Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pogódka
Iwonko, ponuro to narazie ma byc niestety do niedzieli chyba albo soboty....niestety, i od razu nastroje gorsze, ta małpa lubi taka pogodę, wtedy atakuje, jak słońce świecvi, wtedy życ się chce BĄDZCIE GLOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ TYCH, CO SIĘ NIE BRONIĄ, PAMIĘTAJCIE O SŁABSZYCH!
Witajcie! pogoda jest fatalna,i ja sięteż tak czuje. Biore leki i jest trochę lepie ale to trzeba czasu żeby zaczeyły dobrze działać Gdzie się podziała Izabella, Krysia,Joker, ja często nie piszę ale ciągle czytam Wasze posty i jal Was nie ma to mi smutno a Wiki to chyba się już nie odezwie, tyle czasu już upłyneło od ostatniego jej postu. Pozdrawiam
Witam przynoszę uśmiech wraz z każdym promykiem słońca.....Tak bo u mnie zaczyna się piękna pogoda czy dziś bym była pierwsza? Boże Ciało -dzień szybciutko minął zwłaszcza że pogoda była nie najgorsza z rodzinką moją byliśmy na lodach a dziś chrypa ale to dobrze że chrypka a nie paraliż paluchów ,bo jak bym do Was napisał...no sa sposoby ołówek w zęby i iiiiiiiiiiii tak tez można pisać.BRR Małgosia dentysta! Ja k muszę iść to tylko i wyłącznie z podwójnym znieczuleniem ....jeden to gumowy młoteczek -żebym guza nie miała- a drugie to zastrzyk ze znieczuleniem.....wtedy może sie grzebać w mojej buzi nawet i 2 dni...........no co wy dziewczyny chcecie mnie sprać za Krysi Slimaczki ..dałam tylko łapówkę każdemu żeby trochę podziabał w warzywach ha ha atak w ogóle żarty żartami to jeszcze nie jadłam ślimaków ponoć smakują jak marynowane grzybki -Ojciec jak był zdrowy to jadł to na Majorce....Nie ,nie Kochane to nie biznesmen ale budowlaniec a tam dostali zamówienie i szef wybrał grupę solidnych pracowników i polecieli......Chociaż piękne ma wspomnienia bo tyle jego co skosztował innego świata.......pięknego morza i potraw morskich......Ma 53 lata to jeszcze młody wiek a drugie tyle jeszcze przeżyje!!!!! Iwonka widzę że piszesz o wybyczeniu się -no to Aniele teraz dopiero będziesz naginać!!!!!!!!!! Nieśmiała Zrobiłaś mi miłą niespodziankę cieszę się i pamiętaj że jesteś podporą i zaporą w życiu swoich bliskich..Klaudia no nie możliwe chyba coś w lesie zdechło że sie pokazałaś ha ha ....Krysiu Złotko nie zjadły Cię ślimaczki jak Twoje samopoczucie Gwiazdo??? Iwonka nie jestem roztargniona ale myślałam że Aga skombinuje gdzieś tam kompa jak ostatnio i napisze parę słów.....Agunia a co u Ciebie Słonko synek zdrowy czy znów Go coś złapało moje po lodach kwękają że gardło boli ale przypomniałam sobie Pogódkę i zaraz coś do ssania kupiłam z propolisem ....Nie chcą tego brać ale cóż to nie czekolada a nie mam zamiaru je faszerować antybiotykami....Pozdrawiam Nieobecne i pozwolę sobie przytoczyć słowa pewnej piosenki *Bo życie tak krótkie jest wystarczy chwila by zgasić je zrozumie ten kto otarł sie o śmierć........* I tym akcentem zakończę i buźka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o!!!!!!!! nie jestem pierwsza A to dla moich Anielic****************Promienie słońca zawstydzone.Do okien Waszych zaglądają i budzą życie uśpione-i sny kolorowe skradają.A złota poświata słońca ,wkracza na nieba ganek.Wśród ptaków szuka gońca by śpiewem oznajmić poranek************** Himenko cieszę się że jesteś brakuje nam Ciebie jak i pozostałych Różyczek...
Witajcie.U mnie zimno i mży.Wczoraj cały dzień też.Śmiejcie się śmiejcie z moich ślimaków a one mają pole do popisu przy takiej pogodzie.Zżerają co się da.Teraz smakują im listki dali .Jedną już całkowicie objadły.Nawet powstawiałam takie ochronki z plastikowych butelek a one i tak były w środku.Walka z wiatrakami.Ale uśmiercać ich nie będę.Niektórzy tak robią ale co to da jak jest ich cala armia. Himeno trochę mnie zaniepokoił Twój post .Sama sobie dobierasz leki ?Trochę to niebezpieczne.Ale może źle zrozumiałam. Jokerek Twój tato jeszcze młody.Może uda się powstrzymać tą chorobę. A jak córka wspomina wycieczkę.Zjeżdzała na torze saneczkowym?To jedna z atrakcji Karpacza.Sama tam nie byłam ale moja córka jest stałą bywalczynią tych okolic.Często robią sobie takie studenckie wypady właśnie w te okolice . Agunia nic nie pisze. Izabella na wsi .jak wróci to na pewno coś do nas napisze. Pogódko te badania musisz zrobić koniecznie .Ale już dobrze się czujesz i psychicznie i fizycznie to najważniejsze. A nasza Iwonka ma dzisiaj pracowity dzień ale coś na pewno napisze.może już coś napisała ,bo ja bazgrole już kilka minut. Małgosiu ja też nie byłam na procesji i też beczałam bo slyszałam śpiew ludzi a sama siedziałam w domu. Pozdrawiam Klaudię Agę i Nieśmiała .Miłego dnia bez deszczu życzę.
Gość Pogódka
no tak Joker, teraz jak gardło boli to od razu na mnie zwalcie, tylko z tym sie będę kojarzyła,bardzo mi miło, będzie teraz, jak jakis zdechlak to od Pogódki, a ze ja jestem mściwa to podam Cię do towarzystwa opieki nad zwierzętami i do biura antykorupcyjnego, za to, ża dawałas łapówki, żeby Krysi dziabali w warzywach, nieładnie, koleżanko,,anielico,,z piekła rodem, w telewizji mówili, że niedaleko miejsca zamieszkania Krysi ślimaki pełzają bez skorupek....napisz tu szybko co z ich ubraniem zrobiłaś?....niedobra Ty.....biedne slimaczki... BĄDZCIE GŁOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ TYCH, CO SIĘ NIE BRONIĄ, PAMIĘTAJCIE O SŁABSZYCH!
Pogódko najważniejsze, że dobry humor u Was od rana.A ja jak zwykle sama z kotami.Całą noc były poza domem a teraz śpią.Myślę o piesku może sobie jakiegoś sprawie.Ale takiego malutkiego i cichego.Tylko nie wiem skąd na to wszystko znajdę fundusze .Do tej pory co miesiąc wydaje ponad 3oozł na samo jedzenie dla nich.Nie licząc wizyt u weterynarza. Ale muszę Wam coś napisać.Kiedyś na moim osiedlu mieszkała starsza pani.Dokarmiała bezdomne koty.Ale czym??Otóż kupowała w naszym osiedlowym mięsnym /stąd to wiem/ mięso najlepszego gatunku,najdroższe i takim mięsem karmiła te koty.Sierść u tych kotów lśniła .Czasami sprzedawczyni chciała oszukać tą kobiecinę /bo wiedziała dla kogo to mięso/ i dawała jej trochę gorsze,a ona przychodziła do sklepu i robiła awanturę,że płaci i wymaga nie zależnie dla kogo to mięso trafiało. No ja tu przy kompie a pogoda sie poprawia.Rozjaśniło się i chyba pojawi się słońce.Aby tak było.
Gość Pogódka
Bravo dla Pani od kotów, Krysiu, najwazniejsze, ze są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie, teraz ciężko znależc takich, a jak już są, to lądują....jak ja, w wielkiej, śmierdzącej kupie problemów pozdrawiam BĄDZCIE GŁOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ TYCH, CO SIĘ NIE BRONIĄ, PAMIĘTAJCIE O SŁABSZYCH!
No widzisz Krysiu to ode mnie słonko pędzi w Wasze strony.....NIe na torze saneczkowym nie była ale na śnieżce ,no i wyciągiem sunęły, w świątyni Wang ,w zamku Książ w Szklarskiej Porębie, w podziemiach w Sztolnicy,oczywiście Mc Donaldzie i kupa pamiątek,,,,Ale najważniejsze ze dzieciaki były zadowolone no i przez parę dni bez ględzenia rodziców.......Teraz w czerwcu jedzie młodsza do Karpacza tez na 3 dni Pogódka Ty Wampirzyco jak możesz biedną koleżankę wkopywać....one same wzięły łapówki i jeszcze za wyższa kwotę-Całej główki 5kg kapusty- oddały swoje mieszkanka ha ha ...No a ja teraz posprzedaję tutejszym ślimakom ,,,nie albo dla bezdomnych ślimaczków oddam ....a co tam...Najważniejsze że Humorek Wam dopisuje i choć na chwilę możecie zapomnieć o pani szanownej ZMORZE i tym podobnym jej objawów .....Takiego jak mój życzę Wam optymizmu ...Krysiu ja wiary mam w brud więc kolor czarny lubię ale nie teraz......
Witajcie! ja od rana tak biegam,że się zbuntowałam i robię chwilkę przerwy,narzuciłam sobie takie tempo,że zrobiło mi się słabo...Sprzątanie zrobione do połowy,jarzyny dopiero się gotują na sałatkę,jeszcze coś upiec...oszaleję! na dodatek pasuje mi jeszcze kupić kwiatka dla teściowej na Dzień Matki tradycyjnie niecierpka,które ona bardzo lubi bo jak będzie w niedziele to bym z jednodniowym wyprzedzeniem złożyła życzenia.Problem w tym ,że ta kwiaciarnia jest 2km ode mnie...hmm może podjadę na rowerze,ale czy kwiatek to wytrzyma? Poza zmęczeniem u mnie wszystko dobrze i humorek jest:) Himeno u mnie leki zaczęły działać szybko ,już po tygodniu ,ale fajnie by było jakby Ci pomogły tak skutecznie jak mnie. Jocker bez zmian pełna optymizmu i to cieszy:) Krysiu ja na odmiana co chwile oglądam moje kwiatki żeby ich coś nie zaatakowało,jest ich tak dużo i są śliczne...moje zielone pnącze oblazło jedną ścianę,przechodzi na drugą i dodatkowo pnie się w góre do sąsiadki:)piękna altankę będę miała ... Pogódko jak wczorajsza walka,wygrywałaś? ale mnie wczoraj rozbawiłaś ,aż mąż się pytał z czego tak chichotam :))) Izabello!!!!!!!!!!!!!! odezwij się
Gość Pogódka
Jokerek, Ty sie nie tłumacz, ciekawe czy scian już nie kleisz ze ślimakowej skorupy, najlepiej na kogoś składac, humor rzeczywiście mi dopisuje dzisiaj, lepiej się czuję i policja mi dowód odesłała, dzisiaj z urzędu odbierałam, szkoda, że nie z kasą, ale cóż...tak to już jest!! Dziewczynki główki do góry!! Himeno! Pamiętaj sama mi mówiłaś, zeby walczyc wspierałaś mnie bardzo, teraz pora chyba, żebym ja do Ciebie się przespacerowała i kopniaków Ci w d...nawsadzała, gzdie Twoja wola walki??? Zobaczysz wszystko będzie dobrze, wtedy, gdy jest tak, że gorzej byc nie może, nic już Ci się złego nie przytrafi, tylko musi byc coraz lepiej pamiętaj!!! Ty wiesz o co chodzi!!! Dziewczęta, nie macie co robic??//Wspierac mi tu Himenkową, bo zatłukę!!! BĄDZCIE GŁOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ TYCH, CO SIĘ NIE BRONIĄ, PaMIĘTAJCIE O SŁABSZYCH!
Gość Małgosia
Pogódko z tego co wiem to ta pani teraz przyjmuje prywatnie ale omijam jej gabinet szerokim łukiem;p Co za baba.Moja koleżanka kiedys też u niej była to też obrzydziła jej wizyty u dentysty;/ Nie wiem to chyba jakaś sadystka;p;p Ale ja jej przynajmniej podziekowałam podczas zabiegu kaszląc i wtedy odkaszlenło mi się to znieczulenie prosto w jej oko:D:D:D Piekło ja...hihihihi:D:D:D:D
Hey !to jeszcze ja raz.Chciałam Wam zaproponować z okazji naszego święta mam upiec pyszne ciasto.a nazywa się ono *Kopiec kreta*.Potrzeba tylko 0,5l śmietany kremówki ,4 banany troszkę dobrej margaryny do pieczenia i kilka łyżek mleka.Sposób wykonania i potrzebnych produktów jest na opakowaniu.Można go kupić w każdym markecie lub skl.spoż.Jest bardzo dobre i zawsze się udaje.A dzieci te małe i te starsze bardzo go lubią.
:)) faktycznie mam imieniny i w niedziele się zjeżdża rodzina,a jutro nie wiem czy nie będę musiała jechać do siostry więc dziś szaleje ze wszystkim na raz.Słyszałam o tym cieście,ale nigdy nie jadłam ,może spróbuje:) Ja w ogóle nie lubię piec,dlatego często kupuję na podobnych zasadach jak to o którym Krysiu piszesz,są częściowo gotowe i zawsze wychodzą:) ja sama lubię zwykły placek drożdżowy no z truskawkami i to jest jedno z niewielu co piekę :)) dziś robię szarlotkę i też takie gotowe ...krówkę :))Kwiatka kupiłam,nawet przeżył jazdę na rowerze... Himenko no jasne ,że Cię wspieramy,zresztą ja wierzę ,że ten lek Ci pomoże podobnie jak mnie tylko troszkę potrzeba czasu... Aga zostaje w szpitalu jeszcze przez weekend
Gość Pogódka
Iwonko kochana! Z okazji imienin szczęścia, zdrowia i uśmiechu, Dobrego jedzonka(mogą byc slimaki),zwycięstwa w brydza i w co tam jeszcze grasz,udanych zabaw z kotem... wiele radości łóżkowych, osobistych, i tak w ogóle, nie będę pisała, bo się zawstydzisz...heheh BĄDZCIE GŁOSEM TYCH, CO NIE MÓWIĄ I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ TYCH, CO SIĘ NIE BRONIĄ, PAMIĘTAJCIE O SŁABSZYCH!
Iwonko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ile kwiatków na łące ,Ile kropek na biedronce,ile ptaków na niebie ,ile róż na krzewie, ile liści na drzewie ,Tyle całusów przesyłam dla Ciebie moje Jedno z najdroższych Serc w Dniu Imienin
Dzięki,jesteście kochane...nie powiem interesujące te Wasze życzenia:)) A do mnie zadzwoniła siostra i spokojnie oświadczyła,że jednak się na jutro nie umawiamy...i po co ja tak się dziś śpieszyłam? :) ale przynajmniej jutro więcej luzu będę miała..teraz to się czuję niezle zmęczona,ale zadowolona i w dobrym humorze :)
Gość Małgosia
Iwonko moc życzeń z moje serduszka dla Ciebie płynie,by wszystkie Twoje sny się spełniły,by każdy dzień w radości Ci płynął,by słoneczko swymi promykami rozjaśniało Twoją twarz gdy przyjdą smutki,a przede wszystkim życzę Ci moja kochana Ciociu Iwonko żebyś pokonała tą zmorę chorobę:* Przepraszam za te słowa nie składnie ale talentu poetyckiego mi brak;p Wszystkiego najlepszego:*:*:*:*:*
Gość Pogódka
mam nadzieję, że iwonka za życzenia się nie obraziła, ja tam bym się cieszyła,szczególnie za te łóżkowe....heheh, i ślimakowe bĄdzcie gŁosem tych, co nie mÓwiĄ i sprawiedliwoŚciĄ tych, co siĘ nie broniĄ, pamiĘtajcie o sŁabszych!