Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Pogódko ja w poniedziałek sama sobie stałego zęba wyrwałam:D Bolało o Boziu drogi, ale stomatolog byłby ze mnie dobry:D Wcześniej już mi wypadła plomba z połową ściany zęba. Zrobiła mi się taka gulka nad tym zębem i zaczęła mi się mała część ruszać, przeszkadzało bardzo. No więc cały dzień kolebałam go a już jak mocno się kolebał to z całej siły szarpnęłam:D I tak oto wyrwałam sobie zęba stałego:D
Witam wszystkich bardzo serdecznie! U mnie jest jak na razie wszystko ok, oby tak dalej, na swięta byłam w Rzeszowie u siostry, było miło i rodzinne jak nigdy do tej pory. Przejechałam tyle kilometrów samochodem sama tylko z psem, naszczęście ona[ moja suczka mi nie zgineła]jakoś dałm radę sama siebie podziwiam. Małgosiu ja jestem w sklepie tylko do 12-tej, zapraszam , pasowałoby się wreszcie zobaczyć, bo aż wstyd- jesteśmy na miejscu!!!!! Przeczytałam wszystkie posty i tak się uśmiałam z postów Prozaka,że już nie pamiętam kiedy bolał mnie brzuch ze śmiechu- pozdrawiam PRozak!!
Witajcie !! Dawno tutaj nie zaglądałam, teraz też tylko na chwilę, bo zaraz pędzę na uczelnię !! U mnie *odpukać* wszystko bardzo dobrze. Planuję wyprowadzić się z domku i zamieszkać z moim mężczyzną (w końcu!!!) i myślę, że tak około wakacji będziemy już na swoim :-) Nadal biegam na mój fitnessik, tylko, że już 3 razy w tygodniu !!! :D Jest dobrze, mam nadzieję, że te złe myśli i okropne samopoczucie już nie wrócą, aczkolwiek mam świadomość, że może tak być, ale wtedy będę już wiedziała jak postępować, no chociaż mniej więcej ;-) Pogódko mam nadzieję, że Twojemu psiakowi nic się nie dzieje złego (wierzę w to naprawdę) i że znajdzie się, jednak mimo tego, że to już troszkę trwa !! Trzymam za to kciuki !! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia, zapowiada się słonecznie :-) Irszka dla Ciebie buziaki :*
a ja zwozilem z bratem sprzet na silownie i wnosilismy suwnice na nogi taka 320kg i spadla znaczy chcial sie schylic i nie utrzymal i spadla na palca zawiozlem go na pogotowie i tego palca ale lekarz mowil ze nie da sie przyszyc no mialem go w chusteczce chigienicznej i wypadl mi gdzies w samochodzie nie moge znalez moze moj pies zjadl nie wiem jakis felerny dzien bo mi potem na lep spadla blacha i rozciela lep ale silownia zwieziona silownia sauna solar jak ktos bedzie w okolicy zapraszam