiennym ?No .no.:))) W taki upał zrobili im zawody?Oj to musisz sprawdzić dlaczego tak sie stało-koniecznie.Wiek dojrzewania ale może być mało hemoglobiny,u mojej tak było tez . Pogódko trzymaj się,a my trzymamy za Ciebie kciuki,żeby wszystko było dobrze.
Witam. Jokerek ale się rozpisałaś aż miło,wiem że niezla ze mnie kuternoga,najgorzej że sa upały.. Mam skierowanie na zastrzyki,byłam u rodzinnej bo gardło bolało całą noc i nadal boli,chyba Pogódka mnie zaraziła przez kompa :) W dodatku głowa od rana boli że musialam się polozyć ale to nic nie dało. Pogódko trzymam kciuki za Ciebie,oby było wszystko dobrze u lekarza. Malek trzymaj się kobieto,wiem że trudno to zrobić.Najważniejsza wiara w siebie wtedy wszystko przetrzymasz.Powodzonka. Krysiu ja narazie też się nie opalam wiesz z gipsem jakoś nie pasuje,poza tym gorąco nie dam rady na słońcu.Poza tym mam dużo pieprzyków lepiej uważac.Swego czasu sporo się opalałam i mogę od losu dostać za swoje... Ściskam Was mocno i pozdrawiam,miło mi czytać kiedy piszecie,ja troche teraz mniej piszę ale to przez te moje ostatnie wydarzenia.
Gość Małgosia
Joker kurcze kobitko Ty to masz gadane:D:D Ja też tak chcę:P:P dzisiaj opierdzieliłam typiare na ulicy;/ Bo szła jak krowa się pchałam i nawet przepraszam nie powiedziała jak chciała przejść tylko popchneła i miała pecha że mnie popchneła:P Oczywiście powiedziałam jej czy ją w domu słowa przepraszam nie nauczyli mówić bo pcha się jak bydło w oborze:D:D:D:D Mój chłopak wziął mnie za rękę i powiedział żebym się uspokoiła;p
U mnie jedno i drugie...to znaczy opalałam się , a i komputer oszczędzam żeby jeszcze trochę pociągnął...Pogódko ! uprzejmie informuje,że nic sobie nie przypaliłam więc bez domysłów:)) Zdrowiej kobietko trzymam kciuki... Krysiu mój kot w te upały cały czas śpi obok mnie tylko ja w słońcu,on w cieniu...ewentualnie jak mu bardzo gorąco to chodzi koło mnie żeby go głaskać mokrą ręką,aż jest cały mokry..lubi to :) Ale nie ma tak dobrze że niby tylko opalanie...cała sterta prasowania juz za mną,pranie też ,sklep i porządki więc jakoś to sobie organizuje...Czuję się dalej dobrze,bez napięć , optymizm mnie nie opuszcza:) Jocker myślę ,że po naszej rozmowie już całkiem jesteś spokojna i z małą wszystko dobrze... Małgosiu widzę że pełna energii:) a ta która Cię popchnęła już teraz pewnie bedzie wszystkich przepraszać po lekcji jaką jej udzieliłaś :) No i najważniejsze...z chłopakiem chyba się jakoś układa...super Izabello gdzie nam znikłaś? Aguniu już trochę dni za Tobą...zawsze to bliżej końca,można tak się pocieszać i znowu będziesz goniła tylko czy w klapkach? hmm ... Aga humor dalej jest? Ostatnio zdecydowanie się poprawił i to mnie cieszy :) Klaudio! napisz jak było...ciekawa jestem :)
Karolino! czytałam Twój post,ale ja nie miałam nigdy takich objawów więc ciężko mi coś napisać..Z pewnością dobrze zrobisz idąc do psychiatry i psychologa to specjaliści od nerwicy i pomogą..może któraś z dziewczyn miała lub ma podobne objawy to na pewno do Ciebie napisze.Trzymaj się :)
Gość Pogódka
PROSZĘ O RADĘ! Byłam u lekarza i mam skierowanie na zabieg wycięcia w trybie natychmiastowym, oczywiście po wyleczeniu*Ale mam dylemat.Niby dobrze, ale podobno własnie migdałki daja sygnał, że z organizmem jeast coś nie tak i że angina to nie choroba sama w sobie tylko ostrzezenie, że coś w srodku się dzieje.Czytałam też , że brak migdałków a np.zapalenie mięśnia jest własnie powiązane ze sobą, bo bakterie, które osadzały się w migdałach przy ich braku od razu wchodzą sobie do srodka i zamiast dawac sygnał, że coś jest nie tak od razu mamy różne schorzenia:zapalenie mięśnia sercowego, nowotwory itp. Ktoś o tym słyszał? A może ktoś coś poradzi, może miałyście taki problem jak ja i nie wycinałyście ich, czym leczyłyście??? KARAT*TYLE LAT W SCHRONIE!ON TAK POTRZEBUJE MIŁOŚCI!
Witajcie!!! juz przyjechal w sobote. Iwonko wszystko dobrze czasami mnie zdenerwuje ale oni chyba juz tak maja.... Opalalam sie dzisiaj i sie spieklam za bardzo bo nogi mnie strasznie pieka i sa gorace ciagle.Zeby tylko skora nie zeszla mi heh:) A jak u Was dnien minal? Czy u was tez tak upalnie jak u mnie?slonce prazy na calego...:))Pozdrawiam
Gość Pogódka
Nie, no ....jesteście nie do wytrzymania, następna , co słońce poczuła.... Klaudio! Teraz Ty po naszej Iwonce, a nie tak dawno pisałam o spalonych tyłkach.... Jak nie dupsko, to ta nogi naopalała jak obwarzany....... Nie do wytrzymania towarzycho z tym słońcem.. Tylko JA i AGUNIE rozsądne...heheh Ja, bo nie mogę z domu wychodzic...Aguniabo jakby się opaliła to tylko do kolana jednego a reszta biała.... i masz ci babo placek..... KARAT*TYLE LAT W SCHRONIE!ON TAK POTRZEBUJE MIŁOŚCI!
Gość violunia36
WITAM. cały dzien poswieciłam na czytanie postów i widze ze lato was naładowało pozytywna energia .Jak wspomne sobie grudzien i styczen [ja tam własnie wtedy pisałam byłam w bardzo silnej depresji PAMIETACIE????] tak wtedy było z wami zle. Chce wam napisac ze ja jakos sobie z ta nerwica radze ale dzis mam fatalny dzien znowu jakis dziwny atak pojawił sie nagle nogi z waty w głowie sie kreci rece opadaja i ten lek to cos strasznego.Musze chyba zazyc relanim bo mi to nie przejdzie. pozdrawiam wszystkich...... pa pa
Gość Pogódka
violuniu! miło, że napisałas, wiesz co ja tez sobie radzę i to w miarę, ale ostatnio u mnie też dużo lęków i ze spaniem troszkę gorzej, ale mam nadzieję, że troszkę się to unormuje jak swoje ostatnie sprawy pozałatwiam pozytywnie! pozdrawiam Cię mocno KARAT*TYLE LAT W SCHRONIE!ON TAK POTRZEBUJE MIŁOŚCI!
Dziendobry wszystkim!!!:) wiecie co wstaje rano patrze w lustro a ja ciemna jak murzyn jestem...:)Opalalam sie w okularach w dodoatku czarnych i patrze a to te okulaty widac buzie mam czarna a tak gdzie okulary byly to jasne hehe:))dzisuiaj jak bedzie malo ludzi w zakladzie to poprawia ta buzie zeby wyrownac bo bez okularow teraz nigdzie nie wyjde...u mnie znow dzien sloneczny lece juz do pracy . Zycze udanego dnia
Gość Pogódka
Witam z samego rana! Ja juz po zastrzyku, pani pielęgniarka z mojego osrodka miała nocny duzur w poradni obok i zrobiła mi, więc nie musiałam leciec przez całe miasto. Pogoda znowu piękna, taka spacerowa. Idę się jeszcze położyc z godzinke, potem mam troszke sprawc do załatwienia. Wczoraj siedziałam na necie długo w nocy i czytałam o wycięciu miogdałków, i jeszcze bardziej nie wiem co zrobic.Najpierw chyba zastosuję jeszcze jakąś kurację, dla mnie wycięcie to ostatecznośc. O 11 - tej ide podpisac umowę w pracy i mam szkolenie i można zaczynac.Czas najwyższy , a w poniedziałek idę na 7 rano do drugiej, mam nadzieje, że w końcu moje życie wróci do normy.
Witajcie! Joker do mojej osoby każdy pasuje , nie znasz mnie , poprostu jestem na cenzórowanym, chyba to zrozumiesz!?, po rozwodzie mam nadzieje,że to się zmieni. Małek w tych sprawach to lepie nie doradzać, sama powinnaś wiedzieć co dla Ciebie będzie leprze. każdy człowiek jest inny, ale trzymam za Ciebie kciuki i wierzę w to ,że daszsobię radę, powodzenia. Pogódko, jak się okazuje to pomyliłyśmy się obie, wracaj do zdrowia i bądz spokojna damy radę!!!!!!, Dziewczyny bardzo Wam dziękuję, Pozdrawiam.
Gość Pogódka
Hahahaah! Dobrze Ci tak, Klaudio, niedobrzyco Ty! Mówiłam.....ostrzegałam...nie przesadzac z opalaniem...nikt mnie nie posłuchał, i teraz sa efekty! Musisz wyglądac pięknie, niczym z bajki o atomówkach....heheh Klientów poprzestraszasz babo i z pracy Cię wyrzucą... Ale jestem zgryzliwa....to dlatego, że ja nie mogę się opalac............ KARAT*TYLE LAT W SCHRONIE!ON TAK POTRZEBUJE MIŁOŚCI!