Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dla osób uczciwych i prawdomównych - nerwica - choroba duszy, życie

Gość Pogódka

Rekomendowane odpowiedzi

a ja nie mam zimwek nie jeden zero bo nie dam sie wciagnac w rozmowe z malolata ktora prowadzi do niczego wypowiadajmy sie na temat i dajmy spokoj malolacie bo jej hormony szaleja i leci na mnie a nie wie jak zagadac wiem bo mi meile wysylala z propozycjami nie dwuznacznymi i swoje akty wysylala nie jest w moim typie olus umieraj dopiero na wiosne bo grabarze beda musieli kopac w zmarznietej ziemi nie badz samolobna mysl o pracy innych
Prozak oki niech Ci będzie postaram się wytrzymać do wiosny, w końcu w dobie kryzysu nie można mysleć tylko o sobie :-) Irszka powiedz proszę, że to nieprawda z tą zimą, bo nie zniosę jej jeszcze dłużej !! Wiosnę juz proszę, bardzo proszę !! Witaj Ola :-)
Gość Małgosia1990
Prozak wiesz co prędzej bym rzygnęła niż do Ciebie napisała:P A z hormonami u mnie w porządku. Widać że tylko podstawówkę skończyłeś bo nie zdążyłeś się załapać na lekcje o dojrzewaniu chłopców i dziewcząt:) A u Ciebie chyba się kryzys wieku średniego za wcześnie zaczął:P
mam 28 lat to nie jest jeszcze wiek sredni a ci widze dalej to samo w glowie nie mozesz przezyc ze dostalas kosza odemnie i dalej konskie zaloty nie z rzygac a z wymiotowac troszke kultury bo nie wypada zeby dziewczynie takie zaby z pyszczka lecialy i nie denerwuj sie tak bo ci sie leki powiekrza a o dojrzewaniu chlopcow i dziewczynek to wasnie w podstawowce sie uczylem w twoim miescie ucza tego na uiwerku taki poziom macie na uczelni jak ja w pierwszych 3 klasach podstawowych a robie bledy i nie zwracam uwagi na interpunkcje bo mam dyslekcje :)
Gość Małgosia1990
prozak widać nie było cie na tych lekcjach o dojrzewaniu. A dyslekcja nie jest usprawiedliwieniem:) Bo osoby nawet z tą dysfunkcją radzą sobie z ortografią:) Bynajmniej w moim mieście na osoby z takimi dysfunkcjami otrzymują dobre wykształcenie ponieważ kładzie się na nich duży nacisk i motywuje do pracy nas swoją dysfunkcją. Widać u Ciebie w szkole uczyli tylko krowy doić a i samochody kraść:) No a moimi lekami się nie przejmuj nic mi nie zwiększą:) Jestem bardzo spokojna po prostu widzę u Ciebie duże objawy zburzeń urojeniowych. Może zamiast samochodu warto żebyś zainwestował w dobrego lekarza psychiatrę:)
malgosia bo zadzwonie do ojca przewinie cie przez kolano i da late na poslady moze wtedy bedziesz miala wiecej szacunku dla mnie a powinnas bo wywodze sie z rodziny szlacheckiej moja babcia nazywa sie von borhe hage tak na marginesie kilkadziesiat lat do tylu i bys mi buty na drodze szczotkowala ale niestety zniesli szlachte i masz prawo sie wypowiadac a nawet ksztalcic nic juz na to nie poradzimy daj sobie spokoj nic tym nie zdzialasz nie jestes w moim typie i pogodz sie z tym wiem ze ci ciezko bo taka partia jak ja z wyzszej kasty robi na tobie wielkie wrazenie ale poszukaj sobie kocmolucha z swoich stron :)
Gość Pogódka
Irszka! Super, bardzo mnie to ucieszylo, tez tak zrobię, tzn swój 1% Alejestem! Witam Cię serdecznie Olu! Napisz coś więcej o sobie, jak się czujesz, bierzesz jakieś leki?Jesteś pod opieką lekarza? Cieszę się, ze się odezwałaś imam nadzieję, ze będziesz tutaj stałym forumowiczem:)))) Pozdrawiam! Prozak! Jak zdrówko? Małgosiu! A jak Ty się czujesz?
Gość Małgosia1990
Irszka nie dam się tłumokowi po podstawówce obrażać.Dało się znosić jego dziwne poczucie humoru ale do czasu. Prozak wiesz co ja na takich jak Ty nawet nie patrze, bo mnie mdli jak ktoś się szczyci kasą. też na brak kasy nie narzekam ale nie wie o tym cały świat. jeden ma mnie drugi więcej takie życie. A tobie koleś nie wiem o co chodzi?? Jak ci się chce to idz do zony to ci da.
Znowu mnie coś zaczyna dopadać...Siedzę, jem obiad i łzy mi do oczu napływają, a ja duszę emocje w sobie, nie będę płakać. Jestem strasznie przygnębiona, no i oczywiście nie ma to jak do tego jeszcze objawy psychosomatyczne, jak to mówią wspaniali fachowcy!! Kiedy to się skończy, nie pamiętam już kiedy ostatnio obudziłam się rano wypoczęta, odprężona i pełna gotowości do życia...owszem jest lepiej, ale to nic w porównaniu z tym jak było kiedyś. Cudotwórcy mi potrzeba... Irszka ostatni egzaminek w sobotę i zabieram się za lekturę książki, tylko o tym myślę, chciałabym już ja przeczytać, ale narazie nauka ehh...
Oluś-może lepiej nie dusic tych emocji w sobie...może by Ci ulzyło jak bys sobie popłakała?ja tak mam..juz nie długo ,zobaczysz bedzie lepiej. A Ty coś zażywasz?Ja teraz lepiej sypiam,ale jeszcze niedawno budziłam się zmęczona nie wiadomo czym.. Ja też mam problem...staneła przedemna szansa dalekiego wyjazdu,bardzo dalekiego..nie na długo..bo na tydzień..na droga półkule..kurcze nie wiem czy sie zdecyduje..boje sie ze jak mnie dorwie nerwica w czasie tego wszystkiego..to co ja zrobie???boże to jest okropne ,mam parę dni na decyzje..jeszcze rok temu panicznie sie bałam jechać do Warszawy czy do Pragi...a tu tak daleko sama nie wiem..help!
Gość Pogódka
Oluś! Nie przejmuj się, tak jest w nerwicy, a jak zdasz sobie sprawe, że to tylko choroba b ędzie lepiej Irszka! NIe rezygnuj,przełam się, a dasz radę, nie wiem czym jest dla Ciebie ten wyjazd, ale jak jest ważny, przełam się, trzeba walczyc, nie wolno odkładac,. życzę Ci trafnej decyzji
Irszka wiesz co, mówisz dokładnie tak jak moja terapeutka, że nie powinno się dusić emocji, kurczę ale ja się czuję jak kretyn, dosłownie, siedzę i płakać mi się chce!! Tragedia, kto normalny tak ma ? Nikt !! I takie mysi mi przychodzą do głowy i dlatego zamiast płakac to mówię sobie *Oluśka przestań, nie zachowuj się jak dzieciak, weź się w garść* i duszę to w sobie...Jejku chyba jeszcze kawał drogi przede mną :-( A jeśli chodzi o leki to dostałam Pramolan na noc jedną tabletkę, poza tym żelazo, magnez i na bóle migrenowe Divascan, ale ja nie mam problemów ze snem, nigdy nie miałam, tylko z łóżka mnie się wyciągnąć nie da ehh Poza tym Irszka nie rezygnuj z powodu nerwicy z wyjazdy, który jak sądzę po wypowiedzi jest dla Ciebie bardzo ważny !! Trzeba realizować marzenia :-) Myślę, że jesteś w dużo lepszej formie ode mnie, a wiesz co ja bym nie zrezygnowała, pojechałabym i czerpała z tego wyjazdu jak najwięcej. Jesteś mądrzejsza ode mnie w tym temacie, więc na pewno podejmiesz decyzję, KTÓREJ PÓŹNIEJ NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁA :-) Dzięki Pogódko staram się :-) Raz lepiej raz gorzej, wiem o tym, ale jak jest gorzej to jakoś ciężej to sobie wszystko uzmysłowić. IRSZKA JEDŹ !!!! :-)