Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

agunia witam u mnie narazie ok, ale mam wrażenie, że to jak zwykle chwilowe powiem szczerze, ze czasem podnoszę się tylko dzieki dziewczynom z forum, gdyby nie one, to pewnie nie miałabym siły wstać z łożka himeno wszystkie dziewczyny na tamtym forum sa genialne i maja wielkie serca
witam wszystkie pani! przepraszam, ze nie odzywalam sie tak dlugo, ale dostep do komputera mam ograniczony ze wzgledu na jego ciagle psucie..dziekuej za rady..odnosnie wiyty u psychiatry postanowilam juz dawno ze musze sie tam wybrac, tylko nie mam odwagi i czekam na wyniki jeszcze jednych badan i moze wtedy.. jak sie czuje? na pewno nie normalanie...to zauwazylam juz od jakiegos dluzszego czasu i za specjalnie nic sie nie poprawia..sytuacyjnie czasami tylko jestem zadowolona ale to pozory, ogolnie jest zle..mam dosc czesto napady przygnebienie z powodu tego co sie dzieje.. jezeli chodzi o te blyski to wczesniej duzo czesciej bolala mnie wlasnie glowa a teraz odkad moja sytuacja zmienila sie na lepsze nie mam bolow glowy ale blyski i plamki w oku pozostaly..to jest moje najwieksze aktualnei zmartwienie..musze wybrac sie jeszcze do neurologa i wtedy bede wiedziala ciut wiecej i bede moze spokojniejsza..zobaczymy jak sie sprawy potocza..coraz bardziej niestety wszystko staje mi sie obojetne..chcialabym dalej kontynuowac studia i zyc jak zylam..mam nadziej ze do tego wroce.. pozdrawiam was goraco!
Witaj Blue sky! Dobrze że piszesz,szkoda że nie możesz częściej ale to nie szkodzi. Pewnie jak wybierzesz się do neurologa to on rozwieje Twoje wszelkie wątpliwości,bo po co masz się zadręczać.Tak lekarz Cię trochę uspokoji.Napewno jeszcze uda Ci się skończyć studia jak tylko lepiej się poczujesz,głowa do góry,będzie dobrze. Co do tego leku to ja nie bardzo wiem jak on działa,ale może zapytasz lekarza kiedy możesz go brać,Wiki go teraz bierze to więcej wie na ten temat.Pozdrawiam Cię serdecznie.Zaglądaj do nas kiedy tylko będziesz mogła.
do czarnej! badz teraz szczera!liczę na to! czy ktoś od nas z forum podniósł temat??proszę o szczerą odpowiedz. dorota napisała, że niektórzy nie.....itd...nie chcę komentowac, naprawdę, zapraszałam was na forum jak macie problemy i chcecie szczerze pogadac, i co??? szczerze!!!dziwię się wam, bo Ty , Aga , przeprosiłyście, i ja to doceniam, bo przecież o mnie chodzi, no nie...ale Dorota??jeszcze śmie jak w niedawnym poście coś mieszac?? wytłumacz mi Czarna, ile jesteście dla siebie warte??jeżeli z forum odchodzi ktoś, np.jak Wiki. która ma prawo byc tam bardziej niż wy, bo ona to tworzyła, tyle czasu , gdzie honor, no proszę wytłumacz mi??? było dobrze póki niektórych osób nie było i te osoby doszły do mojego forum, po co???bo miały dośc??bo tamte zmieniło się w tandetne??ja byłam chyba od sto którejś strony, i zmienialam pseudo i było ok, teraz przywłaszczyły sobie osoby iektóre forum, ok, przepraszam, ale dla mnie to honor, NIGDY DO NIKOGO NIE POLAZŁAM* ?NIE O?NE TWORZYŁY* ?NI?E?CH Z HONORE?M USTĄPIĄ, ale nie ...nie było dawnych znajomych, nie liczyło się to, że inni byli, nie forum żartów powstało, myślisz, że dlaczego inne osoby, które tu były lata napisały, że już nie mogą?przeczytaj na nazsym forum posty...wybaczam, ale nie perfidnej dorocie, tobie czarna, adze, naprawdę, ok,azała się ok, po prostu pomyłka,oli, ale dorocie, która zjada , co jej się da, nawet nie patrzy, że ktoś jej nie chce na forum na którym nie była??piszę wprost NIENAWIDZĘ ludzi bez honoru , zrobiła aferę , i jeszcze ty jest??? jakm można , gdzie honor??zmbicja???bo ja wróciłam , i swój wątek zrobiłam bez winy a ona winna , i nic jeszcze śmie gadac, ależ perfidna, nie mogę...
Hej! dzieciaczki gdzie jesteście? śpioszki! no może nie wszyscy bo trochę napewno pracuje mam nadzieje że nikt się nie obrazi za te dzieciaczki jestem pewna że ja na tym forum jestem najstarsza UWAGA!!! zginą mi mąż jak wstałam to go już niw było to się zdaża poraz pierwszy! pozdrawiam wszystkich życzę miłego dnia i smacznego pączka zjadajcie tylko jednego bo to dużo kalori i potem będziecie takie grube jak ja
SDroga Pogódko mam nadzieje że nie pogniewasz sie tym że pisze na Waszym forum ale musze sie odezwać Moja łupia wypowiedz w ostatnim czasie wywołała niepotrzebne kłutnie i nerwy nie o to mi chodziło i nie miałam w tym celu poprostu coś mnie wkurzyło i musiałam to napisać i tak jak już pisalam nie chodziło mi o ciebie ( Broń Boże) wiec bardzo mnie zdziwiła Twoja wypowiedz w tej sprawie i możecie sie śmiać z bólu żołądka wasza sprawa dla mnie to nie jest śmieszne i napewno kropelki( wiki) mi nie pomogą Nigdy w życiu nie zrobiłam nikomu nic złego i zawsze byłam szczera w stosunku do innych ludzi wiec napisałam to co myślałam Napewno nie chciałam nikogo namawiac żeby był tu lub tam Uwież mi. Jeśli masz ochote to przeczytaj w spokoju i bez nerwów to co wtedy napisałam może wyciągniesz inne wnioski niż te które wyciągnełaś. Powiem ci szczerze że było mi bardzo przykro jak to napisałaś bo ja przecież nigdy nie wypowiadałam sie w tamtej sprawie wrecz odwrotnie Mimo tego że jesteś czasami złośliwą osobą ( takie mam odczucie -przepraszam za szczerość) to i tak was lubie i dlatego tu do was zaglądam, Ja też jestem nową osobą na tamtym forum i z Twojej wypowiedzi wynika że nie mam prawa tam byc bo ktoś był pierwszy - nie rozumiem Jeszcze raz przepraszam że wchodze do was i mam nadzieje że nie odbierzecie mojego postu złośliwie Wszystkie was serdecznie pozdrawiam i życze spokojnego dnia
OLU! nie denerwuj się bo to nie ma sensu tam jeat tylko jedna jedyna osoba, której się zachciało bawić w detektywa i jej to nie wyszło a przekazała informacje pewne na 100% mnie to też wkurzyło ale co zrobić ludzie są tylko ludzmi nie wygłupiaj się i zaglądaj do nas kiedy tylko chesz życzę Ci Olu dużo zdrówka i smacznego pączusia pisz jak najwięcej to pomaga
Witaj Pogódko. Ja też z góry przepraszam, że tu piszę, ale muszę. Wtrąciłam się w tą sprawe, napisałam, co napisałam, później przeprosiłam (czego co widzę nawet nikt nie raczył zauważyć). Ale znowu poruszasz temat osób nowych, które zaczęły tam pisać po Tobie, Wiki i td. Juz o tym pisałyście, odniosłam się do tego, uspokoiło się, ale teraz znowu. Więc informuję: nie usunę się z tamtego forum, chociaż go nie tworzyłam, nie przywłaszczyłam, jesli w tej wypowiedzi chodzi również o moją osobę. dla mnie wszystkie fora są super. I te na których są tylko żale i narzekania dot. choroby (ja też często tak piszę), jak również te, na których można się posmiać, oderwać od choroby, lęków i tp (czyli te które nazywasz forum żartów czy tandetą). Ja również mam złe dni, ale dobre też są i tym chcę się dzielić z innymi. tworzyłyście nowe forum, ok, tak chciałyście, nie odpowiadało Wam tamte towarzystwo, bo za dużo żartów, tandety, ok. Ale nie obrażajcie innych. Proszę. może mniej przeżyłam niż Wy, moje problemy są w porównaniu z Waszymi błache, ale to też są problemy i nie można żadnych ignorować. Bardzo Was lubię, fajnie się z Wami pisało. Ale stało się jak się stało. Ja jak napisałam wyżej przeprosiłam, czego nie zauważyłyście. Trudno. Kto chce to zauważy. Tak tylko musiałam się wypowiedzieć, bo mnie coś zakłuło. Ale to ostatnia moja wypowiedź i już nigdy nie chcę do tego wracać. I Was też o to proszę. Przecież to jest chore. Pozdrawiam Wszystkich i życze powodzenia:)
Witaj Himenko i dziekuje za zrozumienie nie chce nikogo obrażac ani nie szukam zwady ale wydaje mi sie ze Pogódka czasem daje nam nieźle popalić a nikt tego przecież nie chce Widze że nie tylko ja tu zaglądam b jednak wszystkie troche sie z wami zżyłyśmy i głupio wyszło i troche dołanczam sie do wypowiedzi Matiagi o tym że nowi są a wychodzi z tego że nie powinno nas tam być Pogódko tylko żebyś znowu źle nie zrozumiała mojej wypowiedzi jeszcze raz pozdrawiam papa
Witajcie!!! Olu miło powitać Cie na tym forum,nie musisz przepraszać za nieporozumienie,które w sumie Ciebie nie dotyczyło,ale nie miejcie za złe dlaPogódki,która przeżyła to całe zajście,bo bezpośrednio jej dotyczyło,ona nie jest złą osobą,poprostu tak zareagowała,zresztą ja też na tą całą sprawę,ale to już minęło.Nie mam Ci nic za złe możesz tu zaglądać,doceniam że chciałaś do nas napisać.Pozdrawiam Cię. Mattiago jak najbardziej uważam sprawę,właściwie nieporozumienie za zakończone,przecież ja do tego nie wracam.Oczywiście pisz gdzie chcesz,przecież nikt nikomu nie narzuca gdzie ma pisac,jesteśmy ludzmi którzy mają prawo decydować sami o sobie,przeprosiny zostały przyjęte,wcale już o tym nie pisałyśmy.Mi też z Tobą fajnie się pisało jak i z innymi dziewczynami,bo nie da się z dnia na dzien zapomnieć o pewnych osobach,które były życzliwe.Uwierz mi tak szybko się nie zapomina.Dobrze że napisalaś,jeszcze raz tylko proszę nie miejcie za złe Pogódce że jest rozgoryczona,wiele ostatnio przechodzi dziewczyna,jest sama z tymi problemami i bardzo cierpi,potrzebuje naszego wsparcia,a że wspomina tą sprawę bo ją bardzo przeżyła,jak zresztą my wszyscy. Pozdrawiam Cię mocno i dzidziusia również,możesz zaglądać kiedy tylko będziesz miala ochotę i wszyscy inni też,przecież nie chodzi o to żeby toczyć jakąś chorą wojnę.Trzymajcie się wszyscy.